Jaki licznik kupić ?
Napisano 10 styczeń 2014 - 01:20
Sent from my iPhone using Tapatalk
http://www.radello.pl - odżywki Dextro Energy / Honey Stinger / Huma Gel / Nuun, kosmetyki Sportsbalm / Bodyglide - bezpośrednio od dystrybutora/importera
Napisano 10 styczeń 2014 - 08:36
Tak źle to znowu nie jest Wymiana maksymalnie dwa razy na sezon (i to przy intensywnej jeździe) to nie dramat.
A Ty masz już swoje CZARNE ODBLASKI?
Napisano 10 styczeń 2014 - 10:03
Oj nie do końca. Np. w 2209 Sigmy działa mi w takim trybie (prędkość na kabelku, kadencja na eterze).Nie słyszałem o takim cudzie. Albo masz licznik przewodowy, czyli czujniki są połączone z samym licznikiem za pomocą kabelka, albo nie i wtedy licznik jest bezprzewodowy. Musisz się zdecydować ;-)
Tylko problem jest z kwotą.. ogólnie dość ciężko jest kupić coś z kadencją w zadowalającej Cię kwocie. Jak kwotę maksymalną pomnożysz przez 2 to w ofercie Sigmy parę typów znajdziesz
Napisano 10 styczeń 2014 - 10:20
Przewodowy licznik z kadencją spokojnie kupisz za 100 zł. Oferta firmy Bion (producenta liczników dla Cateye'a, a więc firmy nie byle jakiej) jest bardzo ciekawa pod tym względem, liczniki są jak najbardziej godne polecenia i w świetnych cenach.
Napisano 22 styczeń 2014 - 06:59
Witam,
no i po paru chwilach zastanowienia postanowiłem dołożyć i zakupić bezprzewodowy licznik z kadencją. ale oczywiście nie może być łatwo nie wiem co wybrać. Sigma 16.12 STS CAD ~185 zł - tu chyba każdy ją zna, czy BION CY-A620 ~190 zł. Jak myślicie?
Napisano 22 styczeń 2014 - 07:30
Brałbym Biona - nie ustępuje Sigmie pod względem jakości, za to można go kupić taniej.
- grzes85 lubi to
Napisano 08 luty 2014 - 22:19
Panowie czyli w Atechu 438 nie da się ustawić tak żeby była kadencja puls, śr.prędkość i dystans? Rozumiem, że na górze jest wysokość + puls, na środku aktualna prędkość to chyba najważniejsze w sumie to musi być, a na dole mogę wybrać między dystansem a kadencją tak ? Ile razy trzeba kliknąć żeby przejść od dystansu do kadencji i z powrotem?
Napisano 08 luty 2014 - 22:20
Panowie czyli w Atechu 438 nie da się ustawić tak żeby była kadencja puls, śr.prędkość i dystans? Rozumiem, że na górze jest wysokość + puls, na środku aktualna prędkość to chyba najważniejsze w sumie to musi być, a na dole mogę wybrać między dystansem a kadencją tak ? Ile razy trzeba kliknąć żeby przejść od dystansu do kadencji i z powrotem?
Napisano 02 maj 2014 - 15:10
Napisano 03 maj 2014 - 09:39
A jakiś masz konkretnie model na myśli?
Ja mam taki http://allegro.pl/li...=Mozilla-search.
Za taką cenę jest OK, choć prowadzenie kabli przy sensorach mogłyby być lepiej rozwiązane.
Jedyna większa wadą jest IMHO mały wyświetlacz - jak ktoś ma słaby wzrok to odczytanie kadencji może być problematyczne..
pzdr,
Z
#998 Gosc_cezet_*
Napisano 15 maj 2014 - 08:07
Cześć,
Czy ktoś używa licznika ATech 305 (pulsometr + kadencja) i mógłby się podzielić wrażeniami? Chciałem kupić ATech 438 - niestety jest nieosiągalny, więc zastanawiam się nad "305" - głównie zależy mi na stabilnym i poprawnym pomiarze pulsu.
pozdrawiam
Napisano 15 maj 2014 - 11:07
Zastanawiałem się nad różnymi licznikami, czytałem opinie o wielu, trwało to długooo - aż w końcu kupiłem Garmina Edge 500.
Po zakupie wystarczy że odpowiesz sobie na zajebiście, ale to zajebiście ważne pytanie: "Dlaczego tak późno kupiłem Garmina?" :-D
Giant TCR Advanced 2016