Skocz do zawartości

Zdjęcie

Odzież rowerowa

• Zamknięty Temat jest zamknięty
1890 odpowiedzi w tym temacie

#1361 Multibike

Multibike
  • Użytkownik
  • 67 postów
  • SkądBerlin

Napisano 23 marzec 2011 - 23:03

Przyjmę każdą krytykę pod warunkiem ,że będzie konstruktywna. Twoja nie jest, i jest bardzo tendencyjna.

Czytaj proszę ze zrozumieniem.Chodziło o plagiat opisu strony a nie plagiat towaru.
To są całkiem inne produkty jakościowo i cenowo.
Nie zachwalam żadnych sklepów, stron tylko pokazuje jakie są dobre wkładki , nowe dzianiny itd.

Nie będe też pisał nazwy www stron, bo Ty ciągle to robisz.

Coś co jest dobre jakościowo nie potrzebuje wielkiej reklamy.

Nigdy nie miałeś takiej bluzy z Gavi w rękach i na podstawie zdjęc oceniasz jej jakośc?

Jesteś specem od dzianin, pracujesz w branży tekstylnej czy może w laboratorium NASA?

Ja osobiście nie mam nic do polskich producentów odzieży -bo sprzedawałem różne wynalazki z całej Polski, takie za 60 i takie za 200zł.

Stawiam na jakośc, obojętnie czy zrobi to Łódź , Jelenia Góra czy jakiś Włoch.

I proszę Cie nie róbmy z tego działu prywaty - napisz konkrety - skoro zamawiałeś u mnie " oryginały" podaj szczegóły na PW:)

#1362 Marco_

Marco_
  • Użytkownik
  • 990 postów
  • Skądze znowu

Napisano 23 marzec 2011 - 23:05

to mnie wystarcza , jestem swietnym wzrokowcem , nie podoba mi sie , nie chce jej , probuj sprzedac gdzeis indziej ....
Jak masz jakeis inne to "wyskakuj" chetnie obejrze , mysle ze inni tez ,.....chciales reklamy to korzystaj hehe ;)

Wyskoczyles z metka made in Italy ...ciezko wyczuc co masz w glowie (?) dowodow tez nie mamy na to azdnych ze cos tam ktos s twojej strony skopiowal .

Ps; A na jakosci materialow znam sie wystarczajaco dobrze , tez mialem w zyciu z tym doczynienia ...oj i to powiem Ci ze z dziada pradziada :-)

#1363 travisb

travisb
  • Użytkownik
  • 1761 postów
  • Skąd54.351 �N 18.645 �E

Napisano 23 marzec 2011 - 23:12

...
taka ciekawostka - w mojej kolekcji mam oryginalne koszulki:)
...

A mógłbyś się pochwalić (oczywiście, o ile istnieją zdjęcia Twojej kolekcji) linkiem do owej kolekcji koszulek? Chętnie bym na nie rzucił okiem, bo sam mam słabość do klasycznych koszulek. W razie czego podrzuć mi link na PW, jesli nie chcesz, aby inne osoby zaglądały Ci do szafy ;) W ramach rewanżu podeślę link do moich zdobyczy ;)

#1364 Multibike

Multibike
  • Użytkownik
  • 67 postów
  • SkądBerlin

Napisano 23 marzec 2011 - 23:13

Marco_ ja nikomu tutaj nie sprzedaje (!) Tym bardziej Tobie:)
Ty możesz miec swoje zdanie ale nie ośmieszaj się już proszę...
Tekst o Twoich komfortowych 4 godzinach jazdy bez wkładki jest dobry ale w opowieściach przedszkolakom.
Na czarne mówisz białe , na białe czarne i tak wkoło.

Nie interesuje mnie kim był Twój dziadek , przecież to Ty na poliester mówisz tkanina.
Na ciuchy mówisz"szmajurki". Masz do tego prawo.

I wiesz co przekonałeś mnie. hah likiwdujemy wszystkie wkładki i od dziś będzie wszywana gazeta :) OOO

Wracając do pytania o replikę Lampre.
Metka włoska MITI Made in Italy dotyczy jedynie producenta lycry. Produkt jest polski.

#1365 Marco_

Marco_
  • Użytkownik
  • 990 postów
  • Skądze znowu

Napisano 23 marzec 2011 - 23:16

nie mam jak tego nakrecic .... sokojnie moge jechac tyle bez wkaldki , nie pierwszy raz jezdzilem ...o komforcie jazdy bez wkladki nic nie pisalem , to twoje slowa .
ehhh :mrgreen: ten swoje teraz ze wkladki sa calkiem be :D
A osmieszam to czemu ? ze podaje innym do wiaadomosci ze mozna taniej i tez dobrze ? ..ciekawe :]

Ps; Miales w reku te "szmajurki" ktore ja mam ? ..wiec czemu mowisz ze to jest poliester , czy tam elastyk jak wolisz ?...poza tym znow robimy tu toopa .

dobrej nocki zycze .

#1366 Multibike

Multibike
  • Użytkownik
  • 67 postów
  • SkądBerlin

Napisano 23 marzec 2011 - 23:28

To wyczytałem z tego opisu ,który podsyłałeś - jest to poliester czyli dzianina.
Akurat jeżeli chodzi o dzianiny używane do bluz z długim rękawem najlepsze są tzw "drapane" lub "mesh" .
Fajną sprawą jest np Termoroubaix - czyli następca popularnej włoskiej dzianiny Superroubaix.
Ciuchy z Łodzi widziałem pare tyg temu, sluchalem też opini znajomych którzy zakupili.
Nie będę się negatwynie wypowiadał bo przecież i tak nie zmienię Twojego zdania.

#1367 Marco_

Marco_
  • Użytkownik
  • 990 postów
  • Skądze znowu

Napisano 23 marzec 2011 - 23:44

wpadlem jeszcze na moment i widze ze dobrze zrobilem ....

Polyester 100 % powiadasz ? to teraz zobacz z czego szyje ASSOS ....nadal widzisz sens w przeplacaniu ? bo ja nie ...no ale Ciebie to ja napewno nie przekonam ani nikt inny ;)
A czy szycie w Polsce czy w Sloweni ... :-)

Dołączona grafika

#1368 Multibike

Multibike
  • Użytkownik
  • 67 postów
  • SkądBerlin

Napisano 24 marzec 2011 - 00:03

wpadlem jescze na moment i widze ze dobrze zrobilem ....

Polyester 100 % powiadasz ? to teraz zobacz z czego szyje ASSOS ....nadal widzisz sens w przeplacaniu ? bo ja nie .

Marco_ nie oslabiaj mnie na noc proszę, chce iśc spac:)
Poliester to materiał używany w większości koszulek , bluz itd.
Występuje pod różnymi postaciami.
Sublimacja musi byc wykonywana na dzianinach poliestrowych. Sublimacja czyli proces przeniesienie grafiki na dany materiał. Czasem są tam jakieś dodatki ,ale głównie lycry, elastanu itd.
"Poliestrowe" są łezki, mikrołezki, membrany etc.

W jakości ich chodzi głównie o gramaturę, wzór, pochodzenie, surówkę z której została wykonana taka dzianina.
Jeżeli chcecie zrobie jutro zdjęcia bardzo drogich dzianin ,które są aktualnie wykorzystywane w produkcji.

Czy wiesz,że jednym z najważniejszych elementów są np.nici ?
Dobre jakościowo nici kosztują 5 razy więcej od tych chińskich.

Assosa bluza to też poliester, tak samo jak bluza MoaSport, Santini inne.

Temat produkcji takiej odzieży jest skomplikowany i wieloetapowy. Naprawdę włosi sa dla mnie mistrzami krawiectwa i designu.
Assos ma bardzo rozwinięty marketing, historię,dużo inwestuje w sport i zdolnych projektantow stąd jego wysokie ceny na całym świecie. Tak samo Castelli czy Giordana.

Nie neguje żadnej taniej odzieży, bo sam się na niej wychowałem i mam z nią do czynienia.
Są lepsze oraz gorsze wyroby nawet u mnie.

#1369 Marco_

Marco_
  • Użytkownik
  • 990 postów
  • Skądze znowu

Napisano 24 marzec 2011 - 00:29

no to w czym jest problem ? ....tanie i dobre , uszyte z tego samego materialu co inne , kolor sie nie spiera , mozlwie ze niektore maja lepsza lub gorsza oddychalnosc itd ...ale nadal nie widze sensu przeplacac , te ciuchy ktore przedstawilem sa jak najbardziej ok , a ze tanie to tylko dodatowy plus :mrgreen:
Odpowiedz mi dlaczego mial bym przepalcac za ciuchy ktore nie wiele odbiegaja od tych rzekomo lepszych ? a od niektorych sa napewno tez lepsze ( bo i z takimi sie spotkalem )

Ps; I nie wiem czy mnie obchodza jakies marketingowe chwyty o sublimacjach , nic sie nie dzieje w praniu z ta odzieza , czyli dobrze musza wykonywac te nadruki :0 lub wystarczajaco dobrze , a moze maja inna tansza technologie produkcji i tez w ogole nie gorsza jak wiadc ? czemu odrazu doszukiwac sie tanszych materialow , gorszych dodatkow krawieckich itp ? tym samym wprowadzac ludzi w blad ze to kiepski towar ?
Sprobujcie wy cos zmienic zeby byl otanio i dobrze ;)

Ps; Jezeli masz az tyle wkaldek to powymieniaj tym ktoryz nie sa zadowoleni i tez zarobisz , zreszta zauwazylem ze pomysl podsuneles juz tutaj wczesniej ... hehe

#1370 Multibike

Multibike
  • Użytkownik
  • 67 postów
  • SkądBerlin

Napisano 24 marzec 2011 - 01:19

Każdy kupuje na co ma ochotę i od kogo chce.Jest wolny rynek. O gustach i guścikach się nie rozmawia.
Jeden jezdzi zimą ubrany na tzw cebulkę ( 5 warstw ) a ja np. mam na zimę kurtkę bez żadnych oznaczeń ,którą uszyłem sobie "na miarę", z membrany Windtex Bielastic Termo. Do tego mam czarne spodnie które są w całości z grubej membrany i wytrzymywały mrozy po -20 ( coś na wzór pianki do nurkowania ) Do tego używałem jedynie potówki i to w największe mrozy! To właśnie nazywa się technicznie zaawansowana dzianina z którą ostatnio mam do czynienia.

Proces sublimacji opiera się na przenoszeniu w skrócie " tuszu " na dzianinę poliestrową za pomocą wysokiej temperatury - ponad 200st. Nie ma różnicy - na pierwszy rzut oka - w firmowym atramencie a chinolu. Nie twierdzę przecież,że będziesz miał raka! Wiem,że jedynie tylko pare firm w Europie produkuje atramenty ekologiczne bez szkodliwych dodatków i one są bardzo drogie, gwarantują za to dobrą jakośc oraz sa neutralne dla ciała.
To w czym jezdzisz i spędzasz wiele godzin ma znaczenie - tak samo jak woda w ktorej sie myjesz.

Wymiana wkładki na lepszą w starych już uszytych spodniach nie jest łatwym tematem - próbowałem , z różnym skutkiem, zależy jak stara jest wszyta i jaką maszyną.

Odnośnie dobrych dodatków krawieckich typu nici, zamki porozmawiaj z krawcem który szyje na codzień to może Cie przekona ,że jest różnica w cenie kolosalna.

Chciałem Ci podac przykład na podstawie np dobrych butów i trampków z bazaru,ale to głupie porównanie.hehe : :-D I tak nie uwierzysz. Masz do tego prawo.

#1371 Marco_

Marco_
  • Użytkownik
  • 990 postów
  • Skądze znowu

Napisano 24 marzec 2011 - 07:44

Każdy kupuje na co ma ochotę i od kogo chce.Jest wolny rynek. O gustach i guścikach się nie rozmawia.

O tym caly czas mowie , ale rozumie ze twoj guscik polega na zrobieniu kasy ... mam porownanie , jezdze w tych gorszych i w tych lepszych i tylko sie usmieacham do siebie ...

Jeden jezdzi zimą ubrany na tzw cebulkę ( 5 warstw ) a ja np. mam na zimę kurtkę bez żadnych oznaczeń ,którą uszyłem sobie "na miarę", z membrany Windtex Bielastic Termo. Do tego mam czarne spodnie które są w całości z grubej membrany i wytrzymywały mrozy po -20 ( coś na wzór pianki do nurkowania ) Do tego używałem jedynie potówki i to w największe mrozy! To właśnie nazywa się technicznie zaawansowana dzianina z którą ostatnio mam do czynienia.

Powinienes wrzucic napis na plecy multibike i sprzedawac za duza kase , niewatpliwie beda to sluszne i jedyne ciuchy he he :D

Proces sublimacji opiera się na przenoszeniu w skrócie " tuszu " na dzianinę poliestrową za pomocą wysokiej temperatury - ponad 200st. Nie ma różnicy - na pierwszy rzut oka - w firmowym atramencie a chinolu. Nie twierdzę przecież,że będziesz miał raka! Wiem,że jedynie tylko pare firm w Europie produkuje atramenty ekologiczne bez szkodliwych dodatków i one są bardzo drogie, gwarantują za to dobrą jakośc oraz sa neutralne dla ciała.

Nie wiem dokladnie na czym polega proces sublimacji i chyba nie bede w to wnikal , w TV rowniez mozna obejrzec wiele reklam ktore nie koniecznie pokrywac sie musza z prawda .
A prawda jest taka ze na te gorsze rowniez swietnie nanoszony jest nadruk i nic sie nie dzieje podczas prania ! ...(mozliwe ze nie wszystkie sa ok , opisuje te ktore sprawdzam)

To w czym jezdzisz i spędzasz wiele godzin ma znaczenie - tak samo jak woda w ktorej sie myjesz.

"Jesli mial bym ja pic ,to bym sie nad tym zastanowil ..."

Wymiana wkładki na lepszą w starych już uszytych spodniach nie jest łatwym tematem - próbowałem , z różnym skutkiem, zależy jak stara jest wszyta i jaką maszyną.

Mozna odrazu wymienic w nowych gaciach i nie jest to problemem , sam to robilem nie raz i jest to bardzo proste , pokazywalem tez na forum ....

Odnośnie dobrych dodatków krawieckich typu nici, zamki porozmawiaj z krawcem który szyje na codzień to może Cie przekona ,że jest różnica w cenie kolosalna.

Dobre nie zawsze znaczy drogie ..w twoim rozumowaniu tylko tak ..;)
..a i te lepsze zawsze idzie kupic duzo taniej , (zwlaszcza jak sei kupuje hurtowo) ale nie kazdy o tym wie ....(mam tu na mysli przecietnego "OTTO" )

Chciałem Ci podac przykład na podstawie np dobrych butów i trampków z bazaru,ale to głupie porównanie.hehe : :-D I tak nie uwierzysz. Masz do tego prawo.

Niestety bardzo glupie , bo co maja w ogole trampki z bazaru do odziezy kolarskiej ... ? ..sam sobie odpowiedz :-)

#1372 patryk_60

patryk_60
  • Użytkownik
  • 369 postów
  • SkądLublin

Napisano 24 marzec 2011 - 08:12

Marco ja pisałem o wkładce nie żeby jeżdzić w zimowych spodniach w lecie. :roll:
Jajka bym sobie ugotował. Jak mówiłem w zimie jeszcze ujdzie bo człowiek się tak nie poci zakładasz jakąs bieliznę termo pod spód jeszcze. Natomiast w lecie na upalne dni i dłuższe przejażdzki słaba.
Multibike powiedz mi czy możnaby u Ciebie zamówić takie gatki zarówno z tą włoską wkładką ,ale i tymi lepszymi np. grupy ccc ?
Planuję na lato zakupić ze 2 pary nowych gatek i kilka koszulek. Jeszcze się zapytam co sądzisz o wkładkach w spodenkach SMS Santini np. ten model:
http://allegro.pl/sa...1520644787.html
Generalnie moja opinia na temat Top printu jest taka:
Koszulki i bluzy są spoko ,natomiast spodenki lipa. Mam jeszcze windstopper niby fajny chroni przed wiatrem i nie przemaka ,ale mógłby lepiej oddychać.

#1373 Marco_

Marco_
  • Użytkownik
  • 990 postów
  • Skądze znowu

Napisano 24 marzec 2011 - 08:24

W kazdej jednej latem jest goraco ...(kwestia przyzwyczajenia )
Ale lipa bo co ? ...ta wkaldka Ci nie pasi ? , bo ja naprawde nie moge tu znalesc zadnej lipy ... szycie jak najbardziej OK , w praniu nic sie widze nei dzieje , materialy rowniez ok , wszytko ladnie do kupy zlozone , kroj , wkladka w miare ...itd ....cena tez super ..co tu wiecej chciec przepraszam ?..coz , no takie moje zdanie , nikogo nie namawiam do kupna .... sam jednak kupiles i widzisz ze to nie sa zle ciuchy .

Ps; Zalozmy ze przykladowo po 2 sezonach mialy by wyblaknac kolory w tych ciuchach, to jakie to ma znazcenie w ogole jak to i tak bedzie juz "przestarzaly" model i nikt w tym juz prawie jezdzic nie zechce , bo co roku wychodza nowe , ciekawsze , ladniejsze ...:0 , tym bardziej oplaca sie kupowac te za pare groszy ... taka to polityka .

#1374 patryk_60

patryk_60
  • Użytkownik
  • 369 postów
  • SkądLublin

Napisano 24 marzec 2011 - 09:44

Tak nie pasuje mi ta wkładka. Taka powiedzmy "zwykła". Nie w każdej jest gorąco mam np. spodenki biemme i tam wkładka jest dużo lepsza ,wygodniejsza.
Do szycia nic nie mam jest na przyzwoitym poziomie. Z ksozulką nic się nie dzieje szwy nie pękają i kolor się trzyma.
Ja jednak bym wolał nawet zwykłe czarne gatki z dobrą wkładką niż jakieś w barwach Saxo banku ze słabą. ;-)

#1375 Multibike

Multibike
  • Użytkownik
  • 67 postów
  • SkądBerlin

Napisano 24 marzec 2011 - 09:47

Nie w każdej latem musi byc gorąco. Uwierz mi na słowo.

Marco_ p napisałem,że wymiana nowej wkładki w starych spodniach jest możliwa. Żeby zrobic to dobrze bez tzw.siaciarstwa :mrgreen: trzeba miec podobną rozmiarowo nową wkładkę, oraz maszynę która obrzuca z dwóch stron, potrzebne będą też dobre poliestrowe nici.
Druga sprawa - nie każda krawcowa zrobi to dobrze za pierwszym razem- bo obszywanie dzianin a tkanin to dwie inne sprawy jeżeli chodzi o regulację maszyny , igły, nici itd.
Lepiej kupic dobre spodenki z dobrą wkładką. Na lato fajna sprawa takie z lycry o gramaturze 190gr, bo jest w miare cienka.

Chętnie pokazałbym Wam niedrogie dobre spodenki na niemieckich stronach ,ale zaraz mi będziesz zarzucał ,że próbuje coś sprzedac.

To Ty nakręcasz ludzi na nieprzemyślane zakupy.

Ja chętnie pomogę w miarę możliwości i nie będe nic nikomu wciskał.

#1376 Marco_

Marco_
  • Użytkownik
  • 990 postów
  • Skądze znowu

Napisano 24 marzec 2011 - 10:07

To Ty nakręcasz ludzi na nieprzemyślane zakupy

Nieprzemyslane z twojego punktu widzenia .

slady po wszysciu " starej " wkladki powinny z czasem zniknac po praniu , wszylem do starych gaci i nie widze sladow ...
Ostatnio wszywalem wkladke Nalini , obrzucilem ja dookola overlockiem , przyfastrygowalem i prostym zwyczajnym sciegiem maszynowym objechalem ladnie dookola , pilnujac aby mi nie przywdalo materialu z pod spodu , jak i rowniez rosciagajac lekko na boki zeby wszytko to ladnie tam weszlo jak nalezy , widzis zjakei to proste , pewnie tez dal bys rade sam wszyc :)
Wczesniejsza wszywalem obrzucarka ...takze wszytko jest mozliwe jak sie chce to mozna tez zrobic samemu ... ci co krawcuja to juz napewno nie maja z tym problemow .

To ze swiatem rzadzi pieniadz to jest jasne kazdemu i jeszcze raz powtorze ze drogie nie zawsze jest lepsze ....poza tym ta wkladka w gaciach Caisse jest wystarczajaco dobra , nie potrzeba nic mieniac .

Spodnie mozesz pokazac smialo bez obaw , nikt Ci za to glowy nie urwie , ani tez na Ciebie nie naskoczy ..spokojnie "stary" ;-)

pozdro...

PS; " Nie w kazdej wkaldce musi byc latem goraco ... "
Oczywiscie ze nie , bo w lecie rowniez zdarzaja sie mniej upalne dni .

#1377 Multibike

Multibike
  • Użytkownik
  • 67 postów
  • SkądBerlin

Napisano 24 marzec 2011 - 10:30

Wkładek nie wszywa się overlockiem ani stebnówką:)
Skoro musiałeś i Tobie pasuje to ok.

Lubię mode retro ale to nie oznacza ,że muszę ubierac wełniane gacie.
Każda wkładka (a nie gąbka pokryta sprasowanym ręcznikiem ) ma różną oddychalnąśc, wentylację, grubośc itd. Dlatego każdy produkt inaczej się zachowuje w danej temperaturze.

Nakręcasz ludzi na nieprzemyślane zakupy, niestety.

#1378 Marco_

Marco_
  • Użytkownik
  • 990 postów
  • Skądze znowu

Napisano 24 marzec 2011 - 10:38

nie wszywa sie overlockiem ( to oczywiste) ale dookola mozna ja sobie obrzucic zeby sie nie ciagnely nitki ...jezdze z nia ponad pol roku i popatrz ... mozna :D co ciekawsze wszyta zwyczajnym prostym sciegiem (o wiekszym skoku) ...nie potrzeba byc geniuszem ani tez pisac o sztuce wszywania wkaldek , bo jest to dziecinnie proste kolego !

Ps; Oczywiscie zakup u Ciebie ciuchow jest "jedyny i sluszny" , ale niestety tylko z twjego punktu widzenia he he , daruj sobie , bede szczery ...a swoje przemysli kazdy , czy zechce wywalic kase na nieduzo lepszy o ile w ogole lepszy ciuch ..., to chyba wszystko .

Wkladka Nalini .

Dołączona grafikaDołączona grafika

Tu kolejna , wszyta zwyklym tzw; zig-zag`iem ...jak dla mnie bez roznicy ... modlil sie do niej nie bede .
Jesl ichodzi o wszycie samych wkladek , to kazdy lepszy krawiec wszyje ja bez problemu , ktos jak chce to nawet sam to zrobi :-)

Dołączona grafika

#1379 Multibike

Multibike
  • Użytkownik
  • 67 postów
  • SkądBerlin

Napisano 24 marzec 2011 - 11:26

nie wszywa sie overlockiem ( to oczywiste) ale dookola mozna ja sobie obrzucic zeby sie nie ciagnely nitki ...jezdze z nia ponad pol roku i popatrz ... mozna :D co ciekawsze wszyta zwyczajnym prostym sciegiem (o wiekszym skoku) ...nie potrzeba byc geniuszem ani tez pisac o sztuce wszywania wkaldek , bo jest to dziecinnie proste kolego !

Ps; Oczywiscie zakup u Ciebie ciuchow jest "jedyny i sluszny" , ale niestety tylko z twjego punktu widzenia he he , daruj sobie , bede szczery ...a swoje przemysli kazdy , czy zechce wywalic kase na nieduzo lepszy o ile w ogole lepszy ciuch ..., to chyba wszystko .

Wkladka Nalini .

Marco_ nic do Ciebie nie przemawia.

Nie masz racji i niestety caly czas wprowadzasz skołowanych ludzi w błąd. Nie namawiam NIKOGO do zakupów w ŻADNYM sklepie. Ani do kupowania od KOGOKOLWIEK.Mogę wypowiedziec się na temat większości produktów BEZINTERESOWNIE i chętnie doradzę i wyślę do zakupów w zagranicznych sklepach.
Prezentuje swoje zdanie i nowości - z racji nowej pracy- jak wiesz te produkty nie są sprzedawane w Polsce. Wkładek nie dostaniesz u mnie za 5zł ani za 50zl - bo nie są na sprzedaż.
Zrozum to wreszcie, to Ty szukasz dziury w całym. Ja twierdzę,że każdy może jezdzic w czym chce i za ile chce. Można czasem kupic dobre ciuchy w lumpeksie za pare zł i czerpac z nich radośc!

Podałem nazwe strony ,która bezmyślnie kopiuje opisy drugiej strony - czyli nie ma pojęcia o tym co sprzedaje mimo ,że mają inne produkty.Taka prawda. Pomyśl.

Z tego co wiem dobre spodenki PRAWDOPODOBNIE dopiero będą w Polsce ,NIE U MNIE. Pewnie usłyszysz o nich już wkrótce. Tak , wiem kupiłeś tanio i jesteś zadowolony. Rozumiem to w pełni. Każdy ma inne oczekiwania i gust . O tym się nie rozmawia.

Fajnie ,że jest ten dział może parę osób otworzy oczy i przestanie promowac siaciarstwo.

#1380 Marco_

Marco_
  • Użytkownik
  • 990 postów
  • Skądze znowu

Napisano 24 marzec 2011 - 11:36

jak mozesz nazywac ludzi ze sa skolowani ? , jak to Ty sam tutaj wszedles na forum ze swoja "polityka " , nie kazdemu musi sie to odrazu podobac , tym bardziej ze mam prownanie roznych drozszych ciuchow i nie widze sensu dalej przeplacac , skoro mozna tanio i dobrze :-)

Jesli o same wkladki chodzi to Ci juz napisalem ze nie chce ich od Ciebie nawet darmo i jeszcze raz wielkie dzieki ;) (zreszta po co mial bys sprzedawac wkladki i grosze na nich zarabiac jak mozesz duzo wiecej zarobic pakujac wkladke w gacie ) ..po co mial by sie ktos cieszyc dobra wkladka w tanszych spodniach i nie kupic od Ciebie duzo drozszych , nie koniecznie jak mowie lepszych spodni :]
Nie probowal bym otwierac na sile nikomu oczu , bo kazdy ma swoj rozum ... zreszta sam uwzasz ze mozna kupic dobre ubrania i tanio ...wiec w czym tkwi Twoj problem tutaj ?

Ps; Z pewnoscia nie wywale kolejnych 3 stow za koszulke przykladowo Assos jak w tej taniej z Polski nie czuje zadnej roznicy , jedyna roznice to poczulem ale w portfelu he he ;) mozna w to wierzyc lub nie ;)
Po co tez odsylac kogos do zagranicznych sklepow , kiedy w Polsce sa jakosciowo b.dobre ciuchy i tanio ! ? .. ja juz mam tutaj ta zagranice i wiem jakie sa ceny , wiem jaka jest jakosc i wiem juz gdzei sie te ciuchy szyje !!! itd ... "Panie kochany , mnie Pan chcesz to tlumaczyc ? " :D