Wrocław - Wspólne Treningi Na Szosie
Started By
soypolaco
, 24 sie 2009 10:52
2845 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 06 październik 2012 - 19:03
Cześć wszystkim (jako że pierwszy post na tym forum)!
Jutro też się stawię, choć prognozy nie są za bardzo optymistyczne http://www.twojapogo...law/godzinowa/2.
Jutro też się stawię, choć prognozy nie są za bardzo optymistyczne http://www.twojapogo...law/godzinowa/2.
Gosc_Castor Troy_*
Napisano 06 październik 2012 - 19:16
Cześć,
Zapraszamy Was wszystkich bardzo serdecznie! Fajnie, że odezwało się tylu chętnych, a w tym także nowi koledzy. :-D
Precedent102 i Petr - Witamy serdecznie w naszym Wrocławskim wątku! :-D
Do zobaczenia jutro, o 11:00! :-)
UWAGA! Jeżeli jutro będzie padał deszcz, to oczywiście przekładamy naszą imprezę "Zakończenie Sezonu 2012", na nastepny weekend 13/14.10 (sobota lub niedziela).
Zapraszamy Was wszystkich bardzo serdecznie! Fajnie, że odezwało się tylu chętnych, a w tym także nowi koledzy. :-D
Precedent102 i Petr - Witamy serdecznie w naszym Wrocławskim wątku! :-D
Do zobaczenia jutro, o 11:00! :-)
UWAGA! Jeżeli jutro będzie padał deszcz, to oczywiście przekładamy naszą imprezę "Zakończenie Sezonu 2012", na nastepny weekend 13/14.10 (sobota lub niedziela).
Napisano 07 październik 2012 - 07:53
Napisano 07 październik 2012 - 18:08
Mokro, osób ok 20? może ktoś liczył ja podłączyłem się na Ołtaszynie, tempo nadawała husaria, zaczęło padać, w Strzegomiu pierwsze wykruszenia, my dalej na podjazd, niestety nie wjechałem - guma, potem część ze mną na pociąg w Strzegomiu a pozostali do Wrocka na rowerkach.
Napisano 07 październik 2012 - 19:43
Tak jak pisze sulex, ok 20 ludzi.
Rozpadało się i w Strzelinie część odbiła na Oławę - Wrocław, my (chyba 7os) pojechaliśmy dalej na Gromnik. Było kilka defektów i nawrotek przez co część ludzi zdrowo wychłodziło i zdecydowaliśmy o powrocie PKP, kilku wracało na kole do Wrocka.
Do Strzelina luźno (przelotowa 33-38km/h w zależności od wiatru), potem trochę harcowania pod Gromnik ale niewiele tego było (defekty).
Nastawienie przednie ale aura stopniowo studziła zapał - w październiku/listopadzie też może być >15st więc nic straconego:)
Rozpadało się i w Strzelinie część odbiła na Oławę - Wrocław, my (chyba 7os) pojechaliśmy dalej na Gromnik. Było kilka defektów i nawrotek przez co część ludzi zdrowo wychłodziło i zdecydowaliśmy o powrocie PKP, kilku wracało na kole do Wrocka.
Do Strzelina luźno (przelotowa 33-38km/h w zależności od wiatru), potem trochę harcowania pod Gromnik ale niewiele tego było (defekty).
Nastawienie przednie ale aura stopniowo studziła zapał - w październiku/listopadzie też może być >15st więc nic straconego:)
Napisano 08 październik 2012 - 07:49
Dzięki za wypad... my wróciliśmy ze Strzelina wyszło 72km i 33,5km/h jak na mój złom MTB to całkiem całkiem... niestety ale jesienią należy sprawdzać chmury... inni pojechali na Trzebnicę Słońce ciepło i ładnie
(( może następnym razem się uda... :evil: TACX do wiosny rządzi
Napisano 08 październik 2012 - 11:43
Dzięki wszystkim za wspólną jazdę oraz za zaczekanie na miejscu zbiórki ,miałem lekkie spóźnienie. Szczególne dzięki dla kolegi z którym wracałem przez Oławę. We dwójkę mocy wystarczyło mi na jakieś 15 km ale kolega nie zostawił mnie samego więc jadąc już spokojnie mogliśmy miło pogawędzić.
Do zobaczenie mam nadzieję jeszcze tej jesieni.
Do zobaczenie mam nadzieję jeszcze tej jesieni.
Napisano 08 październik 2012 - 12:00