Klamki
Napisano 01 styczeń 2014 - 23:18
Napisano 02 styczeń 2014 - 11:30
Zakładam , że rama o klasycznej budowie,czyli rura pozioma ma długość 560 mm.Możesz mieć w tym wypadku problem z pozycją na rowerze z powodu zbyt długiej-wyciągniętej pozycji będzie szczególnie dokuczało podczas dolnego chwytu.W twoim przypadku najlepszy rozmiar to 54.Ale nie ma dramatu podaj jaki mostek (dlugość) jest w twej maszynce do katowania się.![]()
Napisano 02 styczeń 2014 - 15:55
No ja mam tak gdzieś 177-178nie wiem dokładnie:-) więc rama myśle że jest dobra Mostka nie mierzyłem a teraz mnie w domu nie ma ale do długich nie należ jak na moje oko 80-90cm to jest rowerZakładam , że rama o klasycznej budowie,czyli rura pozioma ma długość 560 mm.Możesz mieć w tym wypadku problem z pozycją na rowerze z powodu zbyt długiej-wyciągniętej pozycji będzie szczególnie dokuczało podczas dolnego chwytu.W twoim przypadku najlepszy rozmiar to 54.Ale nie ma dramatu podaj jaki mostek (dlugość) jest w twej maszynce do katowania się.
cannondale evosupersix 3 W sumie tragedji z tym sięgnięciem do klamek nie ma ale 0,5cm już by zrobiło rużnice a centymetr to już by chyba było idealnie ,wogule jestem pewien że klamki są za nisko zamontowane bo zmierzyłem a kierownica powina być troch wyrzej Będe mósiał kąbinować
Napisano 03 marzec 2014 - 12:24
Troszke duzy ten rower jak dla Ciebie. Pozostaje kombinowac z ustawieniem klamek i pochyleniem kierownicy.
Giant TCR Advanced 0 Modified
V max 102 km/h Dst max 297 km