Skocz do zawartości

Zdjęcie

Accent Via Montana

4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Sergio

Sergio
  • Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 14 sierpień 2013 - 15:40

Witam wszystkich forowiczów! Mam do Was do bardziej doświadczonych osób w dziedzinie szosówek pytanie. Co powiecie na temat tego roweru http://st2.static.bi...-u8874_orig.jpg 
Mam do was również takie pytanie bo jestem miłośnikiem rowerów i bardzo chciałbym zakupić sobie pierwszą kolarkę ale mój budżet jak na razie mieści się tylko do 900zł a nie jestem w stanie uzbierać więcej bo niedługo wracam do szkoły (mam 19lat) a pracuję tylko w wakacje. Chciałbym zakupić taki rowerek oczywiście używany bo wiem, że nieraz pojawiają się bardzo dobre oferty. Może macie, jesteście w stanie coś pomóc?

#2 Gosc_chris1990accent_*

Gosc_chris1990accent_*
  • Gość

Napisano 14 sierpień 2013 - 21:27

Ile ma kosztowac ten Accent ?

Jesli za 900zł, to ja nie zastanawiałbym się długo nad kupnem. Rower z kołami treningowymi, osprzęt słabszej klasy, rama najciekawsza ze wszystkiego. Jesli ma to byc pierwsza szosa, to w sam raz. Pojezdzisz, złapiesz bakcyla i kupisz po 2 latach coś lepszego.

• mikroos lubi to

#3 mikroos

mikroos
  • Użytkownik
  • 8664 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 14 sierpień 2013 - 21:58

Dokładnie. Jeżeli cena ma wynosić 900 zł, to jest to bardzo dobra okazja i idealny rower na początek.

rowerplus-logo-2.png

A Ty masz już swoje CZARNE ODBLASKI?

#4 Sergio

Sergio
  • Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 15 sierpień 2013 - 09:27

Dzięki wielkie za pomoc w razie jakichkolwiek pytań będę pisał! :) 
Podam jeszcze osprzęt roweru

Rama ALU 7005

Koła ACCENT ROADRUNNER

Piasty DEORE

Hamulce Shimano RX 100

Przerzutki przód i tył Shimano RX 100

Siodło Selle SAN MARKO

#5 Gosc_dominik28382_*

Gosc_dominik28382_*
  • Gość

Napisano 18 sierpień 2013 - 00:59

być  może już go kupiłęś ,ale jeśli widzę ten sam rower co chris to koła to jeśli dobrze widzę to SH r 550 więc żaden treking ,chodź i do niego można założyć ,8 biegów pewnie jeśli rx 100 ,nie jest źle chodź im więcej tym lepiej ,ale za 900 bierz 

Dodaj odpowiedź