Odpowiedź jest oczywista :-D - mają zwiększać sztywność, tłumić drgania, zmniejszać opór aero, a do tego fajnie wyglądać.
Albo jest to studium pod tytułem: "Cooo, z karbonu się nie da, z karbonu się nie da ?"
Napisano 16 grudzień 2014 - 16:22
Odpowiedź jest oczywista :-D - mają zwiększać sztywność, tłumić drgania, zmniejszać opór aero, a do tego fajnie wyglądać.
Albo jest to studium pod tytułem: "Cooo, z karbonu się nie da, z karbonu się nie da ?"
"Wieczność jest bardzo nudna, szczególnie pod koniec" - Woody Allen
Napisano 22 styczeń 2015 - 22:35
o błeee
Napisano 22 styczeń 2015 - 23:27
A Ty masz już swoje CZARNE ODBLASKI?
Napisano 22 styczeń 2015 - 23:47
Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750
Napisano 27 listopad 2016 - 00:19
o błeee
Też dzisiaj zauważyłem na wysprzedaży za jedyne 12 tysia...
trochę inny, ale fuj... za darmo nie chcę
Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750
Napisano 27 listopad 2016 - 07:52
To jest pojazd do zjeżdżania z alpejskich przełęczy - dopiero przy pewnym nachyleniu zaczyna wyglądać jak rower
Napisano 27 listopad 2016 - 16:53
Tyle brzydactw co przy przeglądnięciu tego watku, to ja nie widziałem przez całe życie A na powaznie - nie podobają mi sie rowery z monstrualnie grubymi rurami i jakoś dziwacznie powyginane. Bo o tych tworach co normalnego roweru nie przypominają, to szkoda w ogóle wspominac
Napisano 24 kwiecień 2019 - 19:50
Ja wiem, że konstrukcyjnie ten rower jest dobry, nawet świetny, że pełno go w peletonie, że zgodnie z reklamą ,,to nie rower, to Trek'', ale jak by nie patrzeć, no paskudny
albo potworek czasowy Diamondback'a, pytanie czy te firmy rywalizują w USA, kto umieści na ramie większy napis?
Napisano 25 kwiecień 2019 - 06:24
Dla mnie również nowy Madone wygląda obłędnie.