Odpowiedź jest oczywista :-D - mają zwiększać sztywność, tłumić drgania, zmniejszać opór aero, a do tego fajnie wyglądać.
Albo jest to studium pod tytułem: "Cooo, z karbonu się nie da, z karbonu się nie da ?"
Posted 16 December 2014 - 16:22
Odpowiedź jest oczywista :-D - mają zwiększać sztywność, tłumić drgania, zmniejszać opór aero, a do tego fajnie wyglądać.
Albo jest to studium pod tytułem: "Cooo, z karbonu się nie da, z karbonu się nie da ?"
"Wieczność jest bardzo nudna, szczególnie pod koniec" - Woody Allen
Posted 22 January 2015 - 22:35

o błeee ![]()
Posted 22 January 2015 - 23:27

A Ty masz już swoje CZARNE ODBLASKI?
Posted 22 January 2015 - 23:47
Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750
Posted 27 November 2016 - 00:19
o błeee
Też dzisiaj zauważyłem na wysprzedaży za jedyne 12 tysia...

trochę inny, ale fuj... za darmo nie chcę ![]()
Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750
Posted 27 November 2016 - 07:52
To jest pojazd do zjeżdżania z alpejskich przełęczy - dopiero przy pewnym nachyleniu zaczyna wyglądać jak rower ![]()

Posted 27 November 2016 - 16:53
Tyle brzydactw co przy przeglądnięciu tego watku, to ja nie widziałem przez całe życie
A na powaznie - nie podobają mi sie rowery z monstrualnie grubymi rurami i jakoś dziwacznie powyginane. Bo o tych tworach co normalnego roweru nie przypominają, to szkoda w ogóle wspominac ![]()
Posted 24 April 2019 - 19:50
Ja wiem, że konstrukcyjnie ten rower jest dobry, nawet świetny, że pełno go w peletonie, że zgodnie z reklamą ,,to nie rower, to Trek'', ale jak by nie patrzeć, no paskudny
![]()
albo potworek czasowy Diamondback'a, pytanie czy te firmy rywalizują w USA, kto umieści na ramie większy napis?

Posted 25 April 2019 - 06:24
Dla mnie również nowy Madone wygląda obłędnie.