Trenażery - Ogólnie (Zwłaszcza Nieinteraktywne)
Posted 11 December 2011 - 20:15
Posted 12 December 2011 - 15:36
pzdr
Trzymaj Koło - blog dla PRO amatorów
Wycieczki weekendowe i atrakcje turystyczne
Posted 12 December 2011 - 15:55
Trzymaj Koło - blog dla PRO amatorów
Wycieczki weekendowe i atrakcje turystyczne
Posted 12 December 2011 - 16:56
link http://www10.speedys...nload/opona.jpg
Posted 12 December 2011 - 23:27
to rozcięcie to nie powiem co mi przypomniało ,no ale :roll:
a wystaje z tego dętka ? czuć to gdy jedziesz ? w sensie czy podbija Ci w tym miejscu koło ? jeśli tak to ja bym nie ryzykował ;-)
ja mam starą oponkę vittoria zafiro i jest już totalny slick ,a normalnie przejeździła z 500km i drugi sezon na trenażerze.. nie do zajechania jest jak na razie ;-)
Posted 13 December 2011 - 15:50
No zeszytu od polskiego nie użyje, bo matura za rok :-P Poza tym ja matematyczny, więc zeszytów z matematyki jest więcej :mrgreen:... do tego zamiast kupować podstawkę zlepiłem ze sobą 2 grube zeszyty z liceum od polskiego i nie trzeba było wydawać kolejnej kasy na wymysły jakieś
Chyba nieco za małe, żeby było tym co Ci to przypomina, nie sądzisz :-Pto rozcięcie to nie powiem co mi przypomniało ,no ale :roll:
a wystaje z tego dętka ? czuć to gdy jedziesz ? w sensie czy podbija Ci w tym miejscu koło ? jeśli tak to ja bym nie ryzykował ;-)
Dętka nie wystaje, bo druty przytrzymują, raczej nic się nie czuje. Jeżdżę na tej oponce od lata, bo wtedy ją gdzieś rozciąłem, kilka razy miałem kapcia prawdopodobnie przez to rozcięcie, a następne oponki to pewnie conti 4000, więc nawet mógłbym użyć przedniej opony jak byłoby coś z tamtą nie w porządku, bo jakoś nie widzę sensu kupowania opony tylko i specjalnie do trenażera.
Posted 14 December 2011 - 00:08
Posted 14 December 2011 - 09:55
Ja mam co prawda oponę Tacx'a i zero problemów, ale nie wierzę, żeby Conti wypuściło jakiś bubel...
http://www.radello.pl - odżywki Dextro Energy / Honey Stinger / Huma Gel / Nuun, kosmetyki Sportsbalm / Bodyglide - bezpośrednio od dystrybutora/importera
Posted 15 December 2011 - 13:48
Posted 16 December 2011 - 20:16
Posted 28 December 2011 - 06:59
Od niedawna stałem się użytkownikiem trenażera Elite Relaxiom, pojawił się problem dotyczący synchronizacji opaski z konsolą! Ewidentnie puls pokazujący tętno jest nierzeczywisty, innymi słowy występują skoki i duże niedokładności!!! Zaznaczam że używam opaski Sigma PC-15 niekodowanej, zwilżam opaskę itd.. Będę wdzięczny za podpowiedź, jeżeli ktoś miał ktoś podobny problem z tym modelem.