Skocz do zawartości

Zdjęcie

Odzież rowerowa

• Zamknięty Temat jest zamknięty
1890 odpowiedzi w tym temacie

#1581 remio666

remio666
  • Użytkownik
  • 57 postów
  • SkądOstrołęka

Napisano 06 sierpień 2011 - 19:58

Powtarzam nie jest to moja aukcja. Sam chciałem to kupić, ale mnie przebili.

#1582 frixfrot

frixfrot
  • Użytkownik
  • 382 postów
  • SkądVarsovia

Napisano 06 sierpień 2011 - 20:03

Dobrze, to żeby nie było że nie odpowiadam na temat: Mavica mam potówkę i ochraniacze przeciwdeszczowe na buty - z obydwu produktów jestem zadowolony, jakość szycia i wytrzymałość pierwszorzędna. Spotkałem się jednak z opiniami, że niektóre ich produkty to buble i warto poszukać przed zakupem opinii o konkretnym produkcie.

#1583 Bruce

Bruce
  • Użytkownik
  • 260 postów
  • SkądToruń

Napisano 07 sierpień 2011 - 13:25

Freeq, frixfrot - czy temat ciuchów Mavica został już zakończony? Pytam, bo chciałem napisać coś w innej sprawie, ale trochę się boję :( Ehh, zaryzykuję...

Polecam taka aukcję: http://allegro.pl/dl...1754733938.html

Serdeczne dzięki za ten link! Sprzedawca ma w swojej ofercie także inne stroje. Na swoich aukcjach zaznaczył, że może sprowadzić wybrany komplet i podał link do galerii:
https://picasaweb.go...538/Stroje2011#
https://picasaweb.go...099800316118538

Wysłałem już maila z pytaniami czy można mieszać rozmiary oraz mieszać spodenki i koszulki z różnych kompletów. Spytałem też o cenę i czy wszystkie stroje z galerii są dostępne. Spytam jeszcze czy można zamówić same koszulki.

Spodenki chyba trochę kiepską wkładkę mają, patrząc moim laickim okiem, ale koszulki bardzo mi się podobają. Zamek na całej długości - tego mi brakowało!

#1584 Marco_

Marco_
  • Użytkownik
  • 990 postów
  • Skądze znowu

Napisano 07 sierpień 2011 - 13:41

teraz to juz pewnie wszyscy sa zainteresowani ;)

#1585 natus

natus
  • Użytkownik
  • 324 postów
  • Skądwrocław

Napisano 07 sierpień 2011 - 13:43

Bruce, to samo można kupić bezpośrednio u chińczyków na ebayu

#1586 patryk_60

patryk_60
  • Użytkownik
  • 369 postów
  • SkądLublin

Napisano 07 sierpień 2011 - 14:30

Kurde gość ma wszystkie komplety tamowe. W spodenkach pewnie wkładka lipna ,ale koszulka by się przydała. Czy ktoś z forum ma taką koszulkę i mógłby się podzielić opinią jaka jakość? W koszulce FDJ widzać wszytą metkę made in italy pewnie ściema.
;-)

#1587 Freeq

Freeq
  • Użytkownik
  • 400 postów
  • SkądZ żyta

Napisano 07 sierpień 2011 - 14:32

To ja polecam tą aukcję: http://allegro.pl/ko...1747935419.html

Piszesz do miłej sprzedającej jakiego kompletu potrzebujesz. Czy z aktualnych, czy z poprzedniego sezonu i jeśli nie ma na stanie, to zamawiasz.
Ja polecam tego sprzedawcę, z tego względu że sam kupiłem i jestem zadowolony z jakości, dobrej wkładki (ta na zdjęciu to rzeczywista wkładka) i wiernego odwzorowania oryginalnego stroju, a nie że chciałem kupić i mnie przelicytowali, bo wyobrażałem sobie, że kupię koszulkę w barwach Liquigasu za 30 zł :lol:

#1588 remio666

remio666
  • Użytkownik
  • 57 postów
  • SkądOstrołęka

Napisano 07 sierpień 2011 - 14:51

Freeq, frixfrot - czy temat ciuchów Mavica został już zakończony? Pytam, bo chciałem napisać coś w innej sprawie, ale trochę się boję :( Ehh, zaryzykuję...

Polecam taka aukcję: http://allegro.pl/dl...1754733938.html

Serdeczne dzięki za ten link! Sprzedawca ma w swojej ofercie także inne stroje. Na swoich aukcjach zaznaczył, że może sprowadzić wybrany komplet i podał link do galerii:
https://picasaweb.go...538/Stroje2011#
https://picasaweb.go...099800316118538

Wysłałem już maila z pytaniami czy można mieszać rozmiary oraz mieszać spodenki i koszulki z różnych kompletów. Spytałem też o cenę i czy wszystkie stroje z galerii są dostępne. Spytam jeszcze czy można zamówić same koszulki.

Spodenki chyba trochę kiepską wkładkę mają, patrząc moim laickim okiem, ale koszulki bardzo mi się podobają. Zamek na całej długości - tego mi brakowało!

Proszę bardzo ;-) .

#1589 Bruce

Bruce
  • Użytkownik
  • 260 postów
  • SkądToruń

Napisano 07 sierpień 2011 - 20:53

"Stroje na zamówienie - czas realizacji 3 tygodnie, jedna stała cena 199zł za krótki komplet, za długi 250zl, za ocieplana bluze 150zl, za rękawiczki 50zł."
"Można mieszać rozmiary."
Same koszulki - "Tak, nie ma problemu, cena koszulki to 100zł, chyba że coś bardziej wyszukanego to max. 120zł"

Czy ktoś z forum ma taką koszulkę i mógłby się podzielić opinią jaka jakość? W koszulce FDJ widzać wszytą metkę made in italy pewnie ściema.

Podłączam się do pytania. Zna ktoś te koszulki?

#1590 remio666

remio666
  • Użytkownik
  • 57 postów
  • SkądOstrołęka

Napisano 07 sierpień 2011 - 21:17

"Stroje na zamówienie - czas realizacji 3 tygodnie, jedna stała cena 199zł za krótki komplet, za długi 250zl, za ocieplana bluze 150zl, za rękawiczki 50zł."
"Można mieszać rozmiary."
Same koszulki - "Tak, nie ma problemu, cena koszulki to 100zł, chyba że coś bardziej wyszukanego to max. 120zł"

Strasznie drogo :shock: ,a le w sumie to ładnie się prezentują te zestawy.

#1591 Marco_

Marco_
  • Użytkownik
  • 990 postów
  • Skądze znowu

Napisano 07 sierpień 2011 - 21:24

w sumie tanio , tylko ze dlugi czas realizacji .

Ps; To chyba kitajskie podrobki sa (?)

#1592 garenge

garenge
  • Użytkownik
  • 862 postów
  • SkądPoznań/Inowrocław

Napisano 07 sierpień 2011 - 21:40

Z tego co widziałem na allegro to Saxo Bank, Caisse d'epargne , Garmin i Discovery idzie dostać krótki komplet za 150zł wszystkie rozmiary.
Za HTC chyba wołają 170, także moim zdaniem z tamtego linka drogo jest.

Grube kolarstwo, BMI fighter :)

#1593 Bruce

Bruce
  • Użytkownik
  • 260 postów
  • SkądToruń

Napisano 07 sierpień 2011 - 21:43

Ps; To chyba kitajskie podrobki sa (?)

Z pewnością, ale prezentują się ładnie. Ciekawe jak z jakością, może nie są tragiczne.

#1594 Radello

Radello
  • Użytkownik
  • 614 postów
  • SkądPoznań

Napisano 07 sierpień 2011 - 22:29

frixfrot, dzięki! Jaki model tej potówki użytkujesz?

Nie przepadam za strojami w stu kolorach upstrzonymi milionem napisów... Te napisy nie sprawiają, że kolarz jedzie szybciej czy dalej...
Poza tym uważam, że lepiej mieć jeden czy dwa komplety naprawdę porządnych ciuchów niż kilka kiepskich chińskich podróbek.
Np. mam koszulkę Bontragera (link - białą) która jest wykonana wprost perfekcyjnie. Mała kieszonka na zamek na plecach jest nieprzemakalna, w innych koszulkach telefon jest mokry od potu... Niby drobiazg. Ktoś pisał kilka stron wcześniej o zacinających się zamkach, tutaj chodzi mega płynnie.
Słowem - lepiej raz a dobrze!

http://www.radello.pl - odżywki Dextro Energy / Honey Stinger / Huma Gel / Nuun, kosmetyki Sportsbalm / Bodyglide - bezpośrednio od dystrybutora/importera

#1595 Marco_

Marco_
  • Użytkownik
  • 990 postów
  • Skądze znowu

Napisano 08 sierpień 2011 - 06:26

zeby to jeszcze byla prawda z tym " raz a dobrze " ... rowniez i oryginalne ciuchy nie zawsze sa ok (mialem kilka przypadkow takich ze wolalem wyjac z szafki replike i w niej posmigac )

Ps; Oryginalne to chyba tylko te sa dobre i dopasowane , ktore sa szyte dla zawodnika na miare .

#1596 Rooney

Rooney
  • Użytkownik
  • 187 postów
  • SkądCzęstochowa

Napisano 08 sierpień 2011 - 06:56

Nie wiem czy zauważyliście , ale rozmiarówka tych ciuchów na bobshop jest zdecydowanie mniejsza. Taka bardziej "kolarska".

A te ubrania z Łodzi to są szyte na dwóch mnie.

#1597 Gosc_OutsideR_*

Gosc_OutsideR_*
  • Gość

Napisano 08 sierpień 2011 - 11:21

Czy ktos z Was moze polecic jakies przyzwoite niedrogie nogawki rowerowe? Czego najbardziej sie obawiam to zeby sie nie zsuwaly.

#1598 Radello

Radello
  • Użytkownik
  • 614 postów
  • SkądPoznań

Napisano 08 sierpień 2011 - 11:30

OutsideR, kup takie, które mają górę wykończoną od wewnątrz silikonem (ale to spowoduje, że mogą nie być najtańsze). No i nie kupuj za dużych!

Marco_, nie napisałem oryginalne, tylko porządne, a miałem na myśli produkty znanych firm w odróżnieniu od replik różnej jakości wyprodukowane przez przypadkowych rzemieślników. :-)
Oryginalne to chyba mają tylko zawodnicy,...

http://www.radello.pl - odżywki Dextro Energy / Honey Stinger / Huma Gel / Nuun, kosmetyki Sportsbalm / Bodyglide - bezpośrednio od dystrybutora/importera

#1599 Gosc_OutsideR_*

Gosc_OutsideR_*
  • Gość

Napisano 08 sierpień 2011 - 11:41

A z tymi nogawkami to nie jest tak, ze potem spodenki krotkie w miejsu na ktorym sa naciagniete na nogawki gdy bedziemy jezdzic w sezonie w samych krotkich spodenkach sie delikatnie rozciagna/poszerza?

#1600 Rooney

Rooney
  • Użytkownik
  • 187 postów
  • SkądCzęstochowa

Napisano 08 sierpień 2011 - 14:55

Outsider moje są takie jak były. Nic się nie poszerzy. :-)