Poszukuje kasku z dobrą wentylacją. Dość mocno się pocę przy wysiłku i wydaje mi się, że kask który mam (jakiś zwykły z 4f) nie pomaga mi w odprowadzaniu ciepła. Moja kobieta postanowiła, że sprezentuje mi nowy kask tylko jaki? Mam gdzieś Giro transfer i leży na głowie jak by odlewany był na niej tylko ma słabe chłodzenie. Budżet to 400 zł. Głowę mam dość foremną i w każdym kasku który miałem na głowie wyglądam jako tako tylko nie mogę każdego sprawdzić pod względem wentylacji. Ktoś coś zaproponuje ciekawego?
Jaki Kask??
Posted 21 May 2016 - 14:43
Miałem. Bardzo fajny system i BARDZO wygodny, chociaż spoconą ręką czasami ciężko się operuje tym pokrętłem (a przynajmniej nieco trudniej niż np. RocLoc).
Mimo wszystko O2 moim zdaniem to jeden z najlepszych kasków - i chyba dość mocno niedocenianym.
A Ty masz już swoje CZARNE ODBLASKI?
Posted 21 May 2016 - 14:56
Miałem. Bardzo fajny system i BARDZO wygodny, chociaż spoconą ręką czasami ciężko się operuje tym pokrętłem (a przynajmniej nieco trudniej niż np. RocLoc).
Mimo wszystko O2 moim zdaniem to jeden z najlepszych kasków - i chyba dość mocno niedocenianym.
Cena dobra: http://www.mikesport...maranczowy.htmlmasa taka sobie 280g.
Posted 21 May 2016 - 16:17
Ja mam Lazera Blade'a yellow fluo black w rozmiarze M jeśli ktoś był by zaintersowany. Nowy... żonie nie podpasował.
Posted 21 May 2016 - 18:41
#1513 Gosc_gocu_*
Posted 22 May 2016 - 16:45
Specialized Propero II. Ta paszcza z przodu wydaje się zasysać powietrze
Co prawda normalna cena to 499zł, ale ja nigdy w takiej nie kupiłem, zawsze są jakieś mocno przecenione:
http://twomarksport....e?fraza=propero
Posted 24 May 2016 - 14:46
A raz kozie śmierć. Zamówiony Catlike Whisper z ponoć genialną wentylacją. Zobaczymy jak mi leży na głowie. Dzięki za odpowiedzi.
ps. Wczoraj moja dziewczyna kupiła w biedronce kask za 35 zł. Jak mi o tym powiedziała, to chciałem już krzyczeć ale opanowałem się. Przyszła do domu, pokazała mi go i do teraz jestem w szoku jak dobrze wykonany, fajnie wentylowany i leciutki kask tam leżał za grosze.
Posted 12 July 2016 - 19:10
Lekkie. Tanie. Mocne. Wybierz dwa - C. Boardman