Jump to content

Photo

Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?

4326 replies to this topic

#2161 S³awek Wieczorek

S³awek Wieczorek
  • Użytkownik
  • 115 posts
  • SkądPruszków

Posted 17 June 2011 - 09:58

Niech towarzystwo sobie wyszykuje jakieś rowerki kto nie ma i na jesieni jak znalazł zabawa w lesie.

Składamy przełaje na jesień i można pośmigać :-)

jestem za :!: :!: :!: :!:

#2162 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1,343 posts
  • SkądWarszawa

Posted 17 June 2011 - 10:08

Od października zaczynają się Majorki, Cypry i Kanarki :mrgreen:

#2163 S³awek Wieczorek

S³awek Wieczorek
  • Użytkownik
  • 115 posts
  • SkądPruszków

Posted 17 June 2011 - 10:14

Od października zaczynają się Majorki, Cypry i Kanarki :mrgreen:

A lesne Podkowy to nie laska ?gdzie twoj patriotyzm ? :evil:

#2164 vortac

vortac
  • Użytkownik
  • 291 posts
  • SkądPruszków

Posted 17 June 2011 - 10:19

Niech towarzystwo sobie wyszykuje jakieś rowerki kto nie ma i na jesieni jak znalazł zabawa w lesie.

No to jesteśmy umówieni. :-) Nawet w lasku koło Podkowy Leśnej można się nakręcić i zmęczyć, a i nawet parę mini pagórków się tam znajdzie. Na jesień i zimę w sam raz ucieczka przed wiatrem i chłodem. Koło Młochowa też jest fajnie.
Zawsze to jakieś urozmaicenie od tych Majorek i Cyprów. :->

#2165 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1,343 posts
  • SkądWarszawa

Posted 17 June 2011 - 10:32

...gdzie twoj patriotyzm ? :evil:

A co ma do tego patriotyzm??? Od kiedy to uje..ać się w błocie jest patriotyczne :mrgreen:

#2166 S³awek Wieczorek

S³awek Wieczorek
  • Użytkownik
  • 115 posts
  • SkądPruszków

Posted 17 June 2011 - 10:43

...gdzie twoj patriotyzm ? :evil:

A co ma do tego patriotyzm??? Od kiedy to uje..ać się w błocie jest patriotyczne :mrgreen:

Jakim blocie ? ja go w tym roku jeszcze nie widzialem :!: :!: Pogadaj z "synkiem" :lol:

#2167 S³awek Wieczorek

S³awek Wieczorek
  • Użytkownik
  • 115 posts
  • SkądPruszków

Posted 17 June 2011 - 10:44

No to jesteśmy umówieni. :-) Nawet w lasku koło Podkowy Leśnej można się nakręcić i zmęczyć, a i nawet parę mini pagórków się tam znajdzie. Na jesień i zimę w sam raz ucieczka przed wiatrem i chłodem. Koło Młochowa też jest fajnie.
Zawsze to jakieś urozmaicenie od tych Majorek i Cyprów. :->

coraz bardziej cie lubie :mrgreen:

#2168 condoor

condoor
  • Użytkownik
  • 361 posts
  • Skądwarszawa

Posted 17 June 2011 - 13:37

Dobra Dobra Panowie.......Wy tu gadu gadu a jak tam z pogodą na jutro? Jaką zamówiliście? :-> Mam nadzieję że będzie sucho psia kość :-? Na razie wszędzie gadają o wichurach i gradobiciu :-/

#2169 S³awek Wieczorek

S³awek Wieczorek
  • Użytkownik
  • 115 posts
  • SkądPruszków

Posted 17 June 2011 - 13:58

Dobra Dobra Panowie.......Wy tu gadu gadu a jak tam z pogodą na jutro? Jaką zamówiliście? :-> Mam nadzieję że będzie sucho psia kość :-? Na razie wszędzie gadają o wichurach i gradobiciu :-/

dla tych z MTB niedziela bedzie przepiekna :lol:

#2170 GreQ

GreQ
  • Użytkownik
  • 524 posts
  • SkądWarszawa

Posted 17 June 2011 - 14:14

Na razie wszędzie gadają o wichurach i gradobiciu :-/

o gradobiciu nie słyszałem, z map wynika:
od sobotniego poranka ciśnienie będzie spadało, wiatr około 4-5m/s z kierunku południowego zmieniający kierunek na południowo-zachodni więc powrót idealny temperatura około 23-26 *C opadów można się spodziewać od godziny 11 do 14 ale raczej lokalnych więc może ich nie być wcale albo będą większe niż można przewidzieć około 2-4mm na godzinę, lekkie zachmurzenie z upływem dnia zwiększające się, to chyba tyle czego chcieć więcej.

#2171 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1,343 posts
  • SkądWarszawa

Posted 17 June 2011 - 15:23

Powinno być OK. Jak będzie się zanosiło na wcześniejszy deszcz to zawsze możemy skrócić dystans. Jestem jednak dobrej myśli - ostatnio prognozy słabo się im wszystkim sprawdzają i to w tyk korzystniejszym dla nas sensie :-P - jak np. ostatni weekend - miało być deszczowo a było słonecznie i luksusowo :mrgreen: .

#2172 condoor

condoor
  • Użytkownik
  • 361 posts
  • Skądwarszawa

Posted 17 June 2011 - 15:25

o gradobiciu nie słyszałem, z map wynika:
od sobotniego poranka ciśnienie będzie spadało, wiatr około 4-5m/s z kierunku południowego zmieniający kierunek na południowo-zachodni więc powrót idealny temperatura około 23-26 *C opadów można się spodziewać od godziny 11 do 14 ale raczej lokalnych więc może ich nie być wcale albo będą większe niż można przewidzieć około 2-4mm na godzinę, lekkie zachmurzenie z upływem dnia zwiększające się, to chyba tyle czego chcieć więcej.

Ajjajjaaj.....GreQ Cudo prognoza......No podnosisz mnie na duchu :-)

#2173 Darco

Darco
  • Użytkownik
  • 27 posts
  • SkądWarszawa-Ursus

Posted 17 June 2011 - 15:46

Fajna trasa jest do Grodziska, potem do Radziejowic i Żyrardowa i powrót prze Błonie, albo dłuższa trasa: do Szymanowa, potem pod Sochaczew (Jeżówka), Nowa Sucha i do Bolimowa, albo można zahaczyć o Nieborów i Arkadię i powrót do Wawy. Trasy na Tarczyn nie znam i kusi mnie, aby spotkać się z Wami w sobotę.

Wczoraj jechałem połową trasy z Grodziska do Radziejowic. Trochę pofałdowana jak na tą okolicę, ale nie w tym rzecz... Same tiry, co mnie trochę zdziwiło. Pobocze wycięte i załatane, więc lepiej jechać dwa metry od prawej, a oni ciągle wyprzedzają... Wrażenie gorsze jak po tirowskiej DK50 przez Żyrardów, gdzie poza miastem i jednym zakrętem jest pobocze. Za Guzowem, to nawet jakieś półtora metra, więc ten odcinek polecam.

Masz rację! Pamiętam, że jak jechałem w niedzielę to było spoko, bez tirów. Już lepsza droga jest z Sochaczewa do Żyrardowa lub z Sochaczewa do Bolimowa, ta to jest naprawdę pusta.

#2174 Darco

Darco
  • Użytkownik
  • 27 posts
  • SkądWarszawa-Ursus

Posted 17 June 2011 - 15:47

Jutro start jest o 9:00 z Pruszkowa? I jaka trasa?

#2175 condoor

condoor
  • Użytkownik
  • 361 posts
  • Skądwarszawa

Posted 17 June 2011 - 20:38

Jak z obecnością ? Powpisujcie się, kto jutro odpala o 9-tej z pod fontanny :?: Ja odpalam :-) Jak nie zaśpię :-P

#2176 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1,060 posts
  • SkądPruszków

Posted 17 June 2011 - 20:39

Ja jestem o 9:00

#2177 condoor

condoor
  • Użytkownik
  • 361 posts
  • Skądwarszawa

Posted 17 June 2011 - 21:05

Ja jestem o 9:00

No i git :-) Kto następny ? No dalej Panowie nie wstydzić się :-D

#2178 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1,343 posts
  • SkądWarszawa

Posted 17 June 2011 - 21:17

Ja, oczywiście, też jestem ;-) . Synek i Sławcio pewnie wpadną się przywitać, ale pojadą swoje przed niedzielnym maratonem.

#2179 frixfrot

frixfrot
  • Użytkownik
  • 382 posts
  • SkądVarsovia

Posted 17 June 2011 - 21:44

Pojechałbym, ale przygotowuje wieczór kawalerski jako świadek, a za tydzień wesele, ech obydwie dwusetki mnie ominą :/ Powodzenia!

#2180 triohl

triohl
  • Użytkownik
  • 14 posts
  • SkądWarszawa

Posted 17 June 2011 - 22:04

Ja też będę.

Reply to this topic