To prawda,ze zmieniasz Felta na cos nowego?
Już zmieniłem... 8-) Prezentacja wkrótce... :mrgreen:
Posted 06 August 2012 - 18:48
adazz>
A Ty latasz tam od strony lesnicy?
Bo jak mi styka czasu to tez cos polatam, ale spotykam tylko 'singli' ;-)
Cześć,
No właśnie, TYLE nowych osób napisało w naszym wrocławskim wątku:
adazz
A na nasych wrocławskich ustawkach jeszcze Was nie widzieliśmy. 8-) My też spotykamy wielu "singli" po drodze, na naszych treningach. Nie lepiej pojeździć razem? 8-)
Zapraszamy serdecznie wszystkich "naszych" wrocławskich kolarzy do wspólnego połykania km! W grupie raźniej! :-D
Posted 07 August 2012 - 08:24
Przy sprzyjających wiatrach...Zapraszamy serdecznie wszystkich "naszych" wrocławskich kolarzy do wspólnego połykania km! W grupie raźniej! :-D
Posted 07 August 2012 - 10:45
Posted 07 August 2012 - 16:37
Cześć,
No właśnie, TYLE nowych osób napisało w naszym wrocławskim wątku:
Lukash
scale 40
wrona
co-driver
JUSKI
adazz
AmAdeuz
A na nasych wrocławskich ustawkach jeszcze Was nie widzieliśmy. 8-) My też spotykamy wielu "singli" po drodze, na naszych treningach. Nie lepiej pojeździć razem? 8-)
Zapraszamy serdecznie wszystkich "naszych" wrocławskich kolarzy do wspólnego połykania km! W grupie raźniej! :-D
Posted 07 August 2012 - 18:07
I pytanie ode mnie o przełęcze Walimską i Jugowską. Którędy najlepiej wjeżdżać/zjeżdżać jeśli chodzi o jakość drogi? Z góry dzięki za sugestie.
Posted 10 August 2012 - 09:26
Posted 10 August 2012 - 15:04
Cześć,
Też widziałem zapowiedzi na sobotę i chyba przełożymy akcję na niedzielę. Będziemy na bieżąco się umawiać. Kto jeszcze byłby chętny na wspólny trening w niedzielę z rana koło 9:00?