Witam wszystkich forowiczów! Mam do Was do bardziej doświadczonych osób w dziedzinie szosówek pytanie. Co powiecie na temat tego roweru http://st2.static.bi...-u8874_orig.jpg
Mam do was również takie pytanie bo jestem miłośnikiem rowerów i bardzo chciałbym zakupić sobie pierwszą kolarkę ale mój budżet jak na razie mieści się tylko do 900zł a nie jestem w stanie uzbierać więcej bo niedługo wracam do szkoły (mam 19lat) a pracuję tylko w wakacje. Chciałbym zakupić taki rowerek oczywiście używany bo wiem, że nieraz pojawiają się bardzo dobre oferty. Może macie, jesteście w stanie coś pomóc?
Accent Via Montana
Napisano 14 sierpień 2013 - 15:40
Gosc_chris1990accent_*
Napisano 14 sierpień 2013 - 21:27
Ile ma kosztowac ten Accent ?
Jesli za 900zł, to ja nie zastanawiałbym się długo nad kupnem. Rower z kołami treningowymi, osprzęt słabszej klasy, rama najciekawsza ze wszystkiego. Jesli ma to byc pierwsza szosa, to w sam raz. Pojezdzisz, złapiesz bakcyla i kupisz po 2 latach coś lepszego.
- mikroos lubi to
Napisano 14 sierpień 2013 - 21:58
Dokładnie. Jeżeli cena ma wynosić 900 zł, to jest to bardzo dobra okazja i idealny rower na początek.

A Ty masz już swoje CZARNE ODBLASKI?
Gosc_dominik28382_*
Napisano 18 sierpień 2013 - 00:59
być może już go kupiłęś ,ale jeśli widzę ten sam rower co chris to koła to jeśli dobrze widzę to SH r 550 więc żaden treking ,chodź i do niego można założyć ,8 biegów pewnie jeśli rx 100 ,nie jest źle chodź im więcej tym lepiej ,ale za 900 bierz