Jak już rozmawiałem z Cyborgiem mogę wystartować w pierwszym składzie jeżeli jeszcze kogoś brakuje.
Drugi skład z tego co widać i tak pewnie się nie zbierze...
Napisano 11 czerwiec 2014 - 21:35
Za regulaminem Amber Road :
Napisano 03 lipiec 2014 - 11:50
W sobotę też mam imprezę, ale po imprezach dobrze się jeździ
W czwartek to mogę towarzysko zawitać, jak się uda to w następną niedzielę się ścigam, więc w czwartek bym nie chciał.
Ale co z niedzielą, wspólne treningi się przydadzą. Obojętne czy ktoś był z pierwszego czy z drugiego składu coś musimy uzbierać.
Napisano 03 lipiec 2014 - 14:23
Niedziela to Obornickie...
Ewentualnie soboty.... tylko od razu zaznaczam, że nie w każdą będę mógł się pojawić. Weekend poza wypadem na Obornickie i wyścigami rezerwuje dla rodzinki, zresztą jak każde popołudnie. Tranuję 3/4 dni w tygodniu (wychodzi 8-10 godzin treningu tygodniowo) ale zawsze wcześnie rano.
Giant TCR Advanced 2016
Napisano 09 lipiec 2014 - 21:03
Panowie. W sobotę zrezygnował ze startu Robert.
Rozmawiałem z Kryniem, który zrezygnował z organizacji drugiego składu (Kryniu proszę potwierdź).
Wobec tego i rezygnacji Roberta sam się zastanawiam czy ma sens budować choć jedną drużynę.
Obecnie skład wygląda następująco:
Proszę o info kto chciałby dołączyć. Czy obecnie zapisani potwierdzają uczestnictwo?
Jak już dawno temu pisałem nie chcę się znaleźć w sytuacji, w której będę szukać awaryjnie kogoś do startu na dwa dni przed nim.
Napisano 09 lipiec 2014 - 21:09
Tak , potwierdzam słowa Sławka : wobec braku chętnych nie widzę sensu dłużej czekać aż ktoś w ostatniej chwili się zdecyduje ,przykro bo myślałem ,że po całkiem niezłym ubiegłorocznym występie squadu No 2 chętnych nie braknie ,a jednak....
Mam nadzieję , że reprezentacja DS wbrew przeciwnościom jednak pojedzie i zaznaczy swoją obecność dobrym wynikiem.
Napisano 10 lipiec 2014 - 19:06
Proszę o info kto chciałby dołączyć. Czy obecnie zapisani potwierdzają uczestnictwo?
Jak już dawno temu pisałem nie chcę się znaleźć w sytuacji, w której będę szukać awaryjnie kogoś do startu na dwa dni przed nim.
Nie no Panowie bez jaj!
Co roku to samo :-/... koła opadają.
Ps. Potwierdzam swoją gotowość.