witam,
mam takie pytanie czy opłaca się sprzedawac tą szosówkę, jesli tak może ktoś wie ile może być warta, bez zaniżania ceny, przeglądałem internet i te które znalazlem są w bardzo rozbieżnych cenach
rower jest sprawny, na oryginalnych czesciach i na szytkach (tyle, że nie wiem czy już nie sparciały), jedyną być moze wadą jest iż soti z 10 lat nieużywana i brak w niej bidonów(koszyki są)
za jakąkolwiek pomoc będę wdzięczny(jesli w złym temacie umieszczam moje zapytanie przepraszam).
zzr huragan
Started By
Tizzle
, 28 cze 2013 18:21
6 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 29 czerwiec 2013 - 11:50
Bez urazy, ale mam wrażenie, że szukasz potwierdzenia ogromnej wartości roweru na którym będziesz mógł zarobić krocie......czy opłaca się sprzedawac tą szosówkę, jesli tak może ktoś wie ile może być warta, bez zaniżania ceny, przeglądałem internet i te które znalazlem są w bardzo rozbieżnych cenach...
Napisano 30 czerwiec 2013 - 09:07
nieprawda, w ogole nie mam pojęcia ile(jesli naprawdę jakaś sensowna wartość) może być to warte, dlatego pytam.
ja napewno nie będę na tym jezdził wiec moze lepiej poprostu aby ktoś inny to robił, kto czuje tego bluesa.
zdjęcia porobię, jeśli to mialoby pomóc:)
ja napewno nie będę na tym jezdził wiec moze lepiej poprostu aby ktoś inny to robił, kto czuje tego bluesa.
zdjęcia porobię, jeśli to mialoby pomóc:)