Tzn. podawales przy platnosci dane swojej karty tak? To bezpieczne?
Strój Czy Warto Zestaw
Napisano 18 listopad 2013 - 10:09
Dostalem z aliexpress komplet dlugich spodni + dluga bluza i polecam za 160 zł w polsce nie kupi sie o adkwatnej jakosci - jak dla mnie spoko w niedziele wypad w tym zaliczony, wczoraj wyprane. Dlugo czekalem ale dojechalo w koncu
BLuze wzialem L zeby moc cos pod wkladac jak zimniej i jest ok natomiast spodnie na dlugosc sa spoko (M) ale w udach i biodrach chinczycy sa ciasniejsi niz my i ciezko je wlozyc aczkolwiek jak juz wejda to nic nie cisnie i sa spoko, wkladka tez ok.
Napisano 03 grudzień 2013 - 13:31
Co niektórzy są tak bardzo uprzedzeni co do produktów azjatyckich jakby nie zdawali sobie w ogóle sprawy z tego, że gros markowych rzeczy wykonywane jest właśnie w tamtejszych fabrykach. Czasami jedyną różnicą jest tylko owa metka, bo technologia ta sama i korzystanie z półniewolniczej siły roboczej również.
Po drugie to nie wiem co to za problem, że ktoś jeździ sobie w replikach strojów teamowych. Czy to znaczy, ze jeśli lubię np. Manchester Unted to też nie mogę sobie kupić ich koszulki? A może po prosu są mi oni obojętni, ale podobają mi się te barwy i dobrze w nich wyglądam i tak samo się czuję?
Napisano 03 grudzień 2013 - 15:03
Ja w tym tez nie widze zadnego problemu dla mnie kazdy moze jezdzic w tym co chce i mi to nie przeszkadza. Co do stroi dawniej mialem mocno sceptyczne podejscie nie tylko do stroi ale ogolnie rzeczy z chin, gdy dostalem paczke zmienilem zdanie:) Po co mam w pl placic 2-3x tyle za podobna jakosc...
Gosc_Terry_*
Napisano 30 lipiec 2014 - 15:12
Przed chwilą zamówiłem z Ali taką koszulkę - http://www.aliexpres...6172806999.html
Spodenki były fajne do kompletu, ale obawiam się o jakość wkładki, więc nie wziąłem.
Jak przyjdzie to dam znać.
Napisano 12 sierpień 2014 - 10:32
Nie za tanio, jak na cały komplet?
Napisano 13 sierpień 2014 - 10:59
Co sądzicie o takim rozwiązaniu na zimę? http://www.aliexpres...1718584060.html
Nie za tanio, jak na cały komplet?
na zimę letni zestaw?
i nie jest tanio, to jakość porównywalna do odzieży którą dostaniemy w lidlu, czasem lepsza, czasem gorsza zależy jak trafisz.
spodenki to porażka, nie warto. Koszulki jeszcze jako tako przejdą ale też moim zdaniem nie warto.
Napisano 13 sierpień 2014 - 12:01