Wersja z odwróconymi kolorami z przodu. Jeśli wam zależy to mogę jeszcze to zmienić.
Jestem za zmianą, tak jak w tej poprawionej wersji
Posted 09 January 2015 - 19:37
Wersja z odwróconymi kolorami z przodu. Jeśli wam zależy to mogę jeszcze to zmienić.
Posted 10 January 2015 - 18:31
Jak to "sam sobie"? Z moich pomysłów jest jedynie czarna baza i zmiana "flagi" z jednolitego koloru na zwężające się paski. Reszta to elementy żywcem wzięte z projektów przedstawionych na tym forum lub sugestii które dostałem na PM. Jak był czas (dwukrotnie) na przysyłanie propozycji to kompletny projekt dostałem od 2 osób. W takim tempie zamówienie by się ciągnęło do maja więc chcąc nie chcąc zrobiłem to co musiałem. Nikt nie zgłaszał sprzeciwu do ostatniego projektu - wręcz przeciwnie.
Kolory ma dobrać grafik z Santini ale jeśli zrobi to źle to oczywiście zlecimy poprawki.
Koszulki Vitesse ultimate są tak samo przyległe jak sleek z sms? Czy to jednak trochę luźniejszy krój?
Spodenki vitesse mają te krótsze nogawki?
Koszulki ultimate są uszyte bardzo podobnie do Sleek z tą różnicą że są dłuższe. Czy spodenki Vitesse mają krótsze nogawki nie potrafię powiedzieć bo nie wiem względem czego mam jej porównywać.
Jestem za zmianą, tak jak w tej poprawionej wersji
W sumie to sam się do tego pomysłu powoli przekonuję
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Posted 10 January 2015 - 19:13
Z Vitesse będzie tylko ten jeden krój? Czy trafi się też jakiś luźniejszy?
Nie jestem zbyt szczupły, a nie chciał bym aby opuściły mnie takie fajne stroje ![]()
Przypomniałem sobie gdzie z forumrowerowego zamawialiśmy stroje, było to w łodzi http://www.topprint.com.plza komplet spodenki i koszulka wyszło 150 zł przy zamówieniu chyba koło 100 sztuk.
Wiadomo, że jakość to nie sms czy vitesse ale jest całkiem ok, koszulka była jedno materiałowa.
Jak na taką cenę to jakość bardzo dobra.
Szczerze to można by potem pomyśleć kiedyś o zrobieniu właśnie takiego zamówienia na stroje forumowe, nie wiem jak wy. Ale moim zdaniem fajnie mieć takie stroje forumowe.
Ale to taki pomysł na kiedyś.
Mój rower własnej roboty Stealth Cx Homemade
Posted 11 January 2015 - 14:13
Czyli była by możliwość, zamówienia z tej serii sport? Z tego co widzę, to jest wtedy tylko z jednego materiału uszyta, a nie jak w wersji ultimate z kilku aby zapewnić lepszą wentylację.
Mój rower własnej roboty Stealth Cx Homemade
Posted 12 January 2015 - 11:02
Posted 12 January 2015 - 17:48
Posted 13 January 2015 - 15:32
Dla mnie koszulki i spodenki Vitesse to dwa różne światy. O ile spodenki mają świetne to koszulki są jak tanie chińczyki. Szwy się rozchodzą i puszczają przy kieszonkach. Materiał też tam się przeciera. Dziury w podszewkach jakieś łatane. Krój na rękawach taki że w pozycji do jazdy rękawy się podwijają. Tyle dobrze że zapachów nie łapią jak chińczyki.
Aż tak źle? Bo myślałem o tej koszulce..
Ceny są na pierwszej stronie.
Posted 14 January 2015 - 20:13
Dopiero dzisiaj się odezwali. Napisali, że przy takim precyzyjnym łączeniu paneli, które jest wymagane żeby linia ciągnąca się przez całe spodenki była ciągła, trzeba dopłacić kilka złotych do każdej pary
W sumie ma to sens ale trochę się zdziwiłem na początku. Prosili tez o doprecyzowanie kolorów i dosłanie wzorku z ramion oraz samej "flagi" w wektorach. Pewnie jeszcze ze 2 dni to wszystko potrwa. Santini też jakieś drobne poprawki wprowadza do swojej wersji. Trzeba jeszcze chwilę poczekać.