Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?
Napisano 20 czerwiec 2011 - 09:25
Ja sobie robię w piątek przerwę, tyle dni pod rząd jak nie trzeba to dobrze nie wpływa na formę. Plan mam taki:Znowu 200 na sobotę? :roll:
Ehm, no nie wiem.
Czwartek, piątek, sobota, niedziela - nie wiem czy wydolę.
Muszę jeszcze coś pokombinować z kółkami, bo czarno widzę moją szprychagate.
Będzie obciach jak przyjadę przełajówką? :oops:
wtorek: trening z Ośką Warszawa
czwartek: rondo babka
sobota: grupa pruszkowska
niedziela: rondo babka
Napisano 20 czerwiec 2011 - 09:27
Przełóż opony z szosy do przełaja, chyba że masz bardzo szerokie obręcze w kołach od przełaja. Przełożenia przy takich prędkościach jak my jeździmy to nie problem. Obciachu nie będzie nawet jak przyjedziesz na składaku ;-)Vortac obciachu to żadnego nie będzie. Pytanie czy dasz radę bo to inne przełożenia i oponki ciut grubsze :-).
Napisano 20 czerwiec 2011 - 09:30
Napisano 20 czerwiec 2011 - 09:43
Z kółkami coś pomyślę, na szczęście mam backup, lepsze to niż nic. :-) Ale może czas pomyśleć nad jakimiś drugimi kółkami.
Napisano 20 czerwiec 2011 - 11:38
Napisano 20 czerwiec 2011 - 12:07
Ja bym się z chęcią wybrał któregoś razu na trening z Ośką, sprawdził bym jak przy większym tempie mi pójdzie. Z tym że na pewno nie w tym tygodniu, bo mam sporą przerwę w jeżdżeniu, trza się roztrenować. A w ten weekend nie jeździłem nic bo wyprawiałem swoje urodzinki, więc w formie raczej nie jestem
Napisano 20 czerwiec 2011 - 17:07
No to z wtorku raczej nici ale pozostaje jeszcze środa w odwodzie ;-) Jak znajdę czas to chetnie bym się z Wami chociaż zrestartował to może wytrzymałbym z dwa kilometry :roll: CiekaweRaczej nie jeździmy w deszczu, chyba że jest gorąco a deszcz jest przelotny.