Problemiki Małe I Duże
Napisano 14 lipiec 2014 - 09:42
nie wiem jak rozwiązać to - wchodzę w TV na internet ( przez wifi ) wklepuje stronke forum, wchodzę w logowanie, klikam i jestem .
Ok , ale piszę posta na SB , chce kliknąć i ....... nie wysyła tekstu .
Niewidoczne są także ikony służące do edycji tekstu i emotki .
Tama chyba mają MSN , TV Samsung
2 problem .
komputer z Windows Vista - dokładnie to samo, ani IE, ani Chrome też tak samo nie działa - identycznie jak z TV problem.
starsze kompy z XP i jakąkolwiek przeglądarką działają
Potrzebuje odpowiedź konkretną , sprawdzoną i działajacą , a nie pierdolamnto teoretyczne .
Profesjonalny serwis i montaż kół do rowerów www.velotech.pl
Serwis rowerowy - Kraków tel: 666-316-604, [email protected]
Masz pytanie o koła - to zadzwoń najpierw !!!!!!! w godz. - 12.oo - 19.oo
Napisano 15 lipiec 2014 - 08:38
Napisano 18 lipiec 2014 - 21:15
ja sobie rade dałem dokładnie wyczyszcony komp niec nie dało, dopiero ustawienia witryn puściło
ten co ma viste jeszcze nie działa , ale mi na nim nie zalezy, odstawiłem w kąt bo ta vista to szmelc
Napisano 12 sierpień 2014 - 18:43
Napisano 13 sierpień 2014 - 12:03
Napisano 13 sierpień 2014 - 12:50
Napisano 15 sierpień 2014 - 22:01
Napisano 16 sierpień 2014 - 10:37
Dodatkowo chcę zwrócić uwagę na burdel w większości wątków i prowadzony Offtopic:
pierwszy z brzegu: http://szosa.org/top...e-7#entry250998
W gestii administratorów/moderatorów leży, żeby takie coś usuwac, bo potem robi się bałagan na forum i ciężko pewne rzeczy wyszukać.
pomijam już fakt nagminnego postowania jeden pod drugim, wszak nie wszyscy widzą opcję EDYTUJ na dole swojego postu.
Na innych forach to działa dużo sprawniej. Więc albo się tym do cholery zajmiecie i moje wołanie nie będzie jak rzucanie grochem o ścianę, albo powołacie odpowiednie osoby na odpowiednie stanowiska, które wreszcie zrobią z tym burdelem porządek!
To jest forum szosowe przypominam...
Napisano 16 sierpień 2014 - 22:27
Napisano 18 sierpień 2014 - 10:31
Brak reakcji z waszej strony niestety potwierdza wasz permanentny brak działań. Szkoda, bo myślałem ze czasem jednak jakiś admin tu zagląda...
Ban z shoutboxa zostal sciagniety.
You see lots of happy cyclists. When was the last time you saw a runner smiling?
Napisano 18 sierpień 2014 - 11:20
Napisano 19 sierpień 2014 - 23:49
Kubens zresetuj sobie qrwa ustawienia przegladarki , jakieś smieci czxasem wrzucają swoje ustawienia i klops jest , u mnie robiłem to z 3 razy w ciagu miesiaca , w końcu sie uspokoiło.
Poza tym wejdź w software i wywal programy śmieciowe , ostatnio np u mnie zainstalowały sie reklamy , co ja sie naszukałem syfa sie schował.........
Haligówka ... nie nerwój sie ,,,, jak kiedys sie chciało robic porządne forum to morde darli na modów i sie im qrwa nic nie podobało , olej to bo i tak nic nie zmieni sie nic .....za to na giełdzie jaki burdel ..... hahahah , co Ty, po prostu nie czytaj , wiecej czasu na jazde albo wolny czas.
Napisano 20 sierpień 2014 - 05:06
Kubens zresetuj sobie qrwa ustawienia przegladarki , jakieś smieci czxasem wrzucają swoje ustawienia i klops jest , u mnie robiłem to z 3 razy w ciagu miesiaca , w końcu sie uspokoiło.
Poza tym wejdź w software i wywal programy śmieciowe , ostatnio np u mnie zainstalowały sie reklamy , co ja sie naszukałem syfa sie schował.........
Haligówka ... nie nerwój sie ,,,, jak kiedys sie chciało robic porządne forum to morde darli na modów i sie im qrwa nic nie podobało , olej to bo i tak nic nie zmieni sie nic .....za to na giełdzie jaki burdel ..... hahahah , co Ty, po prostu nie czytaj , wiecej czasu na jazde albo wolny czas.
... a nie da się bez wyrażeń z końca słownika ?
§3. Użytkownikowi zabrania się:
1. Używania słów powszechnie uznanych za wulgarne, obrażać, ubliżać i znieważać innych użytkowników.