VIII Leszczyński Maraton Rowerowy, 26 maj 2013
Started By
Gosc_dAb_*
, 20 maj 2013 08:19
66 odpowiedzi w tym temacie
Gosc_dAb_*
Napisano 20 maj 2013 - 08:19
Panie i Panowie,
Do maratonu szosowego w Lesznie 26 maja 2013 został już niecały tydzień.
Zapraszam do dzielenia się spostrzeżeniami, uwagami.
TUTAJ REGULAMIN tegorocznej edycji wyścigu.
Pierwsza różnica względem lat ubiegłych: pkt. VIII, ust. 2: Rozpoczęcie "ze startu wspólnego"
To odważna decyzja, przy większej ilości startujących (a w Lesznie jest duzo chętnych) będzie ciasno na starcie.
Tylko po co deklarowanie spodziewanego czasu ukończenia? - czyżby organizator zostawił sobie jeszcze możliwość utworzenia grup ?
Do maratonu szosowego w Lesznie 26 maja 2013 został już niecały tydzień.
Zapraszam do dzielenia się spostrzeżeniami, uwagami.
TUTAJ REGULAMIN tegorocznej edycji wyścigu.
Pierwsza różnica względem lat ubiegłych: pkt. VIII, ust. 2: Rozpoczęcie "ze startu wspólnego"
To odważna decyzja, przy większej ilości startujących (a w Lesznie jest duzo chętnych) będzie ciasno na starcie.
Tylko po co deklarowanie spodziewanego czasu ukończenia? - czyżby organizator zostawił sobie jeszcze możliwość utworzenia grup ?
Napisano 20 maj 2013 - 09:27
dAb chyba jesteś trochę "nie w temacie".
Start wspólny był już rok temu i na podstawie wyników z 2012 został utworzony pierwszy sektor dla najszybszych.
pzdr
Start wspólny był już rok temu i na podstawie wyników z 2012 został utworzony pierwszy sektor dla najszybszych.
pzdr
Żeby wygrać trzeba wystartować...
Trzymaj Koło - blog dla PRO amatorów
Wycieczki weekendowe i atrakcje turystyczne
Trzymaj Koło - blog dla PRO amatorów
Wycieczki weekendowe i atrakcje turystyczne
Napisano 23 maj 2013 - 20:11
To melduję 949 :-( Mnie niestety w tegorocznej edycji zabraknie - uczelnia wygrała :-?
Krisowy blog sportowy:
Strava: https://www.strava.c...thletes/3746277
Endomondo: https://www.endomond...profile/1796231
Napisano 25 maj 2013 - 08:10
No wiadomo , 1000 osób to już sporo ladne zamieszanie , ogolnie nigdy maratonu nie jechałem tak że zobaczymy , chcę też tate zabrać , żeby wyastartował , bo jechał pare wyścigów ale jeszcze nie jego tempo a w takim maratonie to sobie ukończy bo wiadomo z tych 1000 osób to sobie jakiś poziom trudności wybierze