Ja i mikroos mamy widać tą samą opinię względem "ostrości" moderacji. Robienie z forum zakładu karnego mija się z celem.
Problemiki Małe I Duże
Napisano 31 sierpień 2014 - 16:05
Napisano 01 wrzesień 2014 - 10:53
To mi wygląda na próbę wrogiego przejęcia. Cuś jak Putin na Krymie! Jak widzę, są już nieformalne, nowe „władze”, które zdążyły już zrezygnować nawet .
Co złego to nie ja <podpisuje papier "cichcem usunąć, ślady zatrzeć">
Lekkie. Tanie. Mocne. Wybierz dwa - C. Boardman
Napisano 03 wrzesień 2014 - 18:59
Ważną kwestią jest zajęcie się scalaniem postów, bądź robieniem tego na bieżąco, a piszącym jednego posta pod drugim dawać jakieś upomnienie, bo często jest to nagminne, co również niestety zmniejsza przejrzystość pisanych przez nas postów
Napisano 04 wrzesień 2014 - 10:05
Może napisałem coś niewygodnego w dziale rose, ale czy to powód żeby to usuwać i nawet nie poinformować o tym?
Skoro zdecydowali się na pobyt na forum to chyba wzięli pod uwagę że nie wszyscy muszą ich uwielbiać.
Proszę zwrócić mi treść osuniętego posta.
Napisano 14 grudzień 2014 - 13:55
Napisano 14 grudzień 2014 - 15:02
No co ja Wam mogę zrobić? Sam nie ogarnę chyba już tego forum a H@ nie kwapi się, by nawet przeczytać treść mojej litanii wysłanej w pizdę czasu temu...
Takie są czasy... Pozezwalali reklamować się co poniektórym, liczą kasiorkę w kabzach i mają wyjebkę na resztę... Ja już chyba pasuje :/
Napisano 14 grudzień 2014 - 15:23
Nie łam się, ta plaga (spam) to norma w tych czasach.
Ja tam jestem tylko użytkownikiem i nie wiem, czy można takie rzeczy zablokować automatycznie - chyba za pierwszym razem nie.
Albo co zrobić, kiedy ktoś rejestruje się pod nowymi nick-ami, z innych komputerów ?
"Wieczność jest bardzo nudna, szczególnie pod koniec" - Woody Allen
Napisano 14 grudzień 2014 - 15:51
A Ty masz już swoje CZARNE ODBLASKI?
Napisano 14 grudzień 2014 - 19:56
Na swoim forum przy rejestracji dokleiłem kilka prostych pytań kontrolnych. Od dwóch lat jeszcze żaden bot się przez to nie przebił.
Przykład:
1. Najlepszy polski skoczek narciarski to Adam (wybierz): Mickiewicz, Małysz, Wadecki2. Wydzielina wątroby zbierana w woreczku żółciowym to (wybierz): łzy, pot, żółć
itd.
Gdyby adminom się chciało ...
"MAMIL"
Napisano 14 grudzień 2014 - 22:16
Niesety IP.Board ktory mamy na forum wymaga cyklicznych platnosci, i brak captchy wynikal wlasnie z tego, ze domagali sie pieniedzy za przedluzenie licencji, juz powinno byc ok.
You see lots of happy cyclists. When was the last time you saw a runner smiling?