Jump to content

Photo

Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?

4326 replies to this topic

#2041 frixfrot

frixfrot
  • Użytkownik
  • 382 posts
  • SkądVarsovia

Posted 10 June 2011 - 20:33

Jak Piotrek, doszedłeś do siebie po chorobie ?

Dzięki że pytasz, niestety nadal brakuje nogi, no ale mam nadzieję że tydzień morskiego powietrza przywróci mnie do formy :)

ps. widzę, po składzie, że jutro to już prawdziwy desant na pruszków... lokalesi nie dajcie się :)

#2042 GreQ

GreQ
  • Użytkownik
  • 524 posts
  • SkądWarszawa

Posted 10 June 2011 - 20:45

frixfrot ten wypad dobrze Ci zrobi, abyś tylko się nie zaziębił na nowo...

mnie pewnie nie będzie jutro, w niedzielę maraton, startujemy z maxi nie wiem jak Arenau ale pewnie też jedzie.

powodzenia i bez żadnych karetek proszę.

#2043 condoor

condoor
  • Użytkownik
  • 361 posts
  • Skądwarszawa

Posted 10 June 2011 - 22:24

Pafcio......Jaką pogodę zamówiłeś na jutro :?:

#2044 Borix

Borix
  • Użytkownik
  • 25 posts
  • SkądKomorów

Posted 10 June 2011 - 22:30

"Specjalnie na życzenie Borix-a zamieszczam przepis na swój mini zestaw medyczny. Przydał się już (niestety) kilkakrotnie."

Dzięki Pafciu za podesłanie tego zestawiku medycznego (sorki, że tak późno, ale nie śledzę forum o 2 tygodni, bo nie mam czasu)! Niestety ostatnio znów by się przydał (ten zestawik), bo jak byłem z Areczkiem na treningu to chwila dekoncentracji i kolega "liznął" moje tylne koło i wyglebił się przy prędkości 35 km/h. Oprócz rozdartego do żywego mięcha uda, kolana i łokcia nic poważnego się nie stało, ale musieliśmy się ratować jak za króla Ćwieczka - kupionym w pierwszym lepszym sklepiku perhydrolem i husteczkami. P.S. Pozdrawiam wszystkich coridore i miłego wpatrywania się w koło roweru Killera na jutrzejszym treningu....ale tylko bez "lizania"! :mrgreen:

#2045 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1,343 posts
  • SkądWarszawa

Posted 10 June 2011 - 23:03

Pafcio......Jaką pogodę zamówiłeś na jutro :?:

Zamawiałem jak najlepszą a co z tego wyjdzie... zobaczymy ;-) .

...sorki, że tak późno, ale nie śledzę forum o 2 tygodni,

Późno, to akurat ja napisałem, ale musiałem kupić Tribiotic i zajęło mi to aż 2 tygodnie. A bez Tribioticu fotka nie była by kompletna ;-)

#2046 Gosc_Pegos_*

Gosc_Pegos_*
  • Gość

Posted 11 June 2011 - 06:52

Panowie!! trenujcie wolno i delikatnie bo jak do was wrócę to mnie urwiecie zaraz po wyjeździe z Pruszkowa:/

#2047 Aranau

Aranau
  • Użytkownik
  • 18 posts
  • SkądKomorów

Posted 11 June 2011 - 09:08

Ah, zaspałem :P a miałem jechać dziś z Wami na rozgrzewkę przed jutrzejszą Rawą :-?

#2048 vortac

vortac
  • Użytkownik
  • 291 posts
  • SkądPruszków

Posted 11 June 2011 - 14:42

Jeszcze raz dziękuję Rowerowej Pomocy Medycznej Pafcio :mrgreen: za udzielenie pomocy po moim dzisiejszym testowaniu jakości asfaltu. ;-)

Spokojnie, nic wielkiego. Jechaliśmy z pafciem i condoorem i w Młochowie wywinąłem orła na prostej drodze.
Na szczęscie jechałem ostatni i uszkodziłem tylko siebie - dwa 50gr :) przytarcia na łokciu i kolanie. Zatem nothing to write home about.
Jutro pewnie będzie bolał lewy bok, więc rano się okaże czy się stawię w Komorowie.

Bardzo podobały mi się dzisiejsze nowe kawałki asfaltu, gdyby tylko ten wiatr był trochę milszy.

#2049 MiSzA

MiSzA
  • Użytkownik
  • 805 posts
  • SkądKonstancin

Posted 11 June 2011 - 14:48

Trasa cudowna - prawie 500m przewyższeń (OK, wracaliśmy z Krzyśkiem i Piotrkiem S7emką - trochę tam dobiliśmy hopek) - ale co za drogi! Cudo. Miód.

I tak poważnie - któryś z was musi coś mieć na sumieniu - bo to nie jest normalne, żeby przy tak idealnej pogodzie wiało (a raczej piździło) jak w kieleckiem... Robić rachunek sumienia i na tydzień stawić się z czystym kontem ;)

@vortac mówisz 50gr? Ja straciłem 4kg :))

#2050 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2,670 posts
  • SkądJary

Posted 11 June 2011 - 14:48

Przewróciłeś się jak już się rozdzieliliśmy czy jak jeszcze razem jechaliśmy tylko ja byłem taki skołowany i tego nie widziałem ? :-) Bardzo fajnie dzisiaj było, MiSzA i Piotrek Killer pokazali klasę, tak prowadzić pod taki mocny wiatr... szacunek ! Nam tak siódemka się spodobała że z Piotrkiem dojechaliśmy nią aż do Janek a Michał odbił niewiele wcześniej na Magdalenkę :-)

#2051 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1,343 posts
  • SkądWarszawa

Posted 11 June 2011 - 14:51

No tak, chwilka nieuwagi i jutrzejszy trening raczej sobie możesz odpuścić :-( . Wywrotka 15 km przed Pruszkowem. Poza tym super dziś się jechało a wiatr - no cóż - czasem po prostu jest i trzeba go polubić.

Jutro Komorów godz 10:00 a za tydzień Pruszków fontanna godz. 9:00 i robimy 200. Jakość trasy już mniej więcej znacie. Przekażcie wszystkim zainteresowanym. Normalna zbiórka o 10:00 oczywiście dla tych, którzy jadą krótszy dystans.

Mi wyszło 450 m przewyższeń ale zrobiłem tylko 140 km. Jak na Mazowsze to i tak nieźle :-D .

Nam tak siódemka się spodobała że z Piotrkiem dojechaliśmy nią aż do Janek a Michał odbił niewiele wcześniej na Magdalenkę :-)

Aaaaaaa - to dlatego Was nie doszliśmy, bo myśleliśmy , że pojechaliście przez Tarczyn i goniliśmy Was stałą trasą :mrgreen: .

#2052 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2,670 posts
  • SkądJary

Posted 11 June 2011 - 15:01

pafcio jesteś genialny z tymi trasami !

#2053 MiSzA

MiSzA
  • Użytkownik
  • 805 posts
  • SkądKonstancin

Posted 11 June 2011 - 15:05

Coś takiego mi wyszło:

http://connect.garmi...tivity/91565308

#2054 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1,343 posts
  • SkądWarszawa

Posted 11 June 2011 - 15:21

pafcio jesteś genialny z tymi trasami !

Nie zawstydzaj mnie publicznie :oops:

Ciężko będzie utrzymać tą jakość nawierzchni planując kolejne trasy, ale cały czas obserwuję przetargi w gminach ościennych i testuję wykonanie kontraktów ;-) . Antoninów wreszcie naprawili, więc może jedną traskę gdzieś tam wytyczymy (Jazgarzew, Zalesie itp) ale to na później, bo najbliższe 2 soboty to 200-tka będzie testowana (drugi raz dla Killera, który nie będzie za tydzień - zdecydowanie zasłużył).

Coś takiego mi wyszło:http://connect.garmin.com/activity/91565308

Tobie to już dziś wyszła prawie 200-tka :mrgreen:

Jeszcze raz dzięki wszystkim za dzisiejszy trening !!!

Jak dojechali pozostali, którzy odpadli po drodze?

#2055 Bartosz

Bartosz
  • Użytkownik
  • 998 posts
  • Skądwa-wa

Posted 11 June 2011 - 15:55

Ja dziś odpuściłem, bo niestety - pafcio, miałeś rację - nie zbyt się jeszcze nadaję do jazdy, lewy bark nawala i z szyją też trochę średnio, więc podejrzewam że takiej długiej trasy bym nie dał rady zrobić...

No to będę miał przerwę od rowerku. Już jest tydzień... a za tydzień 200km :roll: No to ładnie...

#2056 condoor

condoor
  • Użytkownik
  • 361 posts
  • Skądwarszawa

Posted 11 June 2011 - 16:14

Pafcio...Krzyś....Wojtek....Killer Piotrek....Misza....i inni.Wielkie dzięki za dzisiejszy trening i te jazdę pod wiatr, naprawdę nie było łatwo :oops: Pafcio Bijesz na głowę...ba dwie głowy RB !jeśli chodzi o trasy....są super, oby tak dalej.......Pozdrowienia dla Wszystkich :-)

#2057 condoor

condoor
  • Użytkownik
  • 361 posts
  • Skądwarszawa

Posted 11 June 2011 - 16:16

Pafcio a na tę 200-kę wrzucisz jakąś mapkę na forum ? Co by się trochę z trasą zapoznać ?

#2058 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1,343 posts
  • SkądWarszawa

Posted 11 June 2011 - 16:22

Pafcio a na tę 200-kę wrzucisz jakąś mapkę na forum ? Co by się trochę z trasą zapoznać ?

Jest od wczoraj (post z piątku 1:38 pt.TRAKI DO GPS-ów), ale jeszcze raz wrzucam linka: http://www.bikemap.net/route/1032979 (jawnego tym razem).

#2059 condoor

condoor
  • Użytkownik
  • 361 posts
  • Skądwarszawa

Posted 11 June 2011 - 17:25

Jest od wczoraj (post z piątku 1:38 pt.TRAKI DO GPS-ów),

O kurde....ale ze mnie........gapa......Ale dzięki za info :-)

#2060 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2,670 posts
  • SkądJary

Posted 11 June 2011 - 19:33

Ciekawy jestem jak sobie poradziły osoby które odpadły ! Grześ który odpadł w Przybyszewie po postoju napisał smsa: "Pojechałem prosto nad krakowską i dobiłem do drwalewa, a potem standard" Jak triohl ? Czekaliśmy jakiś czas ale chyba odbiłeś na wschodnią stronę siódemki ?

Reply to this topic