Skocz do zawartości

Zdjęcie

Wrocław - Wspólne Treningi Na Szosie

2845 odpowiedzi w tym temacie

#1201 ziele477

ziele477
  • Użytkownik
  • 192 postów
  • SkądWrocław

Napisano 19 marzec 2012 - 15:37

szosówką to słabo tu link http://bukibuki.eu/m...pa-sl-detal.jpg do mapki szlak niebieski ale bez mtb albo chociażby krosa to będzie ciężko

#1202 Platon

Platon
  • Użytkownik
  • 558 postów
  • SkądWrocław

Napisano 19 marzec 2012 - 16:39

Wjechałem kiedyś na szosie, właściwie to częściowo pchałem bo jechać się nie dało. Ogólnie bez MTB nie polecam.

#1203 Leopejo

Leopejo
  • Użytkownik
  • 126 postów
  • SkądFlorencja

Napisano 19 marzec 2012 - 18:29

Dziękuję za odpowiedzi. Nie będę próbował na szosie, a MTB to nie opcja.

#1204 Gosc_scale40_*

Gosc_scale40_*
  • Gość

Napisano 19 marzec 2012 - 19:38

Sobota,niedziela-pięknie.
Jak utrzymać formę bez kręcenia w tygodniu?
Każdy indywidualnie? Pewnie ,że można lecz zawsze motywacja rośnie w większym gronie :evil:

#1205 merxin

merxin
  • Użytkownik
  • 576 postów
  • SkądWroclaw

Napisano 22 marzec 2012 - 13:30

Hej
W sobotę kolejny wyjazd, zbiórka o 8:30 na Rondzie Powstańców Śl. Etap płaski. Wstępnie trasa:

http://www.gpsies.co...ffskrzulusjrook

Chętnych zapraszamy !!!!
Pozdr

u4767y2014v3.gif

#1206 drBike

drBike
  • Użytkownik
  • 17 postów
  • SkądWrocław

Napisano 22 marzec 2012 - 19:01

Witam
wstępnie się piszę jeśli wyjazd będzie o 8:30 tylko mam ograniczony czas ok 12 muszę być z powrotem we Wrocku więc pewnie gdzieś się odłączę. A z drugiej jestem początkujący na szosie więc nie wiem czy cały dystans jest w moim zasięgu pewnie jest tylko żeby był z przyzwoitą średnią :mrgreen:

#1207 madagaskar

madagaskar
  • Użytkownik
  • 96 postów
  • SkądWrocław

Napisano 22 marzec 2012 - 21:15

Kurcze fajna traska - ja niestety odpadam bo biegnę PÓŁMARATON ŚLĘŻAŃSKI.
Zapraszam do kibicowania :mrgreen:

#1208 bartmanin

bartmanin
  • Użytkownik
  • 13 postów
  • SkądWrocław

Napisano 22 marzec 2012 - 21:40

..ja wlasnie sie zastanawiam czy nie skoczyc na rowerku do Sobotki..tam o 11 pobiec polmaraton i potem sobie wrocic do Wroclawia..jedyny problem to bezpieczne przechowanie roweru..grunt to nie skupiac sie na jednym sporcie bo zrobi sie nudno i schematycznie:)

#1209 Gosc_Castor Troy_*

Gosc_Castor Troy_*
  • Gość

Napisano 23 marzec 2012 - 09:05

Cześć,

Team Husaria Szosowa zaprasza wszystkich chętnych na kolejny wspólny trening na szosie, jutro czyli w sobotę 24 marca 2012. Spotykamy się, o 8:30 na Rondzie Powstańców Śląskich, na przystanku MPK (kierunek do centrum) zgodnie załączoną mapką. Zapowiadana pogoda na weekend to 19 stopni, słońce BEZ deszczu. Idealne warunki na trening kolarski! :-D

Merxin, jak zawsze, kilka postów wyżej zaproponował trasę i na taki etap zapraszamy wszystkich Was bardzo serdecznie. :-)

Trasa etapu: http://www.gpsies.co...ffskrzulusjrook

Długość 149km: Wrocław - Wysoka - Jaksonów - Borek Strzeliński - Strzelin - Biały Kościół - Przewomo - Strzelin - Oława - Jelcz Laskowice - Dobrzykowice - Wrocław

Dla osób, którę będą chciały w Jelczu Laskowicach jeszcze trochę dołożyć kilometrów, jest przygotowany dodatkowy odcinek do uzgodnienia na miejscu i podczas treningu. :-)

Także w sobotę 24 marca, o 8:30 spotykamy się na Rondzie Powstańców Śląskich, na przystanku MPK (kierunek DO centrum). Mapka sytuacyjna pod spodem. Proszę być punktualnie. Na spóźnialskich czekamy tylko do 8:45 i ruszamy. :-)

Dołączona grafika

Lista starowa otwarta - proszę się wpisywać:

1. Husaria Szosowa
2. drBike
3.

PLUS wszyscy inni chętni. Proszę wpisywać się na listę.

Zapraszamy wszystkich chętnych! :-D

Zapraszamy na nasz profil na Facebook'u: http://www.facebook.com/HusariaSzosowa :-D

#1210 dado25

dado25
  • Użytkownik
  • 73 postów
  • SkądWrocław

Napisano 23 marzec 2012 - 18:37

Piszę się jeśli tylko się wyrobię na czas bo dzisiaj był trening 110km ;)

#1211 rabbit

rabbit
  • Użytkownik
  • 24 postów
  • SkądWrocław

Napisano 23 marzec 2012 - 18:47

Cześć.
Będę jutro razem z kolegą " Sebą "
Do zobaczenia.

#1212 dado25

dado25
  • Użytkownik
  • 73 postów
  • SkądWrocław

Napisano 24 marzec 2012 - 17:00

Byłem, dało mi to wkość ale jutro też trzeba będzie się bujnąć... fajne uczucie bólu w nogach aby tak za każdym razem. Dzięki za jazdę i zmyłkę :P

#1213 Gosc_scale40_*

Gosc_scale40_*
  • Gość

Napisano 24 marzec 2012 - 19:13

Dziękuję za dzisiejsza jazdę.
Zapraszam na jazdę jutro z samymi z mistrzami i trochę ich podpatrywać.
Ma być spokojny metodyczny trening.
Obornicka 11.00 nowego czasu.
A o tym o czym mówiłem dzisiaj podczas odpoczynku to zapraszam w najbliższą środę o 18.00 do Haston Hotel,Wrocław,ul.Irysowa(wylot na Trzebnicę).Naprawdę warto.Ryzyko?Żadne!Będę i proszę mnie odszukać .Bez kasków wyglądamy inaczej ha ha ha

#1214 Gosc_scale40_*

Gosc_scale40_*
  • Gość

Napisano 24 marzec 2012 - 20:16

Wiadomość z ostatniej chwili.Zbiórka godz.11 ul.Mińska,przy Biedronce.

#1215 Gosc_Castor Troy_*

Gosc_Castor Troy_*
  • Gość

Napisano 24 marzec 2012 - 20:42

Cześć,

Dziękuje Wam wszystkim za dzisiejszy wspólny trening. Było ciepło, trochę wietrznie albo bardzo fajnie i trening minął w bardzo przyjacielskiej atmosferze. Na początku było nas 15 osób na starcie. Po wyjeździe z miasta poszło mocniejsze, treningowe tempo. Zaliczyliśmy Wzgórza Strzelińskie i jeden fajny podjazd - lepszy niż Przełęcz Tąpadło. Na powrocie do Wrocławia, mimo wiatru poszło bardzo fajne, mocne tempo, a praca w grupie w naszym pociągu szła wzorowo. :-D

Do zobaczenia na naszym następnym treningu. Info już w tygodniu. :-D

#1216 dado25

dado25
  • Użytkownik
  • 73 postów
  • SkądWrocław

Napisano 24 marzec 2012 - 21:02

Jeśli ktoś ma ochotę o 10:30 jutro nowego czasu spod Dobrych Sklepów jedziemy na rekonesans do Sobótki ze znajomym... (tempo spacerowe do, a potem trochę rund) aby weekend dobrze zamknąć :roll:

#1217 Gosc_Castor Troy_*

Gosc_Castor Troy_*
  • Gość

Napisano 24 marzec 2012 - 21:28

Cześć,

O fajna propozycja. Jestem wstępnie zainteresowany. Dobre Sklepy to ten sklep rowerowy na ul. Hallera tuż koło skrzyżowania hallera / grabiszyńska? Czyli 10:30 nowego czasu tzn. 9:30 starego. Może być.

#1218 dado25

dado25
  • Użytkownik
  • 73 postów
  • SkądWrocław

Napisano 24 marzec 2012 - 21:33

Tak ten na Hallera o 10:40 (nowego czasu) ruszamy jakby ktoś miał się spóźnić. Jedziemy zobaczyć kółka na przyszłą Sobotę do Sobótki :shock: .

#1219 bartmanin

bartmanin
  • Użytkownik
  • 13 postów
  • SkądWrocław

Napisano 24 marzec 2012 - 22:47

..mam tylko pytanie co to znaczy "tempo spacerowe"? ja osobiscie jestem przyzwyczajony do tego, ze jesli jade w grupie, to grupa czeka na tych, ktorzy zostana nieco z tylu (np. po mocnej zmianie lub w wypadku awarii), a nie leci na pale nie ogladajac sie za siebie jak to mialo miejsce dzisiaj oraz tydzien temu..jesli ktos chce cos udowadniac, to od tego sa zawody..chyba ze to ja musze zweryfikowac swoje przyzwyczajenia:)

#1220 Leopejo

Leopejo
  • Użytkownik
  • 126 postów
  • SkądFlorencja

Napisano 25 marzec 2012 - 14:21

Zapraszam na jazdę jutro z samymi z mistrzami i trochę ich podpatrywać.
Ma być spokojny metodyczny trening.

Dziękuję za wspólne 40-coś kilometrów. Zawsze warto się uczyć od starszych... tzn. bardziej doświadczonych!

Dodaj odpowiedź