Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?
Posted 21 June 2011 - 14:02
W środę na pewno nie będzie treningu, ustawiliśmy się z chłopakami na dzisiaj, zobaczymy jak będzie, na razie pogoda jest ładna. Przyjechałem na rowerze do pracy i tylko czekam na 17:15 :-)No to z wtorku raczej nici ale pozostaje jeszcze środa w odwodzie ;-) Jak znajdę czas to chetnie bym się z Wami chociaż zrestartował to może wytrzymałbym z dwa kilometry :roll: Ciekawe
Posted 21 June 2011 - 20:32
Ja też dzisiaj głównie w tlenie, ale momentami już się kończył :-) 140.8km, pogoda bardzo dobra do jazdy, a miało padać :-)My z synkiem też dziś zrobiliśmy spokojny tlenik (120 km), i jutro pewnie też wykorzystamy sprzyjającą pogodę, ale tak, aby we czwartek być w pełnej dyspozycji.
Jeśli będzie padać to trudno - zamiast treningu będzie pite :mrgreen: .
Posted 22 June 2011 - 08:47
Jeszcze trochę i nawet to "chłodno" odwołają :mrgreen: .Panowie poprawilła się prognoza pogody na jutro. Ma być chłodno i pochmurno ale nie będzie padać. Można będzie spokojnie zrobić w tlenie tą 140. W takim razie jutro 10:00 w Komorowie.
Jak to wyjątkowo? Przecież to nasza stała miejscówka :mrgreen: .ok ale wyjatkowo bede sie wozil na koncu w kolach :mrgreen:
Posted 22 June 2011 - 08:57
tak mi sie jakos powiedzialo,ze wyjatkowo , przeciez zawsze musze ciagnac to towarzystwoJeszcze trochę i nawet to "chłodno" odwołają :mrgreen: .Panowie poprawilła się prognoza pogody na jutro. Ma być chłodno i pochmurno ale nie będzie padać. Można będzie spokojnie zrobić w tlenie tą 140. W takim razie jutro 10:00 w Komorowie.
Jak to wyjątkowo? Przecież to nasza stała miejscówka :mrgreen: .ok ale wyjatkowo bede sie wozil na koncu w kolach :mrgreen:
Posted 22 June 2011 - 19:46
da rade , moze jednak pod sklepem na rogu ,nie wiem czy o 10 nie zaczyna sie procesja !!!Ma być jednak ładnie. Deszcze jutro odwołane :mrgreen: .
Melduję się o 10:00 w Komorowie :!:
Synek dojedzie (mam nadzieję) z Grójca, bo pojechał na imprezkę. Szosówką! :mrgreen:
.
Posted 22 June 2011 - 20:02
Teraz już chyba na stałe zmieniliśmy lokalizację na "pod sklepem", bo to kościelne zawodzenie przeszkadzało w "medytacjach przedstartowych". :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:...moze jednak pod sklepem na rogu ,nie wiem czy o 10 nie zaczyna sie procesja !!!
Dla jasności - na rogu 3-go Maja i Kotońskiego. ;-)
Posted 22 June 2011 - 20:13
a jak tam "pani krystyna"?Teraz już chyba na stałe zmieniliśmy lokalizację na "pod sklepem", bo to kościelne zawodzenie przeszkadzało w "medytacjach przedstartowych". :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:...moze jednak pod sklepem na rogu ,nie wiem czy o 10 nie zaczyna sie procesja !!!
Dla jasności - na rogu 3-go Maja i Kotońskiego. ;-)