koga miyata wymiar
Started By
vladimir83
, 27 sie 2009 07:30
10 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 27 sierpień 2009 - 07:32
Napisano 27 sierpień 2009 - 14:50
Na dlugosc bedzie dobra, na wysokosc wejdziesz na nia, ale bedziesz chyba musial troche obnizyc siodlo, wiec nie bedziesz mial az takiej pochylonej sylwetki. Najlepiej pomierz sie i uzyj kalkulatora: http://www.competiti...ALCULATOR_INTRO
Napisano 27 sierpień 2009 - 16:24
Napisano 27 sierpień 2009 - 19:58
Jeździłem dwa lata temu na takiej treningówce o dokładnie tych samych rozmiarach, przy wzroście 180 cm było dobrze, choć pozycja była turystyczna bardziej.
Problem był niestety jeden, srodek cięzkości, to duza ramka i na zjazdach mnie bujało na boki nawet przy niezbyt duzym wietrze.
Jeździć sie da, ale czy warto ???? cena jakaś tak duża, choć ponoć takie klamkomanetki są poszukiwane, ale na nich sie nie jeżdzi.
Moze poszukaj mniejszej ramy, max 580, mam taki rozmiar i jest dobrze , choc lepiej by było 560-570.
Problem był niestety jeden, srodek cięzkości, to duza ramka i na zjazdach mnie bujało na boki nawet przy niezbyt duzym wietrze.
Jeździć sie da, ale czy warto ???? cena jakaś tak duża, choć ponoć takie klamkomanetki są poszukiwane, ale na nich sie nie jeżdzi.
Moze poszukaj mniejszej ramy, max 580, mam taki rozmiar i jest dobrze , choc lepiej by było 560-570.
Profesjonalny serwis i montaż kół do rowerów www.velotech.pl
Serwis rowerowy - Kraków tel: 666-316-604, [email protected]
Masz pytanie o koła - to zadzwoń najpierw !!!!!!! w godz. - 12.oo - 19.oo
Napisano 28 sierpień 2009 - 20:24
Jakbyś podrósł jeszcze z 5 cm to by było gitowiej.
Nick napisał dobrze.
Jesli dla Ciebie dobrz ma byc 56, a łapiesz siena 60 to chyba nieporozumienie, napisąłem da sie jechać ale bedzie do d..... y ., będziesz miał jak dzieci do komuni co dostają za duże rowerki.
Nick napisał dobrze.
Jesli dla Ciebie dobrz ma byc 56, a łapiesz siena 60 to chyba nieporozumienie, napisąłem da sie jechać ale bedzie do d..... y ., będziesz miał jak dzieci do komuni co dostają za duże rowerki.
Profesjonalny serwis i montaż kół do rowerów www.velotech.pl
Serwis rowerowy - Kraków tel: 666-316-604, [email protected]
Masz pytanie o koła - to zadzwoń najpierw !!!!!!! w godz. - 12.oo - 19.oo