Moze byc 7.00 ale kawałek dalej, obok stacji PKP na Psim Polu po prawej stronie na zatoczce autobusowej. Pasuje CI ?
To we 2, czy ktoś jeszcze będzie ?
Napisano 01 sierpień 2014 - 11:50
Moze byc 7.00 ale kawałek dalej, obok stacji PKP na Psim Polu po prawej stronie na zatoczce autobusowej. Pasuje CI ?
To we 2, czy ktoś jeszcze będzie ?
OK, moze byc stacja PKP park+ride sobota o 7:00 to po drugiej stronie ulicy..
Narazie we dwóch.
Żeby padło 100km poniżej 3h przydałby się ktoś jeszcze...
Jest taka moźliwość, że jeśli będzie rano mokry asfalt i mżawka to pojedziemy później, po 12 chmury powinny zniknąć... chociaż wolę poranny chłód i mniejszy wiatr, zobaczymy
Napisano 01 sierpień 2014 - 12:20
Hej jutro, w sobotę, zbiórka o godzinie 7:00 przy szpitalu na Borowskiej, na ostatnim treningu mimo wczesnej pory pojawiło się 9 osób, do zobaczenia!!
http://www.gpsies.co...uuoyokvewgwwfky
Napisano 01 sierpień 2014 - 13:09
też jutro wpadam, mimo tego, że 7 rano, do zobaczenia ;-)
Napisano 01 sierpień 2014 - 13:21
Cześć,
Hof, fajnie, że będziesz - Zrobimy ten odcinek wracając - fakt, szkoda go omijać.
Ronin, pewnie, że z Husarią najlepiej!
Też będę jutro, o 7:00 na Borowskiej, koło szpitala (Krzysiek, przyjeżdżaj do nas).
Ostatnio, jak pisał Merxin, było nas 9 osób. Czy uda nam się jutro pobić rekord? To zależy od Was i mówimy wszystkim: do zobaczenia jutro rano. ![]()
P.S. Dzięki co-driver za info, o Górach Sowich - bardzo pomocna informacja! DZIĘKI! ![]()
Napisano 01 sierpień 2014 - 20:50
A ktoś byłby chętny na Sobótkę 8:30 - 10:30 z rogu Grabiszyńskiej/Hallera ?
to chemy jutro jechać, ale nie wiem jeszcze o której uda się zebać: http://szosowaszosa....sniadaniem.html . Tempo jakieś avg 29.
Napisano 01 sierpień 2014 - 21:25
ja bede bankowo o 10:30. moge byc wczesniej jak ktos bedzie
na 9:30 powinniśmy dotrzeć, jak pasuje ci tępo typu 29 i dwa trzepaki umierające na podjazdach to bardzo chętnie dołączymy do wycieczki ![]()
jak masz jakąś nawigację na którą idze wgrać tą trasę ze stravy to było by super ![]()
Mój numer 666 606 737
pozdr
Jan
Napisano 02 sierpień 2014 - 11:18
ja pytałem, ale już załatwiłem chyba, dzięki ![]()