Wrocław - Wspólne Treningi Na Szosie
Started By
soypolaco
, 24 Aug 2009 10:52
2845 replies to this topic
Posted 14 April 2013 - 07:23
Czy ktoś z Was planuje pokręcić dziś w okolicach Brzezinki Średzkiej lub Leśnicy? To mój pierwszy wyjazd, bez żadnego przygotowania / rozgrzania pozimowego.
Startuję najprawdopodobniej ok. godz. 11:30 / 12:00, trasa mniej-więcej
Stare Miasto-Popowice-Kozanów-Stadion-Pracze-Wlkszyn-Brzezina-Leśnica-Wro
Po 11:00 dawajcie znać sms-em, jak coś 793 761 628
Tomek
Startuję najprawdopodobniej ok. godz. 11:30 / 12:00, trasa mniej-więcej
Stare Miasto-Popowice-Kozanów-Stadion-Pracze-Wlkszyn-Brzezina-Leśnica-Wro
Po 11:00 dawajcie znać sms-em, jak coś 793 761 628
Tomek
Posted 14 April 2013 - 21:53
ja finalnie dzisiaj ani do Czech, ani z Wami, ale też była ekipa w Jelczu-Laskowicach, chwilę pojechałem, potem "sięzagapiłem" i urwałem z koła chłopakom.
Taka była trasa:
http://goo.gl/maps/b7bXH
polecam, świetny asfalt, tylko zamiast zjechać z DK39 w Rogalicach na Biskupice Oławskie, lepiej pojechać do Brzegu - cała 39 jest doskonała, w niedzielny poranek ruch niewielki.
W Namysłowie warto zahaczyć o rynek, jest tania dobra kawa
no i po prostu ładnie jest. Może nie Czechy, ale też jest zajeb...e 
http://obrazowyterro...koo-troche.html
Taka była trasa:
http://goo.gl/maps/b7bXH
polecam, świetny asfalt, tylko zamiast zjechać z DK39 w Rogalicach na Biskupice Oławskie, lepiej pojechać do Brzegu - cała 39 jest doskonała, w niedzielny poranek ruch niewielki.
W Namysłowie warto zahaczyć o rynek, jest tania dobra kawa
http://obrazowyterro...koo-troche.html
Gosc_Castor Troy_*
Posted 15 April 2013 - 09:40
Cześć,
Montujemy na dziś (poniedziałek 15.04) na 17:00 wypad treningowy na południe 70/80km. Spotykamy się na skrzyżowaniu Hallera i Powstańców Śląskich. Trasa podobna jak w zeszły poniedziałek czyli Wysoka, Przecławice, Gniechowice, Kąty Wr. i wlot do Wrocławia od Oporowa.
Kto z Was sie pojawi? Pogoda nas dopieszcza... :-D
Montujemy na dziś (poniedziałek 15.04) na 17:00 wypad treningowy na południe 70/80km. Spotykamy się na skrzyżowaniu Hallera i Powstańców Śląskich. Trasa podobna jak w zeszły poniedziałek czyli Wysoka, Przecławice, Gniechowice, Kąty Wr. i wlot do Wrocławia od Oporowa.
Kto z Was sie pojawi? Pogoda nas dopieszcza... :-D
Posted 15 April 2013 - 09:43
Dzięki za wspólną jazdę, odbiłem z małą grupką na środę za lubiążem bo tych 150km na pierwszy raz w roku bym nie ujechał. Za środą dojechaliśmy do kolegi który sobie jechał z wołowa do wrocka i tak nas pociągnął że chciałem mu z tego miejsca serdecznie podziękować
wyszło mi 125km ze średnią 32km/h.
Castor, czy możesz wrzucić zdjęcia jakie robiłeś przed startem?
Castor, czy możesz wrzucić zdjęcia jakie robiłeś przed startem?
Posted 15 April 2013 - 10:14
Ja w tym tyg bym chętnie pojechał z Wami ale pracuję na 14 więc rano będę jeździć.
Co do Inauguracji to jeszcze wielkie dzięki dla kolegi na treku dzięki któremu dojechałem do końca i ładnie mnie przeciągnął szczególnie na zjazdach bo mi przełożeń brakowało :mrgreen:
Co do Inauguracji to jeszcze wielkie dzięki dla kolegi na treku dzięki któremu dojechałem do końca i ładnie mnie przeciągnął szczególnie na zjazdach bo mi przełożeń brakowało :mrgreen:
Gosc_Castor Troy_*
Posted 15 April 2013 - 11:21
Cześć,
Powtórze moje zapytanie, bo zaginęło pod postami.
Kto z Was sie pojawi? Pogoda wymarzona! :-D
Powtórze moje zapytanie, bo zaginęło pod postami.
Kto z Was sie pojawi? Pogoda wymarzona! :-D
Posted 15 April 2013 - 12:57
Ja również dziękuje wszystkim za ustawkę. Jazda na MTB jednak nie jest dobrym pomysłem, gdy reszta kolarzy jeździ na szosie, jednak jak na pierwszy porządny trening w tym roku dotrwanie w grupie, aż do Chmielowa to i tak sukces. Dalej jechałem z jednym kolegą aż do Rakoszyc, gdzie skręcił na Wrocław, a ja machnąłem się jeszcze przez Środę Śląska nad Odrę do Głoski i dalej do Wrocławia (wyszło 109km)
Posted 15 April 2013 - 13:08
Koszmarny dla mnie wyjazd, ale tak to jest gdy wsiada się na rower nie trenując wcześniej 5 miesięcy i z 10kg "plecakiem" w porównaniu do ubiegłego roku ;-)
Jak na MTB szło Ci całkiem nieźle.
Do zobaczenia na trasach w ok. Wrocławia.
to ze mną jechałeś - ledwo odmachałem w Rakoszycach.Dalej jechałem z jednym kolegą aż do Rakoszyc, gdzie skręcił na Wrocław, a ja machnąłem się jeszcze przez Środę Śląska nad Odrę do Głoski i dalej do Wrocławia (wyszło 109km)
Jak na MTB szło Ci całkiem nieźle.
Do zobaczenia na trasach w ok. Wrocławia.