Skocz do zawartości

Zdjęcie

Ant+ Co Mogę Z Tym Zrobić?

25 odpowiedzi w tym temacie

#21 Gosc_qrczakzul_*

Gosc_qrczakzul_*
  • Gość

Napisano 08 luty 2015 - 12:48

Przełączanie polega na przysunięciu palcem po ekranie, możesz też zaprogramować przycisk ;)
Możesz mieć mapy online lub offline. Ja sobie ściągnąłem i mam wgrane na stałe.
Mapy UMP można pobrać stąd:
http://download2.ump.waw.pl/mapsforge/

1) wrzucasz na telefon
2) 
opcje/ustawienia dzwięku i wygladu/ustawienia mapy/plik mapsforge (teraz należy wskazać pobrany wcześniej plik mapy)
3) następnie będąc na "pulpicie aplikacji" podwójnie dotknij mapę->wybierz źródło-> Mapsforge.

#22 palli

palli
  • Użytkownik
  • 580 postów

Napisano 08 luty 2015 - 16:01

Może zżerać jeżeli chcesz (tak jest domyślnie), ale można też ustawić wersję offline. Szczegóły (po angielsku) masz tutaj

Aha... darmowa wersja programu ipBike ma limit na 1mln obrotów koła. Dla świętego spokoju warto dokupić klucz który znosi ten limit (nie są to duże pieniądze, a dobry projekt warto wesprzeć)

#23 szynder

szynder
  • Użytkownik
  • 162 postów
  • SkądGrodków

Napisano 08 luty 2015 - 22:02

Wszystko już jasne. Dzięki!

Teraz muszę odkładać kasę na jakiś telefon. Czytając forum wywnioskować można, że Xperia Active jest bardzo popularna. 

"...Jest! Jest! Rafał finiszuj! Pchamy, pchamy! Wygrał! Musi! Idzie! Jedzie! Wygrywa..." Tomasz Jaroński  :-D

#24 Gosc_qrczakzul_*

Gosc_qrczakzul_*
  • Gość

Napisano 08 luty 2015 - 22:05

Polecam x8, trzyma wystarczająco, łatwo można ją zrootować i wywalić zbędne apki. Kosztuje około stówki ;)

#25 szynder

szynder
  • Użytkownik
  • 162 postów
  • SkądGrodków

Napisano 08 luty 2015 - 22:16

Właśnie - jakieś szczególne wymagania np. Android - od której wersji? 

"...Jest! Jest! Rafał finiszuj! Pchamy, pchamy! Wygrał! Musi! Idzie! Jedzie! Wygrywa..." Tomasz Jaroński  :-D

#26 Gosc_qrczakzul_*

Gosc_qrczakzul_*
  • Gość

Napisano 08 luty 2015 - 22:18

Na thisisant.com wszystko pisze, podane są kompatybilne modele ;)

Dodaj odpowiedź