ehlo,
35 to ZŁO! Odradzam. Samochodem strach jeździć.
Posted 21 February 2014 - 09:27
Emty13 skrzyżowanie Grabiszyńskiej i Hallera dla mnie zupełnie nie po drodze. Ja jadę ul Piołunową, Jerzmanowska, Samotwór itd. Spotkajmy się w Skałce o 10.45 lub podaj godz o której tam dojedziesz.
Adazz, może być Pożarzysko i Domanice - ten rejon słabo znam i chętnie poznam.
Posted 21 February 2014 - 11:23
Wupe - ok. ja będę w Niedziele w Skałce 8-)
Ktoś chętny na jutro - na małe 120km (+/-), w temie (+/-) 30 km/h, kierunek mi prawie obojętny, może być Sobótka, może być Domanice, Pożarzysko, a może też na Brzeg Dolny
Jesli na południe to najbliżej mam do Lutyni/Skałki, jeśli na północ to najbliżej mam do Brzezinki i Wilkszyna ![]()
ktoś chętny? ![]()
Posted 22 February 2014 - 17:41
Najpewniej suport, odkręć szybko korbę - przesmaruj suport, i go dokręć
Masz Hollowtech by Shimano (?) to pewnie się poluzował/wyrobił/zużył - szybka kilkudniowa reanimacja to właśnie przesmarowanie, plus dokręcenie - opcjonalnie dokręć siodełko, sprawdź pedały, sztycę ![]()
"Trzaska" nie trzaska, wpadaj jutro
na północy (kierunek górki Trzebnickie) Wrocławia dziś podobno peletonik miał ok 20 osób ![]()
Posted 22 February 2014 - 17:55
Zbiórki na północ są chyba gdzieś na Zakrzowie (koledzy z Whirpool Team i Club) - dla mnie to już zupełna porażka odległościowa
żeby tam dojechać to dla mnie 60km :-D nie wspominając o tym że za oknem mam wylotówki na południe Wrocławia :-P Co do suportu to mógł się odkręcić/poluzować - przerabiałem to latem :roll:
Dobra, jutro 10:45 w Skałce na przystanku, kierunek ... południe, na górki w okolicy Świdnicy, a może Sobótka
wszystko do ustalenia, tempo normalne, zimowe :-P dystans 100-120km 8-)
Posted 22 February 2014 - 18:03
ehlo,
No nic to. W poniedziałek odwiedzę jakiś serwis coby na szybko sprawdzili. A w przyszłym tygodniu lub na początku marca wymiana napędu (9rz ;-)).
No to kierunek północny dla mnie odpada - jak znam życie to tempo 30+ km/h.
Zjawię się pewnie w Skałce, ale od razu uprzedzam, że wjazd na Ślężę odpada z powodów prawnych. :-D :->
--
Marcin Trzaska