Wrocław - Wspólne Treningi Na Szosie
Gosc_Castor Troy_*
Napisano 15 kwiecień 2013 - 19:41
Chiałbym osobiście i w imieniu naszego zespołu Whirlpool Club (Husaria Szosowa) podziękować Wam wszystkim za przybycie na Inaugurację Sezonu Kolarskiego 2013, wspólną jazdę, zabawę i przeżywanie radosnych chwil na rowerach przy pięknych okolicznościach przyrody. Kto nie był niech żałuje, a Ci co byli mają co wspominać. Zapraszamy Was na każdy następny, mały czy duży wspólny trening z nami czyli z Whirlpool Club (Husaria Szosowa). Do zobaczenia! :-D
A na pamiątkę fotka ze startu:
Napisano 16 kwiecień 2013 - 08:53
Cześć,
Powtórze moje zapytanie, bo zaginęło pod postami.
Montujemy na dziś (poniedziałek 15.04) na 17:00 wypad treningowy na południe 70/80km. Spotykamy się na skrzyżowaniu Hallera i Powstańców Śląskich. Trasa podobna jak w zeszły poniedziałek czyli Wysoka, Przecławice, Gniechowice, Kąty Wr. i wlot do Wrocławia od Oporowa.
Kto z Was sie pojawi? Pogoda wymarzona! :-D
Czekalem ladnych pare minut ale nikt sie nie pojawil, wiec ruszylem w trase sam.
Gosc_Castor Troy_*
Napisano 16 kwiecień 2013 - 11:51
To nie wiem, ja ruszyłem 17:05. Myślę, że jakbyś dał znać wcześniej, że przyjeżdżasz, to z pewnością bardziej byśmy się rozglądali i / lub poczekali na Ciebie.
Spotykamy się dziś (wtorek 16.04), o 17:00 na treningu. Jedziemy na południe - 70/80km. Zbiórka na skrzyżowaniu Hallera i Powstańców Śląskich. Trasa podobna jak wczoraj czyli Wysoka, Przecławice, Gniechowice, Kąty Wr., Bogdaszowice, Skałka i wlot do Wrocławia od Oporowa.
Zapraszamy chętnych.
Gosc_Castor Troy_*
Napisano 16 kwiecień 2013 - 21:22
Ja tez dziekuje wszystkim za wspólną zabawę. Było super, choć wiało bardzo mocno. Zebrało sie nas 8 osób, a do mety dojechało 4. Chłopaki, nie poddawajcie się, tylko dalej przyjeżdżajcie na ustawki. Nadejdzie taki dzień, ze nie odpadniecie z koła, a i nas pozrywacie.
Jutro znów jedziemy, wpadajcie.
Gosc_Castor Troy_*
Napisano 17 kwiecień 2013 - 08:55
Montujemy na dziś (środa 17.04) na 17:00 wypad treningowy na południe 70/80km. Spotykamy się na skrzyżowaniu Hallera i Powstańców Śląskich. Trasa podobna jak wczoraj czyli Wysoka, Przecławice, Gniechowice, Kąty Wr. (jeśli zdążymy to dołożymy jeszcze Bagdaszowice i Skałkę) i wlot do Wrocławia od Oporowa.
Zapraszamy wszystkich chętnych! :-)
Gosc_adazz_*
Napisano 19 kwiecień 2013 - 17:19
Czy ktoś z Was planuje pokręcić dziś w okolicach Brzezinki Średzkiej lub Leśnicy? To mój pierwszy wyjazd, bez żadnego przygotowania / rozgrzania pozimowego.
Startuję najprawdopodobniej ok. godz. 11:30 / 12:00, trasa mniej-więcej
Stare Miasto-Popowice-Kozanów-Stadion-Pracze-Wlkszyn-Brzezina-Leśnica-Wro
Po 11:00 dawajcie znać sms-em, jak coś 793 761 628
Tomek
Czołem! Wracam do kręcenia, przez chwilkę los sprawił że nie miałem roweru, ale już się sprawa się wyklarowała - więc jak jutro będzie w miarę sucho, ktoś reflektuje jutro pojeździć w okolicach Leśnicy? (tj. Brzezinka, Wilkszyn, albo Lutynia i dalej Kąty, Mietków itp?) Bez szaleństw, bardziej w umiarkowanym tempie 28/35 kmh, w granicy 100km?