W pierwszej chwili myślałem, że ktoś się nad tym zdjęciem pastwił za pomocą narzędzia "skraplanie" w PSie.
Najbrzydsze Rowery I Ramy Z Calego Świata - Jakie ?
Napisano 12 grudzień 2014 - 16:30
Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750
#67 Gosc_rowerowyninja_*
Napisano 12 grudzień 2014 - 18:00
Istnieje taki, jak ten wątek na innym rowerowym forum. A tam na pierwszej już stronie takie perełki:
http://www.pinkbike....25916&pagenum=1
#69 Gosc_solid_crank_*
Napisano 12 grudzień 2014 - 22:46
@Red Bull, pytam - po co Ty założyłeś ten temat??
Teraz zaglądam każdego dnia z trwogą, czy nie przyjdzie mi pozbyć się mojej maszyny?
Jak ktoś objawi, że to co mam, to jest potwór, to co ja pocznę? Na złomie nawet stówy pewnie za niego nie dostanę.
A on mi przyniósł tyle radosnych chwil ;-) ;-)
Napisano 13 grudzień 2014 - 08:43
@Red Bull, pytam - po co Ty założyłeś ten temat??
Teraz zaglądam każdego dnia z trwogą, czy nie przyjdzie mi pozbyć się mojej maszyny?
Jak ktoś objawi, że to co mam, to jest potwór, to co ja pocznę? Na złomie nawet stówy pewnie za niego nie dostanę.
A on mi przyniósł tyle radosnych chwil ;-) ;-)
O gustach się nie dyskutuje to fakt , faktem jest że jeden woli matkę a drugi córkę .
Potwór nie potwór byleby miał otwór , a na każdego potwora znajdzie sie zadowolonego amatora .
Półżartem , półserio
#73 Gosc_Bullet_*
Napisano 13 grudzień 2014 - 22:05
Napisano 15 grudzień 2014 - 12:22
Rowery szosowe staja się generalnie coraz brzydsze , każda firma ( a jest ich najwięcej w historii) chce się wyróżnić z tłumu . I zaczynają produkować dziwactwa , a nabywcy zawsze się znajdą .Każdemu podoba się coś innego , i każdy coś dla siebie znajdzie .
Najładniejsze rowery to połączenie nowoczesności i tradycji . ( a większość firm nie ma tradycji i to one wyznaczają modę - np. ; Merida )
UCI dala ciała odnośnie przepisów ale teraz sytuacja wraca do normalności , np.; rekord godzinny .
Napisano 15 grudzień 2014 - 12:39
Wraca do normalności? Przecież właśnie dopuszczono do użytku karbonowe potworki, a rekord Merckxa zamieciono pod dywan! Nie dziwi mnie ani trochę, że Cancellara stwierdził, że rekord pobity na nowych zasadach go nie interesuje.
A Ty masz już swoje CZARNE ODBLASKI?
Napisano 15 grudzień 2014 - 12:56
Normalność powróciła w latach '90 kiedy wywalili rekordy pobite na potworkach przez Mosera, Obree, Boardmana, Induráina oraz Romingera i trwała do tego roku, do momentu dopuszczenia szosowych czasówek przystosowanych do przepisów torowych.
- mikroos lubi to
"MAMIL"
Napisano 15 grudzień 2014 - 13:47
Normalność powróciła w latach '90 kiedy wywalili rekordy pobite na potworkach przez Mosera, Obree, Boardmana, Induráina oraz Romingera i trwała do tego roku, do momentu dopuszczenia szosowych czasówek przystosowanych do przepisów
Rzeczywiście macie racje w 100% oodnośnie jazdy godzinnej , normalność wróciła na krótko w UCI .