Wielkie dzięki Uraz za pomysł i jego pilotaż. Odebrane, objeżdżone, ogółem jestem mega zadowolony

[2015] Wspólne Zamówienie Santini I Vitesse
Napisano 07 maj 2015 - 11:24
Nikt nie zgłasza nowych problemów więc można oficjalnie uznać zamówienie za zamknięte. Nie obyło się bez drobnych wpadek ale koniec końców nie wyszło źle. Przy okazji chciałem podziękować wszystkim zamawiającym i osobom które pomagały przy projekcie. Życzę udanego sezonu w nowych ubraniach : )
Jeśli chodzi o ewentualne zamówienie na 2016 rok to biorę je pod uwagę ale musimy mieć przygotowany projekt do końca listopada żeby nie doszło do takiej wariackiej sytuacji jak w tym roku. Jeśli ktoś się czuje na siłach to jest sporo czasu na przemyślenia i pracę. Na jesieni założę jakiś temat na forum i zobaczymy co z tego wyjdzie.
- impa i Senninho lubią to
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Gosc_wojtek10611_*
Napisano 25 czerwiec 2015 - 19:41
@wojciech_bmv: 67 zł.
Co do samych ciuchów Vitesse - ogólnie jestem zadowolony. Dobrze, że udało się trafić z rozmiarówką, choć mam wrażenie, że koszulka o rozmiar mniejsza mogłaby być lepsza, bardziej opięta, ale nie jest źle. Zauważyłem (w sumie to poczułem) jednak coś dziwnego, jeżeli chodzi o wkładkę (fioletowa ze spodenek ultimate) - przejeżdżając dłonią po zewnętrznej stronie można wyczuć miejscami jakby niewielkie, plastikowe "szpileczki" (nie wiem jak to określić), które przebijają się przez materiał - ktoś zauważył/wyczuł coś podobnego w swoich spodenkach?
Dodaj odpowiedź