Wrocław - Wspólne Treningi Na Szosie
Gosc_chris1990accent_*
Napisano 23 grudzień 2011 - 11:38
W związku z nadchodzącymi Świętami Bożego Narodzenia i Sylwestrem
chcemy złozyc wszystkim zaprzyjaznionym szosowcom z Wrocławia i okolic
dużo zdrowia, radości, ciepła rodzinnego, spełnienia marzen i zrealizowania celów
na 2012 rok oraz samych carbonowych prezentów pod choinką. :mrgreen:
Ekipa Husarii Szosowej.
Napisano 12 styczeń 2012 - 13:06
http://www.gpsies.co...skihnftlkocnhir
pzdr
Napisano 12 styczeń 2012 - 22:03
[email protected]
Napisano 13 styczeń 2012 - 22:54
był bym chętny tyle że na szosie nie siedziałem od hmm września więc nie wiem na jakie tempo będzie mnie staćMa ktoś ochotę na trasę wrocław leśnica-strzegom i z powrotem (ok 110km). w niedzielę rano ok 9-10 start. pogoda jest fajna...Jarek Pozdrawiam
[email protected]
Gosc_chris1990accent_*
Napisano 14 styczeń 2012 - 12:50
Podaj więcej szczegółów:
-miejsce ustawki
-przewidziane tempo srednie
-szosa/MTB
-profil trasy
Może dołącze, choc wolałbym zrobic siłe po hopkach 3,5h., choc taki tlenik
też jest dobry w tym okresie.
A może zamiast tej trasy, to smigniemy do Sobótki, przejedziemy jedną petlę przez Tąpadło i powrót do Wrocławia ?
Spotkalibysmy się na rogu Hallera i Grabiszynskiej o 9.00.
Może ktos dołączy. Co Wy na to Panowie ?
Napisano 19 styczeń 2012 - 22:30
Jak dla mnie to trochę za zimno, żeby wsiadać na szosę. Mam pytanie odnośnie strojów do kolegów z Husarii. Ile płaciliście za komplet (ewentualnie za samą koszulkę), gdzie je kupowaliście i w jaki sposób robiliście projekt?
Komplet spodnie + koszulka kosztował 233zł za 1 razem, kolejne komplety po 200zł bo za projekt nie trzeba było płacić.
(Choć logo kolorystyka i napisy za naszego autorstwa, sam konwertowalem logo na grafikę wektorową, to Danielo życzy sobie $$$ za rozłożenie projektu w corelu do 1 wydruku, potem jak ma już szablon nie trzeba dopłacać)
Napisano 16 luty 2012 - 23:31
Szukałem kogoś w mojej okolicy, ale nikt nie ma dobrej opinii.. Pytałem dwóch lakierników, ale powiedzieli, że to jest za mała powierzchnia do malowania i tego nie zrobią. Samemu nie chcę się podjąć lakierowania bo wiem, że sobie z tym nie poradzę a po drugie nie mam takiego sprzętu a zależy mi na jakości.
Gosc_chris1990accent_*
Napisano 23 luty 2012 - 20:45
Zapraszam wszystkich chętnych na trening w najbliższą SOBOTĘ 25 lutego. Zbiórka o 9:00.
Ma być piękna, słoneczna pogoda, bez opadów i aż 8 stopni. :-D
*Cel treningu: jakas trasa po płaskim lub Sobótka i jedna pętla wokół Przełęczy Tąpadło.
*Trening na zimówkach, więc MTB-ki mile widziane, albo "zimowe szosy"
(chyba, ze komus nie szkoda karbonowej szosówki :-) ).
Spotykamy się na rogu ul. Hallera i ul. Grabiszyńskiej, na tym rogu gdzie jest ten taki jedno piętrowy, biały dom towarowy,
stojący na takiej górce. Jadąc grabiszyńską od pl. Legionów, dojeżdząjąc do krzyżówki hallera/grabiszyńska, mamy go po
lewej stronie, a jadąc ul. Hallera od ul. Powstańców Śląskich, dojeżdżając do krzyżówki hallera/grabiszyńska, mamy go po
prawej stronie. Na spóźnialskich czekamy do 9:15 i ruszamy.
*Ekipa:
1. Chris1990accent
...
Mam nadzieję, ze nie pojeżdzę sam. ;-)
Tempo: ok. 27-30km/h srednio na MTB (bez szaleństw i w grupie).
Zapraszam wszystkich chętnych! :-D
Pozdrawiam.
Gosc_chris1990accent_*
Napisano 01 marzec 2012 - 10:42
Zapraszam wszystkich chętnych na trening w najbliższą SOBOTĘ 3 marca. Zbiórka o godz. 10:00.
Ma być piękna, słoneczna pogoda, bez opadów i 6 stopni. :-D
Na jutro zapowiadają słońce, także asfalt powinien wyschnąc.
*Cel treningu: Sobótka i jedna pętla wokół Przełęczy Tąpadło (jesli nie bedzie tam sniegu, najwyżej się zawróci).
*Trening na rowerach szosowych (dla mnie przerwa po 4 miesiącach, zapomniałem,
jak jezdzi się na takim rowerze, bo katowałem 4 miesiące 13,5kg Mongoosa :-D ).
Spotykamy się na rogu ul. Hallera i ul. Grabiszyńskiej, na tym rogu gdzie jest ten taki jedno piętrowy, biały dom towarowy,
stojący na takiej górce. Jadąc grabiszyńską od pl. Legionów, dojeżdząjąc do krzyżówki hallera/grabiszyńska, mamy go po
lewej stronie, a jadąc ul. Hallera od ul. Powstańców Śląskich, dojeżdżając do krzyżówki hallera/grabiszyńska, mamy go po
prawej stronie. Na spóźnialskich czekamy do 10:15 i ruszamy.
*Ekipa:
1. Ja (Chris1990accent)
2. Paweł (GORE)
...
Tempo: ok.30-32km/h srednio, może szybciej (bez szaleństw, w grupie), wiele km-ów po płaskim.
Trzeba "sprawdzic nogę" ;-).
Kto dołączy? Dajcie znac Panowie.
Pozdrawiam.
Napisano 02 marzec 2012 - 08:13