Nasze zakupy
Napisano 08 kwiecień 2016 - 12:44
Jak wygląda sprawa z tymi okularami? Ile to kosztuje? I gdzie można zamówić? Też by mi się przydały takieStrój od Kallisto oraz okularki Force z wkładką korekcyjną W końcu nie muszę jeździć w zwykłych okularach korekcyjnych bo wyglądało to co najmniej niepoważnie A strój naprawdę dobry i w dobrej cenie.
STRAVA--->>>https://www.strava.c...hletes/11534325
Napisano 08 kwiecień 2016 - 14:25
Force Race Pro ~150zł z plastikową oprawką na szkła korekcyjne, z którą trzeba iść do optyka, który wprawia tam odpowiednie szkła korekcyjne. Koszt wprawienia szkieł już zależy od optyka, lekko poniżej stówki zwykle. Wychodzi więc niecałe 250zł za okulary. W moim przypadku szkła -3D Okularki można dostać chociażby na allegro.
Napisano 08 kwiecień 2016 - 14:30
Force Race Pro ~150zł z plastikową oprawką na szkła korekcyjne, z którą trzeba iść do optyka, który wprawia tam odpowiednie szkła korekcyjne. Koszt wprawienia szkieł już zależy od optyka, lekko poniżej stówki zwykle. Wychodzi więc niecałe 250zł za okulary. W moim przypadku szkła -3D Okularki można dostać chociażby na allegro.
No to zaczynamy zbierać kasę dzięki za pomoc.
A mógłbyś wysłać mi kilka fotek na priv tych okularów? Chciałbym zobaczyć jak to wygląda z tymi szkłami korekcyjnymi
STRAVA--->>>https://www.strava.c...hletes/11534325
Napisano 08 kwiecień 2016 - 16:18
A próbowałeś różnych modeli? Nie każdemu każde soczewki pasują i warto poeksperymentować. Ja też za soczewkami nie przepadałem, ale jakoś dawałem radę. Rozwiązałem sprawę przez operację oczu i mam spokój od tych wszystkich kombinacji z soczewkami, okularami itd. Rozwiązanie z wkładkami jest dla mnie najsłabsze, bo jesteś uzależniony od tych okularów lub musisz wozić zwykłe jakby się miało ściemnić czy szedłbyś do sklepu czy coś pozwiedzać.
Napisano 08 kwiecień 2016 - 17:58
W okularach (zwykłych) jeżdżę w sumie od 5 lat więc nie jest to dla mnie problem. A jeżeli się ściemni to zmieniam szkła na rozjaśniające lub przeźroczyste i też po problemie Wymienne szkła mieszczą się do torebki podsiodłowej bez problemu Kombinacji naprawdę nie ma wiele, tak się tylko wydaje. Operacja to wyjście najlepsze i na to też przyjdzie czas. A póki co, cieszę się, z okularków przeciwsłonecznych
Napisano 08 kwiecień 2016 - 18:04
- Prozor, mikroos, impa i 5 innych osób lubią to
Napisano 09 kwiecień 2016 - 16:21
Zakupiony do niego mostek PRO LT 90mm 25.4mm i pare podkładek dystansowych bo nie wiem jak dokładnie sobie mostek ustawic
Większy problem mam z linią łańcucha bo suport 107mm jest za dlugi.
Wysłane z mojego SM-G800F przy użyciu Tapatalka
Napisano 09 kwiecień 2016 - 16:23
Mam na stanie ośki 103 mm, gdybyś potrzebował.
BTW składasz go bez hamulców?
A Ty masz już swoje CZARNE ODBLASKI?