Poszukuję kasku typowo szosowego do 100zł .Proszę o propozycje.
Jaki Kask??
Posted 04 April 2014 - 21:04
Ktoś się orientuje gdzie w Poznaniu można przymierzyć/kupić kaski:Catlike Whisper,Giro Aeon/atmos/Ionos ?
Posted 04 April 2014 - 21:32
A Ty masz już swoje CZARNE ODBLASKI?
Posted 09 April 2014 - 21:04
Ktoś się orientuje gdzie w Poznaniu można przymierzyć/kupić kaski:Catlike Whisper,Giro Aeon/atmos/Ionos ?
http://www.rowery-rybczynski.pl/
Catlike był widziany tutaj, przedzwoń i zapytaj o konkretny model o Girosy też możesz popytać.
Posted 10 April 2014 - 06:22
http://www.rowery-rybczynski.pl/
Catlike był widziany tutaj, przedzwoń i zapytaj o konkretny model
Byłem u nich ;-) Przymierzałem Catlike mixino,whisper i pare innych kasków a ostatecznie wybrałem kask speca-propero 2.
Posted 14 April 2014 - 21:55
Tak na allegro już wcześniej widziałem - ale nie są to oferty sklepów - więc gwarancji raczej nie będzie. Także pytanie o oryginalność - jak dwa posty wyżej info o replikach Catlike Whisper.
... chociaż po moich doświadczeniach z reklamacją kasku firmy BBB w sklepie Szurkowskiego wydaje mi się, że karta gwarancyjna jest tylko świstkiem papieru którym można sobie co najwyżej cztery litery podetrzeć. :-(
#1055 Gosc_tobo_*
Posted 14 April 2014 - 23:06
Proponuję zadzwonić do polskiego dystrybutora BBB a jeśli i to nie pomoże - do producenta. Mam pozytywne doświadczenia w takim podejściu do problemu i okazuje się że producentowi często zdecydowanie bardziej zależy na dobrym imieniu własnej marki.
Przedstaw sprawę ale unikaj roszczeniowego tonu - zdaj krótką relację z tego co stało się z kaskiem i z tego jak zostałeś potraktowany.
Pamiętam że Giantowi Europe bardzo nie spodobał się sposób rozpatrzenia reklamacji mojego roweru przez polskiego dystrybutora.
Producent często chce żeby klient był zadowolony nawet jeśli coś mu się niekoniecznie należy.
Posted 14 April 2014 - 23:14
Witam,
mam na oku kask Cratoni Terron, model 2012 nowy w dość okazyjnej cenie.
Chciałbym was spytać, czy mieliście styczność z tą firmą, a może z tym modelem?
Będę wdzięczny za wszystkie uwagi.
pozdr.
Posted 15 April 2014 - 12:26
Jeżeli idzie o kaski uważajcie na pojawiające się repliki kasku Catlike Whisper. Pojawiły się w rożnych malowaniach ot taka informacja jeżeli ktoś szuka tego modelu ;-)
czy te repliki są też czasem jednokolorowe np. czarny mat ?
Kupiłem ostatnio kask z dystrybucji firmy pol-sport.pl (czyli oficjalnego dystrybutora)
i jest on produkcji chińskiej stąd moje wątpliwości...
Posted 15 April 2014 - 14:30
Styczność z firmą miałem parę lat temu, choć nie z tym modelem. Bardzo porządne kaski. Konieczne mierzenie. Pozdr
Tak wiem, mierzyłem już, różnica między Catlike a Cratoni to ładne kilka cm... nie wiem jak oni nie potrafią dobrze wymierzyć obwodu kasku