Wrocław - Wspólne Treningi Na Szosie
Started By
soypolaco
, 24 Aug 2009 10:52
2845 replies to this topic
Posted 20 July 2012 - 20:02
Niestety po sprawdzeniu pogody na jutro na new.meteo.pl trochę opadł mój zapał - w Kłodzku ma być nie więcej jak 20 stopni i możliwe przelotne ale intensywne opady deszczu (do 30mm) :-/
do tego w takim zieleńcu będzie pewnie bliżej 10 jak 15 stopni
Może ta trasa za tydzień (ma być ocieplenie od połowy tygodnia) a jutro coś w bliższej okolicy Wrocławia (u nas ma być bez deszczu)
Poczekajmy co napisze kierownik wycieczki (castor) :-P
do tego w takim zieleńcu będzie pewnie bliżej 10 jak 15 stopni
Może ta trasa za tydzień (ma być ocieplenie od połowy tygodnia) a jutro coś w bliższej okolicy Wrocławia (u nas ma być bez deszczu)
Poczekajmy co napisze kierownik wycieczki (castor) :-P
Gosc_Castor Troy_*
Posted 20 July 2012 - 21:26
Cześć,
Dobra, jestem. Urwanie jaj dziś mam i na nic czasu.
W związku z przewidzianymi opadami deszczu w całym naszym południowym zakątku kraju, wypad na trasę zaproponowana przez Natusa przekładamy na następny, możliwy raz, a jutro spotykamy się, o 9:00 na rogu ul. Hallera i ul. Grabiszyńskiej i lecimy na Sobotkę i Przełęcz Tąpadło. Padać ma dopiero od 14:00, a o tej porze będziemy już we Wrocławiu z powrotem.
Ekipa na jutro:
1. Piotr "Cukier"
2. Artur "P.o.s.t"
3. Krzysiek "Chris1990Accent"
4. Marcin "Natus"
5. Włodek "Wtd"
6. Artur "Castor"
7.
PLUS wszyscy inni chętni. Serdecznie zapraszamy wszystkich chętnych. :-D
Dobra, jestem. Urwanie jaj dziś mam i na nic czasu.
W związku z przewidzianymi opadami deszczu w całym naszym południowym zakątku kraju, wypad na trasę zaproponowana przez Natusa przekładamy na następny, możliwy raz, a jutro spotykamy się, o 9:00 na rogu ul. Hallera i ul. Grabiszyńskiej i lecimy na Sobotkę i Przełęcz Tąpadło. Padać ma dopiero od 14:00, a o tej porze będziemy już we Wrocławiu z powrotem.
Ekipa na jutro:
1. Piotr "Cukier"
2. Artur "P.o.s.t"
3. Krzysiek "Chris1990Accent"
4. Marcin "Natus"
5. Włodek "Wtd"
6. Artur "Castor"
7.
PLUS wszyscy inni chętni. Serdecznie zapraszamy wszystkich chętnych. :-D
Gosc_Castor Troy_*
Posted 20 July 2012 - 21:45
Cześć,
Witamy w naszych skromnych progach Hjal! :-D
Przyjezdzaj jutro i nic się nie martw. Generalnie jutro płaski etap oprócz tej przełęczy ale ona jest krótka. Zreszta zawsze czekamy na szczycie na wszystkich.
Do zobaczenia jutro rano, o 9:00. :-)
Witamy w naszych skromnych progach Hjal! :-D
Przyjezdzaj jutro i nic się nie martw. Generalnie jutro płaski etap oprócz tej przełęczy ale ona jest krótka. Zreszta zawsze czekamy na szczycie na wszystkich.
Do zobaczenia jutro rano, o 9:00. :-)
Posted 21 July 2012 - 18:24
Jutro, to jest w niedziele 22 lipca zapraszam na mały wypad do Oławy przez Jelcz. Trase nieco przedłużam odbijając za Jelczem na Janików. Zapraszam wszystkich chętnych zbiórka na stacji Orlen przy ul Swojczyckiej. godzina do ustalenia (ja mam cały dzień do dyspozycji) Z miejsca zbiórki wychodzi niecałe 80km.
Posted 21 July 2012 - 18:36
Witam
To ja się piszę (jak nic innego się nie wyklaruje)
Rozumie że chodzi o tego orlena
Zdecydowanie preferuje godziny ranne tj. 9 lub 10, później może pokropić deszcz.
To ja się piszę (jak nic innego się nie wyklaruje)
Rozumie że chodzi o tego orlena
Zdecydowanie preferuje godziny ranne tj. 9 lub 10, później może pokropić deszcz.
Posted 21 July 2012 - 21:21
Witam
No to zapraszam jutro na 9:00 na staje orlen na swojczyce
Będzie:
1.Robert "siedemosiem"
2. Witek 'wtd"
3. Tatapoli ?
Tempo raczej spokojne, (ja na pewno).
Zaprasza wszystkich.
No to zapraszam jutro na 9:00 na staje orlen na swojczyce
Będzie:
1.Robert "siedemosiem"
2. Witek 'wtd"
3. Tatapoli ?
Tempo raczej spokojne, (ja na pewno).
Zaprasza wszystkich.
Gosc_Castor Troy_*
Posted 21 July 2012 - 21:36
Cześć,
Wiem, ze to pytanie nie na temat ale mam pilna potrzebę.
Czy ktoś z Was, wrocławskich kolarzy miałby możliwość pożyczania na 12 sierpnia tego roku jakiś ROWER MTB czyli GÓRALA? Mam 178cm wzrostu i własne buty MTB z blokami.
12 sierpnia w Karpaczu organizana jest impreza pt. "Zdobywamy Śnieżkę" a ja bardzo bym chciał tam pojechać ale nie mam swojego górala.
Rower najchętniej wziąłem w sobotę 11 sierpnia i oddał w niedziele 12 lub w poniedziałek 13 sierpnia. Oczywiście wyczyszczony. :-) Gwarantuję delikatne używanie i tylko w czasie wjazdu na Śnieżkę. Jeśli nie będzie innej opcji jestem gotów zapłacić za wypożyczenie.
Proszę, o info jeśli ktoś miałby możliwość wspomóc mnie rowerem MTB.
Wiem, ze to pytanie nie na temat ale mam pilna potrzebę.
Czy ktoś z Was, wrocławskich kolarzy miałby możliwość pożyczania na 12 sierpnia tego roku jakiś ROWER MTB czyli GÓRALA? Mam 178cm wzrostu i własne buty MTB z blokami.
12 sierpnia w Karpaczu organizana jest impreza pt. "Zdobywamy Śnieżkę" a ja bardzo bym chciał tam pojechać ale nie mam swojego górala.
Rower najchętniej wziąłem w sobotę 11 sierpnia i oddał w niedziele 12 lub w poniedziałek 13 sierpnia. Oczywiście wyczyszczony. :-) Gwarantuję delikatne używanie i tylko w czasie wjazdu na Śnieżkę. Jeśli nie będzie innej opcji jestem gotów zapłacić za wypożyczenie.
Proszę, o info jeśli ktoś miałby możliwość wspomóc mnie rowerem MTB.
Posted 27 July 2012 - 12:26
Chłopaki, mam pytanie: czy ktoś miałby miejsce jutro rano w aucie na Klasyk Kłodzki; czekałbym w okolicach Kłodzka przy zjeździe na Zieleniec lub gdzie pasuje kierowcy ;-) Na paliwo oczywiście się dorzucę. Jeśli jest ktoś chętny to proszę pisać na priv lub dzwonić 692 626 242
pozdrawiam
pozdrawiam
Posted 27 July 2012 - 16:40
Planowaliśmy na jutro :
http://www.gpsies.co...jevwfvqlpgolmsa
lub http://www.gpsies.co...roikoqkdlcjcmwt
Wyjazd 5:55 z Głównego do Suszki (7 z minutami jesteśmy na miejscu). Stamtąd jak na mapie - Srebrna, Nowa Ruda, Radków, Karłów, Kudowa, Zieleniec, i dalej albo
1)Duszniki, Kłodzko i o 14:40 jest pociąg powrotny do Wrocławia (16:23 na miejscu) albo
2)Bystrzyca, podjazd do Siennej i zjazd do Bystrzycy na pociąg o 16:03 (kolejny jest 18:27).
Niestety dla opcji 1) nie ma pociągu wcześniejszego - czyli jeśli kolarze w Londynie będą jutro sumiennie kręcić to możemy nie zdążyć nawet na finisz :-/.
Do tego koledze coś wypadło i nie może jechać jutro, a ja chętnie bym obejrzał wyścig olimpijski, więc jak znam życie to zrobię rano 100km w okolicy Trzebnicy a góry poczekają na kolejny weekend albo urlop.
Niestety w niedzielę ma być pogoda lipna (http://www.meteo.pl/...col=171&lang=pl) i góry nie wchodzą w grę :-/
http://www.gpsies.co...jevwfvqlpgolmsa
lub http://www.gpsies.co...roikoqkdlcjcmwt
Wyjazd 5:55 z Głównego do Suszki (7 z minutami jesteśmy na miejscu). Stamtąd jak na mapie - Srebrna, Nowa Ruda, Radków, Karłów, Kudowa, Zieleniec, i dalej albo
1)Duszniki, Kłodzko i o 14:40 jest pociąg powrotny do Wrocławia (16:23 na miejscu) albo
2)Bystrzyca, podjazd do Siennej i zjazd do Bystrzycy na pociąg o 16:03 (kolejny jest 18:27).
Niestety dla opcji 1) nie ma pociągu wcześniejszego - czyli jeśli kolarze w Londynie będą jutro sumiennie kręcić to możemy nie zdążyć nawet na finisz :-/.
Do tego koledze coś wypadło i nie może jechać jutro, a ja chętnie bym obejrzał wyścig olimpijski, więc jak znam życie to zrobię rano 100km w okolicy Trzebnicy a góry poczekają na kolejny weekend albo urlop.
Niestety w niedzielę ma być pogoda lipna (http://www.meteo.pl/...col=171&lang=pl) i góry nie wchodzą w grę :-/
Gosc_Castor Troy_*
Posted 28 July 2012 - 06:54
Cześć,
Taka ustawka na szybko. Jedziemy z Natusem polatac po wzgórzach trzebnickich. Spotykamy sie o 10:00 na Pl. Bema. DO zrobienia jakieś 100km. Nie wiecej. W domu najpóźniej o 14:00.
Chętni? Jak cos to czekamy do 10:05 i jedziemy. Zapraszamy!
Taka ustawka na szybko. Jedziemy z Natusem polatac po wzgórzach trzebnickich. Spotykamy sie o 10:00 na Pl. Bema. DO zrobienia jakieś 100km. Nie wiecej. W domu najpóźniej o 14:00.
Chętni? Jak cos to czekamy do 10:05 i jedziemy. Zapraszamy!