Mam 178cm wzrostu, wziałem M. Na rozmiarówkę z ich strony nie patrz, mają cale pomylone z cm. Rozmiar sprawdziłem wg danych producenta Le Coq Sportfi http://content1.spor...-size-guide.jpg
Nasze zakupy
Napisano 03 kwiecień 2016 - 20:24
..............................
@robo - co potrzebujesz z Lidla? Byłem ostatnio w Lidlu w mojej okolicy i tego asortymentu rowerowego było sporo. Mogę coś ogarnąć, jeżeli potrzebujesz.
Dzięki Mateunio, ja tylko tak .... ![]()
Ciuchy wypadałoby przynajmniej obejrzeć, więc na odległość nie będę raczej kupował, ale niektóre gadżety, kto wie. Na ten przykład taki stojak serwisowy, pewnie jakbym w Lidlu był i zauważył, to bym się skusił. Niestety, mamy 3 Biedronki, a Lidla nie - najbliższy w Skarżysku Kam. - jakieś 30 km. Dobry kolega z Ciebie, ale nie będę ci kłopotu robił.
"Wieczność jest bardzo nudna, szczególnie pod koniec" - Woody Allen
Napisano 03 kwiecień 2016 - 20:27
U mnie stojaków było jeszcze w piątek 6sztuk. W ogóle jakoś małe zainteresowanie tym asortymentem
W razie czego pisz.
crankalicious.pl - profesjonalne kosmetyki do pielęgnacji roweru
Napisano 04 kwiecień 2016 - 08:41
Napisano 04 kwiecień 2016 - 16:04
U mnie dzisiaj zakup torby KTM Velcro Tour XL (poj. 18 l) do montowania pod siodłem.
Zamierzam uwolnić się od plecaka na dłuższe dystanse, szczególnie jak pogoda bywa zmienna i trzeba jakiegoś ciucha zabrać ![]()
Filmik jak to wygląda:
https://www.youtube....h?v=m2AB0RbgFCU
Napisano 06 kwiecień 2016 - 11:24
Ponieważ jest większe zainteresowanie, to napiszę tutaj.
Kupowałam w metrobikes.pl (ale stacjonarnie u nich w sklepie, nie przez neta). Na stronie jest jeszcze stara cena (teraz w tej dostawie podrożały) i info, że chwilowo niedostępne. Można dzwonić i się dopytywać.
Są podobne authora, kolega z Czech zamawiał. Są jednak mniejsze (12 l) i mają siatkę na kurtkę od spodu (dla mnie- trochę niebezpieczne, bo na wybojach może się wkręcić w koło, a ponadto będzie łapać np. syf z kałuż jak błotnik).
No i są jeszcze torby bikepack.
Swojej jeszcze nie testowałam, ale kilka osób znajomych z tym jeździ i generalnie nie narzekają.
Napisano 07 kwiecień 2016 - 17:16
@Arni - a tak mi się wydawało, że to możesz być Ty ![]()

A Ty masz już swoje CZARNE ODBLASKI?
Napisano 07 kwiecień 2016 - 18:40
Gdybym wczoraj kupił rower to bym pewnie ci uwierzyłRegulacja panie, a tu rower tylko cięższy
A. Shleck też wierzył w swoich mechaników w 2010 r.
Niestety mimo ustawienia nawet w ten sposób, że łańcuch ociera o przerzutkę, to zdażają się takie sytuacje, że udaje mu się jakoś prześliznąć. Ostatnio na zjeździe to się stało, jednocześnie zmieniłem z tyłu na największąkoronkę i z przodu na młynek przygotowując się do ostrego podjazdu za kilka metròw. I co? I nagle prąd odcieło z korb.