Skocz do zawartości

Serwis Kielce

6 odpowiedzi w tym temacie

#1 Gosc_mike79pl_*

Gosc_mike79pl_*
  • Gość

Napisano 07 czerwiec 2013 - 10:05

Panowie,
Ze względu na to, że najbliższe dwa sezony spędzę w Kielcach, szukam dobrego serwisu. Ktoś mi polecił WSOL SPORT w galerii echo ale niestety się zawiodłem. Prosiłem o wymianę haka tylnej przerzutki, jej regulację, ucięcie rury sterowej i podniesienie jednej klamki o centymetr do góry. Rower stał u nich tydzień, hak wymienili, przerzutkę wyregulowali tak sobie - najmniejsza nie wchodzi, rurę ucieli dobrze a klamki nawet nie ruszyli.... Może znacie jakieś miejsce, gdzie można podjechać, pogadać, zasięgnąć rady i uzyskać szybką pomoc?

#2 Gosc_mike79pl_*

Gosc_mike79pl_*
  • Gość

Napisano 10 czerwiec 2013 - 05:45

Nie ma nikogo z Kielc? Pilnie potrzebuję serwisu, mam kłopot z korbą, suportem, a może tylko z pedałem... Coś mi tam regularnie stuka przy każdym obrocie, nie potrafię sam zdiagnozować....

#3 Gosc_solid_crank_*

Gosc_solid_crank_*
  • Gość

Napisano 10 czerwiec 2013 - 06:48

Podjedź na Wesołą 36 :-)

#4 Gosc_mike79pl_*

Gosc_mike79pl_*
  • Gość

Napisano 10 czerwiec 2013 - 07:46

Ok, dzięki za adres, troszkę mnie tylko zastanawia ten uśmiech... Podajesz namiary w dobrej woli czy może ciut skarkastycznie?

#5 Gosc_mike79pl_*

Gosc_mike79pl_*
  • Gość

Napisano 02 lipiec 2013 - 08:56

Postanowiłem kolejny raz skorzystać z serwisu WSÓŁ SPORT i niestety kolejny raz się zawiodłem.... Pomimo, że swoją wizytę w serwisie umawiałem z wyprzedzeniem i pomimo tego, że zakres usług nie był zbyt czasochłonny (wymiana owijki i lekka zmiana położenia lewej klamki) to odprawiono mnie z kwitkiem w sposób ... nieładny. Przyjechałem umówionego dnia o umówionej godzinie i dowiedziałem się że muszę rower zostawić na dwa dni bo dzisiaj są zajęci. Na mój argument, że moja wizyta była umówiona a usługa zgodnie z obietnicą miała zająć kilka godzin otrzymałem odpowiedź: "ze mną się Pan nie umawiał"... Faktycznie, umawiałem się z innym pracownikiem serwisu ale...gdzie przepływ informacji? Jeszcze raz nie polecam serwisu WSÓŁ SPORT.

#6 Madman'87

Madman'87
  • Użytkownik
  • 67 postów
  • SkądTOS

Napisano 02 lipiec 2013 - 19:52

Jeśli chodzi o serwis w Kielcach to Ci nie pomogę choć mieszkałem tam 5 lat. Zawsze sam sobie serwisowałem maszynę i Tobie też szczerze polecam. ;-) Chciałem tylko dodać, że jeśli chodzi o WSÓŁ SPORT to nie jesteś jedynym klientem który narzeka. ;-)

#7 GoscNiedzielny

GoscNiedzielny
  • Użytkownik
  • 563 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 03 lipiec 2013 - 19:16

Zgadza się - w Kielcach masz dwa miejsca, p.Henryk Januszek i Piątek.
Wsół się niestety marketem zrobił :-/

Dodaj odpowiedź