Jump to content

Photo

Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?

4326 replies to this topic

#2141 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1,343 posts
  • SkądWarszawa

Posted 15 June 2011 - 20:51

Ile można jezdzić na Tarczyn :-D

Można jeszcze na Mszczonów, Grójec, Warkę, Zalesie, Białobrzegi... :-D

#2142 Darco

Darco
  • Użytkownik
  • 27 posts
  • SkądWarszawa-Ursus

Posted 15 June 2011 - 20:55

Fajna trasa jest do Grodziska, potem do Radziejowic i Żyrardowa i powrót prze Błonie, albo dłuższa trasa: do Szymanowa, potem pod Sochaczew (Jeżówka), Nowa Sucha i do Bolimowa, albo można zahaczyć o Nieborów i Arkadię i powrót do Wawy. Trasy na Tarczyn nie znam i kusi mnie, aby spotkać się z Wami w sobotę.

#2143 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1,060 posts
  • SkądPruszków

Posted 16 June 2011 - 06:28

Na Tarczyn i dalej jak napisal pafcio to można do bólu. Są przynajmniej pagórki i praktycznie zero ruchu na tych bocznych.

#2144 S³awek Wieczorek

S³awek Wieczorek
  • Użytkownik
  • 115 posts
  • SkądPruszków

Posted 16 June 2011 - 09:20

To synek nie pojedzie z ojcem na 200 ?

No właśnie :!: Zdrajca jeden :evil: .

Cykora pewnie ma - jezioro Bodeńskie też sam musiałem opier... ekhm.. objechać sam :mrgreen: :lol:

A moze po tych 200 w sobote pojedziesz z nami do Wegrowa w niedziele , zobaczysz "synka' na pudle , moze dwa razy !!!!!!!!!!!!!!

#2145 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1,343 posts
  • SkądWarszawa

Posted 16 June 2011 - 17:36

A moze po tych 200 w sobote pojedziesz z nami do Wegrowa w niedziele , zobaczysz "synka' na pudle , moze dwa razy !!!!!!!!!!!!!!

Tiaaa... nie mam co robić tylko się taplać w błocie .... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

#2146 samuel2414

samuel2414
  • Użytkownik
  • 6 posts
  • SkądWarszawa

Posted 16 June 2011 - 21:27

Witam,tak obserwuję waszą dyskusję i doszedłem do wniosku że jestem jeszcze za słaby
aby z wami trenować,a czytałem o grupie amatorskiej kolarzy że coś takiego jest w Pruszkowie,myślę że za rok ciężko wam będzie mnie urwać,pozdrawiam wiarę kolarską ;-)

#2147 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1,343 posts
  • SkądWarszawa

Posted 16 June 2011 - 21:39

Witam,tak obserwuję waszą dyskusję i doszedłem do wniosku że jestem jeszcze za słaby
aby z wami trenować,a czytałem o grupie amatorskiej kolarzy że coś takiego jest w Pruszkowie,myślę że za rok ciężko wam będzie mnie urwać,pozdrawiam wiarę kolarską ;-)

Jak nie spróbujesz to nigdy nie będziesz miał 100% pewności :mrgreen:

#2148 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2,670 posts
  • SkądJary

Posted 16 June 2011 - 22:43

Robisz duży błąd, każdy dzień samotnej jazdy to dzień stracony, nie ma to jak w grupie, zawsze znajdzie się ktoś na twoim poziomie kto w razie czego odpadnie razem z tobą !

#2149 samuel2414

samuel2414
  • Użytkownik
  • 6 posts
  • SkądWarszawa

Posted 17 June 2011 - 04:56

Wiem co to jazda w samotności,a w grupie,wróciłem do sportu od pół roku,czyli tyle
trenuję,a mam 20 lat przerwy i palenia,co prawda mój organizm za szybko się regeneruje
co dziwi mnie to a za razem cieszy,walczyłem z nałogiem teraz walczę ze skutkiem nałogu,
nadwagą lekką,więc to oczywiste że za dużo jeszcze ważę i za słaby jestem,pozdrawiam :-?

#2150 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1,060 posts
  • SkądPruszków

Posted 17 June 2011 - 06:31

Panowie sobota coraz bliżej 8-) . Kto w końcu jutro jedzie na 200?

#2151 S³awek Wieczorek

S³awek Wieczorek
  • Użytkownik
  • 115 posts
  • SkądPruszków

Posted 17 June 2011 - 07:54

Tiaaa... nie mam co robić tylko się taplać w błocie .... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

mam szatanski pomysl , ktory moze cie przekona.Doktor ma wykupiony pakiet a nie bedzie jezdzil , wystarczy wziac od niego nr startowy i jazda za free !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock:

#2152 Gosc_kubapie_*

Gosc_kubapie_*
  • Gość

Posted 17 June 2011 - 08:29

Fajna trasa jest do Grodziska, potem do Radziejowic i Żyrardowa i powrót prze Błonie, albo dłuższa trasa: do Szymanowa, potem pod Sochaczew (Jeżówka), Nowa Sucha i do Bolimowa, albo można zahaczyć o Nieborów i Arkadię i powrót do Wawy. Trasy na Tarczyn nie znam i kusi mnie, aby spotkać się z Wami w sobotę.

Wczoraj jechałem połową trasy z Grodziska do Radziejowic. Trochę pofałdowana jak na tą okolicę, ale nie w tym rzecz... Same tiry, co mnie trochę zdziwiło. Pobocze wycięte i załatane, więc lepiej jechać dwa metry od prawej, a oni ciągle wyprzedzają... Wrażenie gorsze jak po tirowskiej DK50 przez Żyrardów, gdzie poza miastem i jednym zakrętem jest pobocze. Za Guzowem, to nawet jakieś półtora metra, więc ten odcinek polecam.

#2153 Gosc_Pegos_*

Gosc_Pegos_*
  • Gość

Posted 17 June 2011 - 08:30

mam szatanski pomysl , ktory moze cie przekona.Doktor ma wykupiony pakiet a nie bedzie jezdzil , wystarczy wziac od niego nr startowy i jazda za free !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock:

taplanie się w błocie? fuuuuuuu, są ciekawsze i bardziej "dostojne" formy upodlenia rowerowego:D

#2154 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1,343 posts
  • SkądWarszawa

Posted 17 June 2011 - 08:34

Wczoraj jechałem połową trasy z Grodziska do Radziejowic. Trochę pofałdowana jak na tą okolicę, ale nie w tym rzecz... Same tiry, co mnie trochę zdziwiło. Pobocze wycięte i załatane, więc lepiej jechać dwa metry od prawej, a oni ciągle wyprzedzają... Wrażenie gorsze jak po tirowskiej DK50 przez Żyrardów, gdzie poza miastem i jednym zakrętem jest pobocze. Za Guzowem, to nawet jakieś półtora metra, więc ten odcinek polecam.

Dlatego takie trasy omijam szerokim łukiem - ani to przyjemne ani bezpieczne.

#2155 S³awek Wieczorek

S³awek Wieczorek
  • Użytkownik
  • 115 posts
  • SkądPruszków

Posted 17 June 2011 - 08:35

taplanie się w błocie? fuuuuuuu, są ciekawsze i bardziej "dostojne" formy upodlenia rowerowego:D

W tym roku jeszcze ani razu nie bylo blota, troszke piasku i to wszsytko :roll:

#2156 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1,343 posts
  • SkądWarszawa

Posted 17 June 2011 - 08:58

To akurat jest dla mnie słaby argument ;-) .

No, to w niedziele będzie pierwszy raz :mrgreen:

#2157 S³awek Wieczorek

S³awek Wieczorek
  • Użytkownik
  • 115 posts
  • SkądPruszków

Posted 17 June 2011 - 09:05

To akurat jest dla mnie słaby argument ;-) .

No, to w niedziele będzie pierwszy raz :mrgreen:

wiem ale szukam czegokolwiek aby cie przekonac do tej cudownej jazy po lesie ,lakach,polach itd :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

#2158 GreQ

GreQ
  • Użytkownik
  • 524 posts
  • SkądWarszawa

Posted 17 June 2011 - 09:17

Niech towarzystwo sobie wyszykuje jakieś rowerki kto nie ma i na jesieni jak znalazł zabawa w lesie.

A ciekawe jest to że też nie lubię się ufaflunić w błocie, a wolę się ścigać w terenie jak na szosie :roll: może dlatego że już się "wyścigałem".

#2159 S³awek Wieczorek

S³awek Wieczorek
  • Użytkownik
  • 115 posts
  • SkądPruszków

Posted 17 June 2011 - 09:32

Niech towarzystwo sobie wyszykuje jakieś rowerki kto nie ma i na jesieni jak znalazł zabawa w lesie.

A ciekawe jest to że też nie lubię się ufaflunić w błocie, a wolę się ścigać w terenie jak na szosie :roll: może dlatego że już się "wyścigałem".

Dokladnie tak jest,szosa i goral sprawiaja mi taka sama frajde ale uwazam ,ze wszystkiego trzeba sprubowac aby miec porowananie

#2160 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2,670 posts
  • SkądJary

Posted 17 June 2011 - 09:54

Składamy przełaje na jesień i można pośmigać :-)

Reply to this topic