Wrocław - Wspólne Treningi Na Szosie
Napisano 26 wrzesień 2012 - 19:36
Mała aktualizacja:
Trasa http://www.gpsies.co...gvxagjurkibzzhm
Zbiórka na skrzyżowaniu Borowskiej i Kamiennej, nieopodal Aquaparku o godzinie 11:00 7.10.2012.
Pozdr
Gosc_chris1990accent_*
Napisano 28 wrzesień 2012 - 10:36
Dla odmiany->asfalt+teren :-> .
Panowie jutro, czyli w sobotę jedziemy do Sobótki, dalej przez Przełęcz Tąpadło
i stamtąd niebieskim szlakiem na szczyt Slęży (teren). Chwila podziwiania panoramy
na górze i powrót terenem do Sadów i asfaltem do Sobótki i dalej do Wrocławia.
Będzie spokojnie, poza tym wszyscy jedziemy na MTB , więc jesli ktos ma MTB,
czy trekkinga, to zapraszamy. Mozna przyjechac na szosie, ale w teren się ona nie przyda.
Miejsce zbiórki: róg Hallera i Grabiszynskiej, jutro 10.00.
Ekipa:
1. Ja (chris1990accent)
2. Castor Troy
3. Ziele477
Zapraszamy.
Pozdrawiam.
Napisano 30 wrzesień 2012 - 20:30
Hej
Mała aktualizacja:
Trasa http://www.gpsies.co...gvxagjurkibzzhm
Zbiórka na skrzyżowaniu Borowskiej i Kamiennej, nieopodal Aquaparku o godzinie 11:00 7.10.2012.
Całkiem ciekawy ten podjazd pod Gromnik. Dzisiaj odwiedziłem to miejsce, nie patrzyłem się cały czas w garmina, ale odnotowałem w pewnym momencie 10-11%. Podjeżdżałem od strony Białego Kościoła, ale slalomem, bo tam dziura na dziurze i pełno wody po wczorajszym deszczu. Zjazd natomiast to trzęsionka, nie można się fajnie rozpędzić. Gdyby nie ten asfalt, to chyba częściej bym tam zaglądał.
pozdrawiam
Napisano 01 październik 2012 - 07:24
Całkiem ciekawy ten podjazd pod Gromnik. Dzisiaj odwiedziłem to miejsce, nie patrzyłem się cały czas w garmina, ale odnotowałem w pewnym momencie 10-11%. Podjeżdżałem od strony Białego Kościoła, ale slalomem, bo tam dziura na dziurze i pełno wody po wczorajszym deszczu. Zjazd natomiast to trzęsionka, nie można się fajnie rozpędzić. Gdyby nie ten asfalt, to chyba częściej bym tam zaglądał.
pozdrawiam
Wrona, podjazd jest faktycznie ciekawy pod względem profilu oraz krajobrazowym. Asfalt faktycznie nie jest rewelacyjny, ale to tylko kilka km z całej niedzielnej trasy, a tam gdzie planujemy zjazd, asfalt jest sporo lepszy niż od strony Białego Kościoła!
Zapraszamy w niedzielę na wspólną przejażdżkę.
POjawiła się też informacja o wyjeździe na naszym profilu na Facebooku, zapraszamy:
http://www.facebook.com/HusariaSzosowa
Napisano 03 październik 2012 - 19:34
Gosc_Castor Troy_*
Napisano 04 październik 2012 - 08:26
Team Husaria Szosowa zaprasza wszystkich chętnych na niedzielę 7 październka 2012 na ZAKOŃCZENIE SEZONU 2012! Będzie to ostatni oficjalny, wspólny wypad w tym roku i szansa na zakończenie sezonu w dużym peletonie. Większość z nas kończy "za chwilę" sezon, część być może już zakończyła ale zanim wrócimy w zimie do klubów na rowery stacjonarne, przejeźmy się razem i zakończmy udanie sezon 2012. Zapowiadana pogoda na niedzielę to 22 stopnie + słońce, BEZ deszczu. Idealne warunki jak na październik na zakończenie sezonu! :-D
Merxin już 9 dni temu, kilka postów wyżej dał wstępne info, o imprezie i zaproponował trasę, i takim etapem właśnie zakończymy ten sezon kolarski.
Trasa etapu: http://www.gpsies.co...gvxagjurkibzzhm
Długość 144km: Wrocław - Wysoka - Żurawina - Węgry - Ludów Polski - Strzelin - Przełęcz "Gromnik" - Przeworowo - Strzelin - Oława - Miłoszyce - Dobrzykowice - Wrocław
I co ważne, powtórzę to za Merxinem i Suchym - planujemy przejechanie dystansu, a przynajmniej jak największej jego części w peletonie - tak aby wszyscy, zarówno koledzy na wyższym jak i nieco niższym stopniu wytrenowania, mogli pojechać razem. Proszę się nie bać i przyjeżdżać! Nie będzie wyścigów, ani rwania grupy. Jedziemy razem i razem wracamy. Zresztą, Ci którzy byli na naszej inauguracji w marcu bardzo zachwalali organizację podczas jazdy. :-D
Na inauguracji sezonu 2012 nasz peleton liczył 38 osób! Czy w niedzielę uda się nam pobić rekord z wiosny? Liczymy na to i zapraszamy Was wszystkich do wspólnej jazdy! :-D
Także w niedzielę 7 października, o 11:00 spotykamy się na parkingu, przed Głównym Wejściem do AquaParku na ul. Borowskiej. Proszę być punktualnie. Na spóźnialskich czekamy tylko do 11:05 i ruszamy.
Lista starowa otwarta - proszę się wpisywać:
1. Husaria Szosowa (12 osó
2. Sulex
3. Vuki
4.
PLUS wszyscy inni chętni. Proszę wpisywać się na listę.
Zapraszamy wszystkich chętnych! :-D