Ustawki Bydgoszcz
Started By
pangumas
, 28 May 2013 08:08
13 replies to this topic
Posted 28 May 2013 - 08:08
Jeśli teram się powtarza to proszę admina o usunięcie.
Chciałbym się dowiedzieć czy są jakieś osoby z Bydgoszczy, które organizują się w weekendy na ustawki?
Z tego co wyczytałem z forum to w Bydgoszczy na stacji Bliska przy szosie gdańskiej co sobotę i niedzielę o 10:30 spotykają się cykliści. Nadal to aktualne?
Chciałbym pojeździć w większej grupie. Od 3 lat trenuję sam, a do Bydgoszczy mam rzut beretem.
Chciałbym się dowiedzieć czy są jakieś osoby z Bydgoszczy, które organizują się w weekendy na ustawki?
Z tego co wyczytałem z forum to w Bydgoszczy na stacji Bliska przy szosie gdańskiej co sobotę i niedzielę o 10:30 spotykają się cykliści. Nadal to aktualne?
Chciałbym pojeździć w większej grupie. Od 3 lat trenuję sam, a do Bydgoszczy mam rzut beretem.
Gosc_szymas_*
Posted 28 May 2013 - 15:31
kilka moich uwag nie przepraszaj ca to ze zyjesz forum jest dla ciebie a nie dla admina. Pojedz na to ustawke i sie przekonaj pojedz na 10 bo na ogol ustzwki sa o pelnycg godzi nach a jak jedziesz to juz bedziesz wiedzial i juzpowodzeniaJeśli teram się powtarza to proszę admina o usunięcie.
Tompoz
Posted 28 May 2013 - 18:11
Nie mam wyjścia szymas będę musiał tak zrobić :-)
Najwyżej zrobię sobie luźny trening w niedzielę. Może się ktoś pojawi na ustawce.
Najwyżej zrobię sobie luźny trening w niedzielę. Może się ktoś pojawi na ustawce.
Posted 04 June 2013 - 11:54
anatol tak po 16 czerwca podjadę w jakiś weekend zobaczyć czy jacyś ludzie się pojawiają i dam znać co i jak.
Posted 23 June 2013 - 21:32
Nesta trasy po ile km robicie? Pod salon Toyoty mam 20 km i wolał bym wiedzieć na jaki dystans się przygotować