Skocz do zawartości

Zdjęcie

Strój Czy Warto Zestaw

27 odpowiedzi w tym temacie

#21 luki99

luki99
  • Użytkownik
  • 426 postów
  • Skąddolny slask

Napisano 25 wrzesień 2013 - 21:15

Tzn. podawales przy platnosci dane swojej karty tak?  To bezpieczne?

#22 luki99

luki99
  • Użytkownik
  • 426 postów
  • Skąddolny slask

Napisano 18 listopad 2013 - 10:09

Dostalem z aliexpress komplet dlugich spodni + dluga bluza i polecam za 160 zł w polsce nie kupi sie o adkwatnej jakosci - jak dla mnie spoko w niedziele wypad w tym zaliczony, wczoraj wyprane. Dlugo czekalem ale dojechalo w koncu :)    BLuze wzialem L zeby moc cos pod wkladac jak zimniej i jest ok natomiast spodnie na dlugosc sa spoko (M) ale w udach i biodrach chinczycy sa ciasniejsi niz my i ciezko je wlozyc aczkolwiek jak juz wejda to nic nie cisnie i sa spoko, wkladka tez ok.

#23 TheStyl

TheStyl
  • Użytkownik
  • 75 postów
  • SkądNisko

Napisano 03 grudzień 2013 - 13:31

Co niektórzy są tak bardzo uprzedzeni co do produktów azjatyckich jakby nie zdawali sobie w ogóle sprawy z tego, że gros markowych rzeczy wykonywane jest właśnie w tamtejszych fabrykach. Czasami jedyną różnicą jest tylko owa metka, bo technologia ta sama i korzystanie z półniewolniczej siły roboczej również. 

Po drugie to nie wiem co to za problem, że ktoś jeździ sobie w replikach strojów teamowych. Czy to znaczy, ze jeśli lubię np. Manchester Unted to też nie mogę sobie kupić ich koszulki? A może po prosu są mi oni obojętni, ale podobają mi się te barwy i dobrze w nich wyglądam i tak samo się czuję?

#24 luki99

luki99
  • Użytkownik
  • 426 postów
  • Skąddolny slask

Napisano 03 grudzień 2013 - 15:03

Ja w tym tez nie widze zadnego problemu dla mnie kazdy moze jezdzic w tym co chce i mi to nie przeszkadza.  Co do stroi dawniej mialem mocno sceptyczne podejscie nie tylko do stroi ale ogolnie rzeczy z chin, gdy dostalem paczke zmienilem zdanie:) Po co mam w pl placic 2-3x tyle za podobna jakosc...

#25 Gosc_Terry_*

Gosc_Terry_*
  • Gość

Napisano 30 lipiec 2014 - 15:12

Przed chwilą zamówiłem z Ali taką koszulkę - http://www.aliexpres...6172806999.html

Spodenki były fajne do kompletu, ale obawiam się o jakość wkładki, więc nie wziąłem.

Jak przyjdzie to dam znać.

#26 haligówka

haligówka
  • Moderator
  • 853 postów
  • SkądRzeszów/Kraków

Napisano 12 sierpień 2014 - 10:32

Co sądzicie o takim rozwiązaniu na zimę? http://www.aliexpres...1718584060.html

Nie za tanio, jak na cały komplet? :D
Strava
Instagram
Z blatu po świecie- zapraszam na mój fotoblog!

#27 pine

pine
  • Użytkownik
  • 40 postów

Napisano 13 sierpień 2014 - 10:59

Co sądzicie o takim rozwiązaniu na zimę? http://www.aliexpres...1718584060.html

Nie za tanio, jak na cały komplet? :D

na zimę letni zestaw?

i nie jest tanio, to jakość porównywalna do odzieży którą dostaniemy w lidlu, czasem lepsza, czasem gorsza zależy jak trafisz.

spodenki to porażka, nie warto. Koszulki jeszcze jako tako przejdą ale też moim zdaniem nie warto.

#28 haligówka

haligówka
  • Moderator
  • 853 postów
  • SkądRzeszów/Kraków

Napisano 13 sierpień 2014 - 12:01

Na zimę... bardziej myślałem o takich jesiennych chlapach mając pod spodem jakieś długie spodnie i rękawki. Chyba wypróbuję i sprawdzę w boju, tak bardziej z ciekawości, bo mimo wszystko wiele opinii było pozytywnych o chińczykach
Strava
Instagram
Z blatu po świecie- zapraszam na mój fotoblog!

Dodaj odpowiedź