Skocz do zawartości

Zdjęcie

Hurtownia rowerowa Wrocław - Oszusci !!!

4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Tomasz83

Tomasz83
  • Użytkownik
  • 2 postów
  • Skądleszno

Napisano 12 czerwiec 2013 - 12:43

Witam,

Chciałbym wszystkich ostrzec przed ROWERY-ANDAR.PL oraz, na allegro, nazwa użytkownika: hurtownia-andar

Zrobiłem tam ostatnio zakup, towar przyszedł nie zgodny z opisem aukcji, oraz są trudności z reklamacją. Towar przyjęli, ale pieniędzy jeszcze nie odzyskałem

#2 mat777

mat777
  • Użytkownik
  • 274 postów
  • SkądRzeszów

Napisano 12 czerwiec 2013 - 16:07

Może jakieś zdjęcia/ więcej info, bo takie teksty to każdy sobie może napisać.

#3 elcidx

elcidx
  • Użytkownik
  • 662 postów
  • Skądłódzkie, Rawski-Tomaszowski

Napisano 12 czerwiec 2013 - 16:26

Dokładnie śmierdzi czarnym pr, jeśli Tomasz83 nie da jakiś dowodów na potwierdzenie to prosił bym o usunięcie tego tematu.

Mój rower własnej roboty Stealth Cx Homemade :)

#4 Gosc_Rafalek_*

Gosc_Rafalek_*
  • Gość

Napisano 12 czerwiec 2013 - 20:59

Brykiet kupowales? ;)

#5 SPIKE

SPIKE

Spike

• Użytkownik
  • 4694 postów
  • SkądKraków

Napisano 12 czerwiec 2013 - 21:03

No ale to jest Twój problem, ich i Policji, gdzie powinieneś sie zgłosić , a nie wyzywać publicznie firme, bo jeszcze Tobie mogą sprawe założyć o to .

Kupiłeś , dostałeś niezgodny towar - co czasem sie zdarza w sezonie jak jest duży ruch , odesłałeś i czekasz na kase .

Nie poodałeś żadnych konkretów , a to co napisałeś można potraktować jako oszczerstwo co niestety jest karalne .

Piszesz do nich maila , albo dzwonisz , dostajesz info w jakim czasie masz dostać zwrot pieniedzy i jesli nie dotrzymują terminu to zgłaszasz do odp. władz.

Oszustem możesz ich nazwać jak środki legalne nie wyegzekfują Twoich pieniędzy bo np firma była i znikła - to wtedy to są oszuści.
Więc jak oszustem może być ktoś kto Ci wysłał towar a że pomylił ..... to chyba Tobie sie pochrzaniły pojęcia , i radze zwracac na to uwage .

Profesjonalny serwis i montaż kół do rowerów  www.velotech.pl   

Serwis rowerowy - Kraków  tel: 666-316-604[email protected]

Masz pytanie o koła - to zadzwoń najpierw !!!!!!!  w godz. - 12.oo - 19.oo

Dodaj odpowiedź