Decathlon - Seria Triban
Posted 20 May 2015 - 17:00
MOIM ZDANIEM
Triban 500 ( 2014 ) lepszy wizualnie od obecnej 520 ( 2015 ).
Gdyby ta 520 miała inne malowanie, a przede wszystkim inną owijkę, wtedy pewnie bym go kupił.. A tak to stawiam na Meridę.
Kross Grand Jocker > Unibike Crossfire GTS > Merida Speeder T1 > Scott Speedster 40
Posted 20 May 2015 - 17:04
MOIM ZDANIEM
Triban 500 ( 2014 ) lepszy wizualnie od obecnej 520 ( 2015 ).
Gdyby ta 520 miała inne malowanie, a przede wszystkim inną owijkę, wtedy pewnie bym go kupił.. A tak to stawiam na Meridę.
Bardzo ładnie się prezentuje na zdjęciu Niebieskiej. Daj znać jak Ci się jeździ. Od razu mówię, że jeśli nigdy nie jeździłaś na rowerze szosowym, a masz dobrze dopasowany rozmiar, to nie będziesz chciała zsiąść z roweru. Przynajmniej ja tak miałem po przesiadce z MTB.
@SebaBDG Owijka to nie problem. Zawsze można sobie wymienić.
Posted 20 May 2015 - 17:07
Wysłano z mojej Xperia Z1 przy użyciu taptalka
Posted 20 May 2015 - 22:28
Akurat skręcał rower i regulował Pan który sam jeździ na szosie i startuje nawet w zawodach. Poprosiłam go o sprawdzenie wszystkiegoTylko sprawdź wszystkie gwinty czy dobrze dokręcone. Jeśli jeszcze sama za bardzo nie wiesz jak polecam jakiś dobry serwis rowerowy. Nie powinni zbyt wiele sobie policzyć. Ja miałem słabo skręcone korby reszta ok ale u kolegi w alurze rower składany był chyba po pijaku.
Wysłano z mojej Xperia Z1 przy użyciu taptalka
Jutro nie będę miała chyba czasu jeździć ale pojutrze pewnie tak jeśli nie będzie padać. Na żywo jest o wiele ładniejszy. No i mała ciekawostka ci podobno teraz jeździ się na takich rozmiarach
- darsment likes this