Wrocław - Wspólne Treningi Na Szosie
Napisano 29 czerwiec 2012 - 19:20
O 5:30 na dworcu zbiórka grupy ruszającej tą trasą. 5:55 odjazd pociągu.
http://www.gpsies.co...sckxtjynkmrawmc
Muszę być w domu na 12:30 więc nie zakładam zbyt wielu długich przerw.
Chętnych zapraszamy!
Gosc_Castor Troy_*
Napisano 29 czerwiec 2012 - 21:41
Potwierdzam, zabiórka 5:30 w holu dworca "pod zegarem". Jedziemy trasę Marcina. Karkonoska "padnie" w innym terminie. Przepraszam za zmianę. Do zobaczenia rano.
Ekipa na tą chwilę:
1. Merxin
2. Mati213
3. Gore
4. Natus
5. Ziele477
6. Castor Troy
PLUS Ci co nie dali znać i wpadną z nienacka. ;-)
Gosc_chris1990accent_*
Napisano 30 czerwiec 2012 - 18:37
Jesli ma ktoś jutro 1 lipca w niedzielę chęci, to zapraszam na wspólny trening (luzny, bo dzis robiłem trening czasowy na baranku).
Start w Pasikurowicach o 9.00 przy cmentarzu. Dystans ok. 80km po hopkach.
Będzie luzno, avg-31-32.
Chetni: Ja + kolega.
Ktoś jeszcze dołączy ?
Bedzie luzno, więc mozna wybrac się na pogaduchy :-> .
Zapraszam.
Gosc_Castor Troy_*
Napisano 30 czerwiec 2012 - 19:24
Dziękuję Merxinowi, Cukrowi i Natusowi za dzisiejszy wspólny wypad. Bardzo dobrze, że wyjechaliśmy tak rano, bo około 12:00 już było mega gorąco i duszno. Zrobiliśmy Góry Sowie, 3 przełęcze i po 120km zameldowaliśmy się we Wrocławiu. Do następnego! :-D
Jesli ma ktoś jutro 1 lipca w niedzielę chęci
Ja jestem po 4-ro dniówce na rowerze i jutro odpoczywam. Nawet już dziś nie miałem chęci za bardzo na dymanie ale obiecałem Marcinowi, że będę. Czego nie robi się dla przyjaciół... :-)
Gosc_chris1990accent_*
Napisano 07 lipiec 2012 - 08:47
Jesli ma ktoś jutro 8 lipca w niedzielę chęci, to zapraszam na wspólny trening po hopkach.
Start w Pasikurowicach o 11.00 u mnie spod domu.
Czas treningu: 2-2,5h.
Chetni: Ja + Castor Troy.
Ktoś jeszcze dołączy ?
Zapraszamy.
Napisano 07 lipiec 2012 - 13:41
Hej ekipa,
Jesli ma ktoś jutro 8 lipca w niedzielę chęci, to zapraszam na wspólny trening po hopkach.
Start w Pasikurowicach o 11.00 u mnie spod domu.
Czas treningu: 2-2,5h.
Chetni: Ja + Castor Troy.
Ktoś jeszcze dołączy ?
Zapraszamy.
Witam ja bym skorzystał ale o tej porze pasuje już mi wracać do domu.
Dlatego jak ktoś ma ochotę to ja będe jeździł troche wcześniej też na hopkach trzebnickich.
Start o godzinie 7:00 obok ślimka na psim polu skrzyżowanie Bora-Komorowskiego z Krzywoustego
Czekam 5 minut, dystans ok 70km, tempo na płaskim ok 32, hopki we własnym zakresie
Zapraszam
Napisano 09 lipiec 2012 - 08:13
Czy ktoś z Was wybiera się na trasę 1. lub 2. etapu? W środę etap z Wałbrzycha do Opola, ja planuję zajechać na fragment trasy między Głuszycą a Nową Rudą (premia górska Świerki - G.Sowie) Do Wałbrzycha pociągiem, stamtąd rowerem na trasę przejazdu TdP, rowerem z powrotem do Wro(?) - wątpie, bo nie jestem takiej kondycji - tu pewnie będzie powrót z Wałbrzycha, albo Jaworzyny Śl.
Jest to głównie wypad "kibicowski", ale oczywiście w części "sportowy" ...na przetarcie trasy TdP...
Chętni..? ;-)
Gosc_chris1990accent_*
Napisano 14 lipiec 2012 - 15:10
Już dzis zapraszam wszystkich na JUTRZEJSZY wspólny trening, czyli w niedzielę 15 lipca na godz. 13.00
na skrzyżowanie ulic: Hallera i Grabiszynskiej we Wrocławiu (trening będzie luzny, ponieważ rano startuję w czasówce w Wilkszynie).
W ramach regeneracji przyjadę na MTB, więc tempo jak i charakter treningu będzie towarzyski.
Atakujemy Sobótkę, udajemy się na Przelęcz Tąpadła, z której wjezdzamy na Slężę niebieskim szlakiem (najłatwiejszym),
stąd preferowane rowery MTB.
Dystans: ok. 110km.
Ekipa:
1. Ja (chris1990accent) - MTB
2. Ziele477 - MTB
3. Castor Troy - szosa
Zapraszamy wszystkich chętnych.
Pozdrowery.
Gosc_adazz_*
Napisano 15 lipiec 2012 - 10:01
To Ty się dziś w Wilkszynie na czasówce skarżyłeś że ktoś wbrew zasadom wsiadł Ci na koło?
Ale ogólnie bardzo fajna ta czasówka, no i ma niebagatelną zaletę odbywa się pod moją chatą
ps. ja to ten na ostrym co dziś startował
Gosc_Castor Troy_*
Napisano 20 lipiec 2012 - 09:42
Zapraszamy Was wszystkich bardzo serdecznie wraz z Piotrem "Cukier" na wypad treningowy w kierunku południowym na jutro czyli w sobotę 21 lipca. Plany są 2:
1. Spotkanie, o 9:00 na skrzyżowaniu ul. Hallera i ul. Grabiszyńskiej i atak w kierunku na południe. Do zrobienia pewnie Sobótka (Tąpadło), a potem gdzieś dalej w kierunku Gór Sowich z metą w Kłodzku lub gdzieś na trasie pociągu w kierunku Wrocławia.
LUB
2. Atak rano pociągiem w kierunku Kłodzka i tam rundka, jakieś 150km tam po górach Kotliny Kłodzkiej i powrót do domku pociągiem z której ze stacji na linii w kierunku na Wrocław. Dogadamy po drodze.
Lista startowa na tą chwilę:
1. Piotr "Cukier"
2. Artur "Castor Troy"
3.
Ktoś chętny? Proszę wpisywać się na listę i wybierać opcję, która Wam bardziej odpowiada.
Do zobaczenia jutro! :-D
Napisano 20 lipiec 2012 - 16:23
może byśmy spróbowali powtórzyć zeszłoroczną trasę
http://connect.garmi...ivity/104477409
tylko tym razem jedziemy w okolicę Kamieńca Ząbkowickiego, zaliczamy Srebrną, jedziemy do Radkowa, Karłów, następnie Kudowa, Zieleniec i powrót przez Duszniki, Kłodzko