Skocz do zawartości

Zdjęcie

Wrocław - Wspólne Treningi Na Szosie

2845 odpowiedzi w tym temacie

#1161 Akitigra

Akitigra
  • Użytkownik
  • 175 postów
  • SkądWrocław

Napisano 16 marzec 2012 - 20:57

Będę czekał na was w Smolcu albo Skałce.

#1162 merxin

merxin
  • Użytkownik
  • 576 postów
  • SkądWroclaw

Napisano 16 marzec 2012 - 21:38

Jak patrzę na to ile osób deklaruje się przyjechać to też mam ogromną ochotę wpaść, ale nie mam szosy.. ;/ Obudziłem się z malowaniem ramy na początku sezonu.. ;-) Udanego wyjazdu!

Szykuje się 30-osobowy peleton, można spróbować utrzymać się na tyłach na rowerze nieszosowym, w końcu wiele do stracenia nie ma, a mamy jechać spokojnie.

u4767y2014v3.gif

#1163 Gosc_Castor Troy_*

Gosc_Castor Troy_*
  • Gość

Napisano 16 marzec 2012 - 22:32

Cześć,

Rabbit - Musisz być! :-)

Emty13 - Pożycz skąś rower i przyjeżdżaj. Krzychu ma chyba 2 to pogadaj z nim, może pożyczy. Nie zmarnuj okazji. W takim peletoniemjeszcze nie jechałeś. 8-)

Akitigra - Jedziemy przez Skałkę. O której będziemy przejeżdżać nie wiem. Nie będzie Cię, nie będziemy czekać. Za dużo ludzi.

Lista starowa otwarta - proszę się wpisywać:

1. Husaria Szosowa - 8 lub 9 osób 
10. Whirpool Team - kilka osób 
17. Deger 
18. Lukash 
19. Jakob 
20. Natus 
21. Polanegri 
22. Leonardo Poli (info, o obecności na FB) 
23. Bartosz Figiel (info, o obecności na FB) 
24. Jan Lenartowski (info, o obecności na FB) 
25. Aleksander Krawczyk (info o obecności na FB) 
26. Rabbit
27. Akitigra
28.

Fiu,fiu prawie 30 osób... :-) Kto nie przyjedzie ten Trąba. Takiej okazji nie można zmarnować! :-D

#1164 suchy

suchy
  • Użytkownik
  • 800 postów
  • SkądWrocław

Napisano 16 marzec 2012 - 22:37

Oprócz osób wymienionych przez Castora dojdzie jeszcze ~ 4-7 następnych.
Info niesie się przeróżnymi kanałami i jak wspomniał merxin, jeżeli zadeklarowani się pojawią można się spodziewać spokojnie >30 osób, więc każdy znajdzie coś dla siebie.
Zapraszamy wszystkich niezdecydowanych zwłaszcza, że w tygodniu nastąpi oziębienie, które większość zapaleńców zapędzi z powrotem na sale treningowe albo przed telewizor:)
Grzech przegapić taką okazję!

#1165 polanegri

polanegri
  • Użytkownik
  • 6 postów
  • SkądWrocław

Napisano 16 marzec 2012 - 23:30

Dziękuję za zaproszenie:)

To dla mnie max wyzwanie, jechać wspólnie z takimi zawodnikami jak tutejsze towarzystwo.
Lubię wyzwania, więc mam w planach pojawić się w niedzielę :).
Jeżeli nie podołam, to najwyżej inauguracja sezonu będzie dla mnie początkiem końca jazdy z "wilkami szosy" i pokornie wrócę do szeregu rowerowych ślimaków :)

do zobaczenia :)

#1166 zach4r

zach4r
  • Użytkownik
  • 7 postów
  • SkądWrocław

Napisano 17 marzec 2012 - 10:14

Ja też wpadnę, ale prawdopodobnie będę wracał przez Brzeg Dolny bo wątpię czy po takim dystansie dam radę przeskoczyć przez te hopki.

#1167 Bolo Yeung

Bolo Yeung
  • Użytkownik
  • 57 postów
  • SkądWrocław

Napisano 17 marzec 2012 - 12:07

Nie jestem przekonany do mojej dyspozycji, ale co tam najwyżej zawrócę :lol:

#1168 wiktor24

wiktor24
  • Użytkownik
  • 1727 postów
  • SkądDolnośląskie

Napisano 17 marzec 2012 - 13:07

suchy, niestety nie mogę przyjechać bo mam zajęty dzień i do tego jestem przeziębiony a forma nie rozpieszcza. :-( Kiedy planujecie pierwszy wypad w góry? ;-)
Sugeruję kierunek: Nowa Ruda, przełęcze Woliborska, Jugowska i Walimska. Lub przełęcz Puchaczówka z Bystrzycy.
pozdrowienia i miłej inauguracji sezonu

#1169 suchy

suchy
  • Użytkownik
  • 800 postów
  • SkądWrocław

Napisano 17 marzec 2012 - 16:12

Na górskie eskapady przyjdzie pora i z pewnością będziemy o nich informować, trzymajcie rękę na pulsie:)

#1170 Philippe

Philippe
  • Użytkownik
  • 31 postów
  • SkądWrocław

Napisano 17 marzec 2012 - 16:33

Witam ciepło po dłuuuugiej nieobecności na forum,

Suchy - Dzięki za te przywołania na każdym z Twoich postów! Zrobiło się ciepło, akurat zajrzałem... a tu proszę, proszę - taaaaaki dystans! ;P
No nie wiem, nie wiem... - rower dopiero dziś odkurzony, forma zerowa... Nie ukrywam - taki dystans byłby dla wyzwaniem w środku seoznu, co dopiero na la primavera-start..! ;-) Baardzo to kuszące, z wielu względów - taaaki peleton!, taaka pogoda (w marcu!), i te jeszcze "zimowe" krajobrazy...
A może jest grupa osób, która zawraca od Środy Śląskiej (w pojedynkę chyba nie pociągne)?? Nie, nie.. - nie chcę Wam tu rozbijać peletonu, ale poważnie się zastanawiam czy wytrzymałbym nawet "wioząc się" się na tyłach ten wiosenny klasyk(?)

Pozdrawiam, póki co brak decyzji. ehh!

#1171 suchy

suchy
  • Użytkownik
  • 800 postów
  • SkądWrocław

Napisano 17 marzec 2012 - 16:38

Tak na szybko i bez owijania. Jeżeli ktoś nie czuje się na siłach nie musi lecieć całego dystansu, przejrzyjcie trasę, oceńcie formę, przygotujcie sobie jakieś krótsze warianty i do zobaczenia jutro 8-)

ps. Philippe w podpisie użyłem znacznika BB you ;-)

#1172 Platon

Platon
  • Użytkownik
  • 558 postów
  • SkądWrocław

Napisano 17 marzec 2012 - 16:59

Ja drugi raz w tym roku na rowerze siedziałem i dałem radę 130km przejechać z ekipą więc myślę że każdy może. Poza tym jeśli będzie faktycznie tyle osób mogą się naturalnie wydzielić dwie grupy po iluś tam km.

#1173 emty13

emty13
  • Użytkownik
  • 182 postów
  • SkądGoszcz/Wrocław

Napisano 17 marzec 2012 - 17:40

Jutro przyjadę! :) Mam dobrego, prawie nowego crossa, więc nim pociągnę ;] Przyjadę też ze znajomy, który też będzie na crossie :)

#1174 emty13

emty13
  • Użytkownik
  • 182 postów
  • SkądGoszcz/Wrocław

Napisano 17 marzec 2012 - 18:21

A planowany powrót o krótej? ;-)

#1175 Gosc_scale40_*

Gosc_scale40_*
  • Gość

Napisano 17 marzec 2012 - 20:31

Dołączę też razem z kolegą!

#1176 seba

seba
  • Użytkownik
  • 3 postów
  • SkądWrocław

Napisano 17 marzec 2012 - 20:40

Witam dołączę do was w Skałce

#1177 Gosc_Castor Troy_*

Gosc_Castor Troy_*
  • Gość

Napisano 17 marzec 2012 - 21:48

Cześć,

Dziękuję wszystkim, którzy dopisali się do listy na jutro, dziś w wciągu dnia. My zaliczyliśmy dzisiaj mały wypad do Sobótki, takie tam 130km i 5 razy zrobiona Przełęcz Tąpadło. :-)

Lista startowa na jutro to ponad 30 kolarzy, więc w związku z tym prosimy, o PUNKTUALNOŚĆ (10:00 rano) oraz, o zdyscyplinowanie na odcinku kiedy będziemy wyjeżdżać z miasta. Chodzi, o bezpieczeństwo! Weźmy pod uwagę, że taką grupą zajmiemy caly pas drogi... Pamiętajcie rownież, że ma to być inauguracja sezonu i etap przyjaźni. Podczas drogi przez miasto prosimy, nie wyprzedzać prowadzących ani nie szarpać czy organizować jakiś ucieczek. Jak coś to ewentualnie później na trasie.

Polanegri - Cieszymy się, że będziesz! :-)

Zach4r: Trasa jest tak skonstruowana, że z każdego punktu do Wrocławia blisko. :-)

Kiddo0: Dasz radę. Spox.

Philippe: Nie ściemniaj i przyjeżdżaj. ;-)

Emty13: Super! Do zobaczenia.

Scale40: OK!

Seba: Bądź wcześniej bo nie będziemy czekać ani Cię szukać.

Dohranoc wszystkim, spokojnej nocy i do zobaczenia rano! :-D

#1178 dado25

dado25
  • Użytkownik
  • 73 postów
  • SkądWrocław

Napisano 18 marzec 2012 - 08:24

Dopisuję się z moim maleństwem ;) do zobaczenia za 1,5h...

#1179 Gosc_Lukash_*

Gosc_Lukash_*
  • Gość

Napisano 18 marzec 2012 - 08:48

Do zobaczyska :) 8-)

#1180 suchy

suchy
  • Użytkownik
  • 800 postów
  • SkądWrocław

Napisano 18 marzec 2012 - 15:52

No i po inauguracji:)
Impreza się odbyła, ludzi jak na pielgrzymce, pogoda wyśmienita i dystans niczego sobie!
Mam nadzieję, że wszyscy wrócili cało do domów.
Zdjęcia i filmy wkrótce:)
pzdr

Dodaj odpowiedź