Kolarskie zagadki
Started By
Gosc_Tompoz_*
, 20 mar 2009 20:52
194 odpowiedzi w tym temacie
Gosc_Tompoz_*
Napisano 21 marzec 2009 - 19:04
Brus jak badania antydopingowe mają być przyczyną smierci, przeciez wiadomo że chodzi O Simpsona i Mont Ventoux. Ale pytanie z błędem źle sformułowane, no i poco z Hinault wyskoczył ten kolega.
Więc Brus się wyluzuj, bo moze więcej szczytuje od ciebie
Tompoz
Więc Brus się wyluzuj, bo moze więcej szczytuje od ciebie
Tompoz
Napisano 21 marzec 2009 - 19:27
Cytat
Z błędem, ale Ty chyba jesteś ostatnią osobą, która może się tego czepiać.Brus jak badania antydopingowe mają być przyczyną smierci, (...) Ale pytanie z błędem źle sformułowane
Cytat
W ten sposób coraz bardziej utwierdzasz mnie w przekonaniu, że z myśleniem u Ciebie na bakier. I to bardzo.no i poco z Hinault wyskoczył ten kolega.
Cytat
Jeśli masz stałą partnerkę, to prawdopodobnie częściej szczytujesz. Ja aktualnie nie mam na stałe dziewczyny więc szczytuję rzadko. Tylko nie wiem czemu o tym piszesz na forum.Więc Brus się wyluzuj, bo moze więcej szczytuje od ciebie
mariusz k, czekamy 8-)
Napisano 21 marzec 2009 - 19:44
Sory że musieliście czeklać, ale nie było mnie w domu. Więc jeśli chodzi o moja zagadkę to nie padła prawidłowa odpowiedź.
Taka podpowiedź, jest to cytat z filmu dokumentalnego który widziałem kilka lat temu na Planete. Chodzi tu o zawodnika który ścigał się na początku XX w.
Taka podpowiedź, jest to cytat z filmu dokumentalnego który widziałem kilka lat temu na Planete. Chodzi tu o zawodnika który ścigał się na początku XX w.
Dodaj odpowiedź