Skocz do zawartości

Zdjęcie

Odzież rowerowa

• Zamknięty Temat jest zamknięty
1890 odpowiedzi w tym temacie

#1501 Bolo Yeung

Bolo Yeung
  • Użytkownik
  • 57 postów
  • SkądWrocław

Napisano 06 czerwiec 2011 - 07:46

Znalazłem przepiękną moim zdaniem koszulkę Vizuvio, którą chętnie bym kupił.

http://multibike.pl/...ore&iProduct=39

Problem w tym, że o materiale nic nie wiem, a większość osób na forum odnosiło się sceptycznie odnośnie koszulek tej firmy. :roll: Może to jest wyjątek od tej reguły?

#1502 natus

natus
  • Użytkownik
  • 324 postów
  • Skądwrocław

Napisano 07 czerwiec 2011 - 17:47

wrzuć fotki tych spodenek i napisz coś więcej o realizacji i kosztach

Spodenki kosztowały mnie 115 złotych (biała i czarna lycra, żadnych nadruków - z nimi kilka-kilkanaście złotych więcej).
Realizacja? Napisałem maila z pytaniem o zdjęcie spodenek, bo na stronie jest tylko niewiele mówiąca grafika. Dostałem odpowiedź, żebym napisał czego bym oczekiwał - wzór/kolorystyka. Kilka dni wymieniałem maile (kolorystyka, rozmiary itd). W niedzielę napisałem, że jestem zdecydowany i w czwartek spodenki miałem w domu.

#1503 Cyclistka

Cyclistka
  • Użytkownik
  • 1 postów
  • SkądPOznań

Napisano 10 czerwiec 2011 - 12:30

Znalazłem przepiękną moim zdaniem koszulkę Vizuvio, którą chętnie bym kupił.

http://multibike.pl/...ore&iProduct=39

Problem w tym, że o materiale nic nie wiem, a większość osób na forum odnosiło się sceptycznie odnośnie koszulek tej firmy. :roll: Może to jest wyjątek od tej reguły?

Cześć wszystkim! ;-) Jestem nowa na forum, więc proszę o wyrozumiałość. :oops: Dwa lata temu zaczęłą się moja przygoda z rowerem. W zeszłym sezonie kupiłam komplet ze sklepu multibike i sprawuje się ok. Wkładki moim zdaniem są bardzo dobre. Teraz podobają mi się najnowsze wzory koszulek - modele 2011. Czaję się na ten:

http://multibike.pl/...re&iProduct=177

Może ktoś już zamawiał te nowe modele i może się wypowiedzieć lepiej co do ich jakości i ogólnie co do tego sklepu internetowego? :roll:

Pozdrawiam :-)

#1504 Marco_

Marco_
  • Użytkownik
  • 990 postów
  • Skądze znowu

Napisano 11 czerwiec 2011 - 08:07

mnie sie podoba ta replika koszulki Garmin ... ale nie kupie bo u siebie mam za ta cene oryginal , za troche wiecej komplet ze spodniami .

http://multibike.pl/...re&iProduct=178

#1505 Bury

Bury
  • Moderator
  • 799 postów
  • SkądZłocieniec

Napisano 11 czerwiec 2011 - 09:16

Ja mam koszulkę do Vezuvio. Dokładnie . Wykonanie na najwyższym poziomie. Jestem bardzo zadowolony z jakości materiału, jaki jest zastosowany. Koszuleczkę wygrałem w serwisie aukcyjnym za niecałe 30zł! Problemem była plama niewiadomego pochodzenia. Po dokładnym ręcznym praniu wyglądała jak nowa.

Dodam, że koszulka ma rękawki zrobione bardzo przyjemnego materiału, innego niż reszta koszulki. Jest to o tyle dobre, że przy wycieraniu twarzy o ramiona komfort jest niesamowity. Dla zainteresowanych mogę przesłać kilka zdjęć.

Pytanie: Jakie polecacie firmy (działające na terenie Polski) które produkują całą odzież na zamówienie według własnego projektu?

#1506 Rooney

Rooney
  • Użytkownik
  • 187 postów
  • SkądCzęstochowa

Napisano 11 czerwiec 2011 - 09:21

Ja natomiast chciałbym wrócić do tematu mojej zbyt dużej koszulki Astany i zaginającego się zamka.

Oddałem ją do cioci żeby wypruć zamek i wstawić krótszy oraz ściągacz na dole poluzować.
Myślałem ,że koszulka będzie wyglądała jak po kilku nieudanych operacjach plastycznych ale liczyłem ,ze wreszcie nie będzie mnie to denerwować i będzie wygodnie.

Co się okazało. Koszulka wygląda świetnie i teraz pasuje na mnie prawie idealnie.Nic się nie zwija , a napis Astana jest prawie nienaruszony.
Jestem strasznie zadowolony.
Zatem jeśli ktoś ma podobny problem to warto oddać to do krawcowej i co najważniejsze, absolutnie jest to możliwe.

Zdjęcia poglądowe.
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#1507 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1060 postów
  • SkądPruszków

Napisano 14 czerwiec 2011 - 06:33

wrzuć fotki tych spodenek i napisz coś więcej o realizacji i kosztach

Spodenki kosztowały mnie 115 złotych (biała i czarna lycra, żadnych nadruków - z nimi kilka-kilkanaście złotych więcej).
Realizacja? Napisałem maila z pytaniem o zdjęcie spodenek, bo na stronie jest tylko niewiele mówiąca grafika. Dostałem odpowiedź, żebym napisał czego bym oczekiwał - wzór/kolorystyka. Kilka dni wymieniałem maile (kolorystyka, rozmiary itd). W niedzielę napisałem, że jestem zdecydowany i w czwartek spodenki miałem w domu.

Wrzuć kilka fotek. Chciałbym zobaczyć jakość szycia i wkładkę.

#1508 kholbee

kholbee
  • Użytkownik
  • 53 postów
  • SkądTarnów

Napisano 14 czerwiec 2011 - 09:52

Pytanie: Jakie polecacie firmy (działające na terenie Polski) które produkują całą odzież na zamówienie według własnego projektu?

Z pełną odpowiedzialnością mogę polecić firmę p. Włoszczowskiej z Jeleniej Góry. Materiały i wykonanie na najwyższym poziomie.

#1509 Marco_

Marco_
  • Użytkownik
  • 990 postów
  • Skądze znowu

Napisano 18 czerwiec 2011 - 08:21

zapomnialem Wam podac link

#1510 Kromkovitz

Kromkovitz
  • Użytkownik
  • 21 postów
  • SkądSulejówek

Napisano 19 czerwiec 2011 - 18:07

Czy ktoś miał do czynienia z odzieżą firmy Altura? Ma dosyć przystępne ceny w angielskich sklepach internetowych, tylko pytanie jak z jej jakością?

#1511 chmuzilla

chmuzilla
  • Użytkownik
  • 71 postów
  • Skądw-sk

Napisano 24 czerwiec 2011 - 09:53

Ja polecam sklep martombike. Bardzo fajnie jeździ sie w ich strojach, a ceny nie sa wygórowane.

#1512 Gosc_Dziegiel_*

Gosc_Dziegiel_*
  • Gość

Napisano 24 czerwiec 2011 - 14:25

od siebie mogę polecić ciuchy btwin z decathlona, bardzo dobra jakość, cena też przystępna
wcześniej jeździłem w replice saxo i już nigdy nie zamówię żadnej repliki z 'pseudo' wkładką, chyba że tylko oryginał

btw, jest jakiś użytkownik tej bluzy? bo urzekła mnie od razu, kiedy na nią spojrzałem :oops:
http://www.szumgum.c...-saccarina.html
nalini, więc pewnie ok, ale może znajdzie się jakiś posiadacz, który mi napisze o niej coś więcej, szczególnie jak wygląda rozmiarowo w rzeczywistości

#1513 Marco_

Marco_
  • Użytkownik
  • 990 postów
  • Skądze znowu

Napisano 24 czerwiec 2011 - 14:54

mam w roznych kolorach te bluzy , nic specjalnego... , mam tez rozne repliki i nie zauwazam szczegolnej roznicy pomiedzy ...(replike saxobank rowniez posiadam , caly komplet i jestem bardzo zadowolony) dodac moge ze bardziej jak z niektorych oryginalow .

lap kilka zdjec , popatrzysz na jakosc szycia , materialu ...(gumy sa grube raczej , ale nie wszystkim to musi przeszkadzac ....

Jesli chodzi o rozmiarowke .. , to nie wiem jak inne rozmiary , ale L-ka jest nieco ciasniejsza od innych L-ek ktore posiadam .

Dołączona grafikaDołączona grafika

#1514 Gosc_Dziegiel_*

Gosc_Dziegiel_*
  • Gość

Napisano 24 czerwiec 2011 - 18:27

nic specjalnego...

to doradź mi proszę coś lepszego w podobnej cenie, tzn tak do 200zł

a co do tych replik, to miałem na myśli jakość pampersa w moich spodenkach

#1515 Marco_

Marco_
  • Użytkownik
  • 990 postów
  • Skądze znowu

Napisano 24 czerwiec 2011 - 18:44

Z lodzi masz ta replike spodenek ... ?

Smialo mozesz zamowic ta bluze Naliniego , ale jak mowie szalu zadnego nie ma , oobiscie lepiej sie czuje tej replice saxobank .

#1516 pitero

pitero
  • Użytkownik
  • 82 postów
  • SkądSzydłowiec

Napisano 25 czerwiec 2011 - 07:20

Witam bardzo serdecznie !
Mam do Was zapytanie - chciałbym kupić strój kolarski w cenie góra i dół do 400zł.
Proszę Was o konkretne podpowiedzi, spostrzeżenia, uwagi.
Zaznaczam, że jestem totalnym laikiem i dopiero co zaczynam przygodę z szosową jazdą.

Pozdrawiam Piotrek

#1517 Gosc_OutsideR_*

Gosc_OutsideR_*
  • Gość

Napisano 29 czerwiec 2011 - 10:15

Ktoś używa może odzieży santini od tego sprzedawcy?

http://allegro.pl/li...i&change_view=1

Jak to wyglada jakosciowo warto? Ew. moze gdzies mozna taniej kupic.

#1518 Virenque

Virenque
  • Moderator
  • 1536 postów
  • SkądPoznań

Napisano 29 czerwiec 2011 - 10:35

Wygląda, że są oryginalne. Jeśli chodzi o ciuchy Santini to ja sobie bardzo chwalę, mam komplet letni Lampre i bez zastrzeżeń. Wkładka w spodenkach bardzo wygodna, widać że to odzież już z wyższej półki.
pzdr

#1519 Gosc_OutsideR_*

Gosc_OutsideR_*
  • Gość

Napisano 29 czerwiec 2011 - 10:47

Virenque a u niego kupowales?

Zastanawiam sie czy jak juz brac to teamowe spodenki czy moze warto dolozyc do:

http://allegro.pl/sa...1686620100.html

?

#1520 Virenque

Virenque
  • Moderator
  • 1536 postów
  • SkądPoznań

Napisano 29 czerwiec 2011 - 12:16

Ja kupowałem od Włocha na ebayu, dlatego o sprzedającym nie mogę się wypowiedzieć, ale widać że produkty sprzedaje oryginalne.
pzdr