Rose Pro Sl - Twoja Pierwsza Kolarzówka
Napisano 13 kwiecień 2015 - 23:16
Niestety wymiana w tym akurat modelu możliwa jest tylko po otrzymaniu roweru. Wystawiamy fakturę bez VATu zatem płaci się kwotę widoczną na stronie pomniejszoną o niemiecki VAT 19%. Ważne by firma była widoczna w naszym systemie (europejski VAT EU). Niektórych firm nie widać i przetworzenie zamówienia się przez to przeciąga.
#45 Gosc_kobrys_*
Napisano 18 maj 2015 - 06:08
Witam,czy to jest normalne ze w przednim kole występuje takie łączenie,przy hamowaniu troche hałasuje i widać opiłki klocka na widelcu,w tylnym kole takie łączenie nie występuje.
Wygląda to bardzo kiepsko - upewnij się, że koło masz założone w poprawny sposób - tzn czy nie powinno być odwrotnie - wtedy teoretycznie nie powinno tak się dziać.
Z drugiej strony powierzchnia hamowania winna być wyfrezowana na 0, a u ciebie wygląda jakby nie była zerowana albo miejsce grzania się rozjechało delikatnie.
Jeśli u innych jest ok moim zdaniem jest to wystarczający argument do reklamacji koła jako wadliwego.
Napisano 18 maj 2015 - 07:11
Napisano 26 lipiec 2015 - 07:14
Witam.
Jestem nowy na forum, w zeszłym tygodniu zamówiłem rose pro sl 2000 mam pytanie odnośnie gwarancji (gdzie serwisować aby było ok). Gdzieś wyczytałem że należy wykonać przegląd zerowy w dowolnym serwisie rowerowym i mieć potwierdzenie w karcie gwarancyjnej.?
Jeszcze troszkę jestem zwiedziony bo czas oczekiwania na stronie był ok 2-3 tygodni a teraz na zamówieniu termin dostawy 27.08 (zamówienie 21.07)
Napisano 27 lipiec 2015 - 07:33
Witam
przegląd zerowy właściwie nie jest potrzebny, bo rower przychodzi gotowy do jazdy, ale po kilkuset kilometrach można odwiedzić jakikolwiek warsztat rowerowy, do którego ma się zaufanie i przybić pieczątkę na gwarancji.
Termin oczekiwania obecnie to 4 tygodnie, być może uda się wysłać rower wcześniej. Proszę przesłać na priva nr klienta i nr zamówienia.
pozdrawiam
PN
Napisano 16 październik 2015 - 17:46
Modele PRO SL 2016 właśnie trafiły do sprzedaży:
http://www.rosebikes...1326/aid:821365
w specyfikacji niewielka zmiana - rower otrzymał teraz wygodną kierownicę Ritchey Comp Road Streem II oraz szeroką kasetę 11-32, która powinna zadowolić szczególnie początkujących. Przedni widelec korzysta obecnie z tej samej technologii co droższe modele (choć nie jest tym samym widelcem, który montujemy w droższych modelach) stąd jest komfortowy i odpowiednio sztywny.
Cena wzrosła o 20 euro w stosunku do modelu 2015 - niestety zmusił nas do tego wysoki kurs dolara vs euro.
Napisano 23 październik 2015 - 08:58
Jestem ciekaw czy do PRO SL rocznik 2015 da radę zamontować opony 28mm, ktoś może z Was próbował? Mam plan ciekawej wycieczki ale myślę że potrzebowałbym trochę grubszej, takiej "gravelowej" opony na te drogi...
paulo
Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka
Napisano 02 listopad 2015 - 13:08
Ostatnie rowery 2015 przecenione na 900 euro, rowery nowe, z gwarancją, rozmiary tylko 53 i 57 cm
http://www.rosebikes...fromtopoffers:1
Napisano 03 listopad 2015 - 18:19
Dzień Dobry
Raczej 59 cm przy takim przekroku jeśli zmierzony został prawidłowo:
http://www.rosebikes...ar/jak-zmierzy/
Napisano 10 listopad 2015 - 10:17
Dzień Dobry
nie sprzedajemy ram za wyjątkiem tych modeli, które można znaleźć tutaj:
http://www.rosebikes...rs/rowery/ramy/
pozdrawiam
Napisano 10 listopad 2015 - 23:22
Bartekjuve przetarcie papierkiem niczego nie zmienia , jeśli obręcz jest spawana a pojawiła sie szczelina na łączeniu to jest wada fizyczna obręczy i powinna być wymieniona na wolą od wad.
W przypadku obręczy lączonych na wsuwki czy łacznik mogą wystepować przy montażu nierówności podczas naciagania szprych ,
zazwyczaj do rowerów pakuje sie koła prawie takie same jak seryjne sprzedawane katalogowo , ale mogą być przez producenta oznaczane jako oem i czasem wymienia sie komplet .
Profesjonalny serwis i montaż kół do rowerów www.velotech.pl
Serwis rowerowy - Kraków tel: 666-316-604, [email protected]
Masz pytanie o koła - to zadzwoń najpierw !!!!!!! w godz. - 12.oo - 19.oo
Dodaj odpowiedź
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: pierwsza szosa, rower szosowy, Rose PRO SL, tania kolarzówka
Rowery oraz części →
Rowery oraz ramy →
Jaki rower za 3500zł i więcej? →
Pierwsza Szosa 5-6 Tyś.Napisany przez becow1 , 29 lip 2024 szosa, endurance, pierwsza szosa |
|
||
Giełda →
Sprzedam / Oddam / Zamienię →
Sprzedam Rower Szosowy Orbea Rozmiar 54Cm, Osprzęt Sram RivalNapisany przez Ratonek , 12 kwi 2021 Rower szosowy, Orbea |
|
||
Giełda →
Sprzedam - linki do allegro, olx, itp. →
Sspecialized Angi Crash Sensor Szosa Mtb Kask Bezpieczeństwa S-WorksNapisany przez djakdymek , 24 sty 2021 rower szosowy |
|
||
Giełda →
Sprzedam / Oddam / Zamienię →
Nowy Rower Szosowy Kross Vento Team Edition Rozmiar L 55 Cm Di2 CarbonNapisany przez paradoxalny , 26 lis 2020 ROWER SZOSOWY |
|
||
Rowery oraz części →
Rowery oraz ramy →
Jaki rower za 3500zł i więcej? →
Wybór Pierwszej SzosyNapisany przez OrzeChv12 , 08 lip 2020 Pierwsza Szosa |
|