Witajcie,
chciałem zapytać Was czy korzystaliście może ze sklepu http://www.rosebikes.pl? Chciałbym tam kupić koła i przy okazji urodziło mi się kilka pytań. Jak długo czekaliście na przesyłkę? czy można kupować za pobraniem? Jakim systemem robiliście przelew?
Z góry dzięki
Www.rosebikes.pl - Opinie
Napisano 26 wrzesień 2013 - 13:36
Napisano 26 wrzesień 2013 - 18:21
Jaki przelew i czy pobranie to pytania do sprzedawcy należy kierować .
Profesjonalny serwis i montaż kół do rowerów www.velotech.pl
Serwis rowerowy - Kraków tel: 666-316-604, [email protected]
Masz pytanie o koła - to zadzwoń najpierw !!!!!!! w godz. - 12.oo - 19.oo
Napisano 26 wrzesień 2013 - 21:07
Dwa lata temu kupiliśmy tam Rower za ca. 1000 euro. ( kolarka ca 8 kg na Sram Apex) Płaciliśmy przelewem z góry. ( przez ING koszt przelewu był 5 zł)
Na rower czekaliśmy chyba ca. miesiąc , ale byliśmy na to przygotowani bo tak było napisane przy okazji opisu tego roweru.
Co do roweru, nie ma co narzekać.
Przez ten czas nie było potrzeby nawet centrowania kół czy regulacji przerzutek( no może lekka regulacja śrubką tylnej )
Ostatnio zamówiłem sobie bidony o coś tam jeszcze , wpłata jak wcześniej czyli z góry paczka za kilka dni w domu .
Napisano 26 wrzesień 2013 - 21:51
Przymierzałem się kiedyś do kupienia u nich lampki Philips, ale w opisie zabrakło info o dostępności, a na dwa wysłane maile nikt nie raczył odpowiedzieć. W efekcie zakupu nie dokonałem, więc tej części transakcji opisać nie potrafię - i tylko dlatego daję ocenę średnią zamiast niskiej.

A Ty masz już swoje CZARNE ODBLASKI?
Gosc_kobrys_*
Napisano 26 wrzesień 2013 - 22:23
Części Shimano zakupione u tego samego w rose co u polskiego dystrybutora przyszły po 4 dniach, u polskiego po 20...niekompletne
śmialiśmy się nawet że centrumrowerowe zamówiło u rose a potem przepakowywali..
jako gratis była super miseczka na zupę chociaż spodziewaliśmy się mein kampf ![]()
doświadczenie jak najbardziej pozytywne!
Napisano 27 wrzesień 2013 - 07:15
Części Shimano zakupione tego samego w rose co u polskiego dystrybutora
kobrys, mógłbyś napisać o co dokładnie chodzi w tej części zdania?
I czemu nagle potem piszesz o centrumrowerowym?
Ja naprawdę nie jestem w stanie zrozumieć, o co ci chodzi :/
Abstrahując juz od tego, że nawet ci się nie chce zdań zaczynać z dużej litery - przepraszam, co robi moderator? Na każdym normalnym forum na takie rzeczy się zwraca uwagę :/
Gosc_kobrys_*
Napisano 27 wrzesień 2013 - 17:16
W skrócie:
- zamówiliśmy dwa sety sprzętu - pełne grupy
- jedna grupa zamówiona w centrumrowerowym, a druga w Rose
- ta z Rose przyszła w 4dni od zakupu
- ta z centrumrowerowego w 20 dni po interwencji telefonicznej, że chyba przeginają z realizacją zamówienia towaru, którego podobno mają po uszy na magazynie.
- z Rose jeszcze przyszła miseczka jako prezent.
Napisano 12 listopad 2013 - 00:36
Witajcie,
chciałem zapytać Was czy korzystaliście może ze sklepu http://www.rosebikes.pl? Chciałbym tam kupić koła i przy okazji urodziło mi się kilka pytań. Jak długo czekaliście na przesyłkę? czy można kupować za pobraniem? Jakim systemem robiliście przelew?
Z góry dzięki
Witam
najlepiej płacić Paypalem bądź kartą kredytową, możliwa także jest płatność przelewem, ale niektóre banki pobierają solidną prowizję za przelew SEPA.
Dostawa do Polski 3-4 dni DHLem, choć w przypadku dni wolnych może się przedłużyć o jeden dzień.
Możliwość zwrotu towaru - darmowa wysyłka paczką Poczty Polskiej do 30 dni od daty zakupu.
Wszelkie pytania można kierować do mnie na priva.
pozdrawiam
Piotr Nowicki
rosebikes.pl