Jump to content

Photo

Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?

4326 replies to this topic

#2361 Kowalski_vp

Kowalski_vp
  • Użytkownik
  • 234 posts
  • SkądRacibory

Posted 25 June 2011 - 17:30

No a ja właśnie rano patrząc za okno tak się zastanawiałem czy uda wam się te 200 przejechać. Niestety ostatnio ta pogoda nie jest przewidywalna. Ja w sumie dopiero o 14h pojechałem i podobnie jak pafcio omijałem co groźniejsze chmury :-)

A jutro jak jedziecie? Jedziecie jakoś na Tarczyn?

#2362 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1,343 posts
  • SkądWarszawa

Posted 25 June 2011 - 18:05

Startujemy o 10:00 z Komorowa. Pewnie ze 100 km w tlenie - zwłaszcza jak wpadnie jeden z moich rzadziej jeżdżących wspólników - wtedy średnia około 28, bo jak będzie szybciej to nam zejdzie i będę musiał sam pracować (a nie chce mi się) :mrgreen: .

Trasa pewnie przez Tarczyn - ustalimy na starcie i jak chcesz to mogę dać Ci znać.

#2363 Kowalski_vp

Kowalski_vp
  • Użytkownik
  • 234 posts
  • SkądRacibory

Posted 25 June 2011 - 18:07

To zadzwoń tylko jakoś wcześniej bym zdążył się ogarnąć i dojechać do was, ja jak coś to się piszę.

#2364 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1,343 posts
  • SkądWarszawa

Posted 26 June 2011 - 06:48

Ładny dzień się zapowiada ;-) .

#2365 S³awek Wieczorek

S³awek Wieczorek
  • Użytkownik
  • 115 posts
  • SkądPruszków

Posted 26 June 2011 - 07:05

Ładny dzień się zapowiada ;-) .

no, a rece i nogi po tym dniu na drabinie tak mnie na........ja,ze nie wim czym dam rade :lol: tak czy inaczej 10.00 komorow ?

#2366 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1,343 posts
  • SkądWarszawa

Posted 26 June 2011 - 13:33

No i piękny tlenik był :-D . No i pełny skład startowy dojechał do mety.

#2367 Kowalski_vp

Kowalski_vp
  • Użytkownik
  • 234 posts
  • SkądRacibory

Posted 26 June 2011 - 13:42

Kurcze pafcio ty chyba prosto z treningu nie przebierając się siadasz przed ten komputer :-)
Tlenik był dobry, ja po rozstaniu z wami jeszcze trochę dołożyłem:-) Dobrze że razem dojechaliście i Sławek dał radę.

No i twoja latorośl zasługuję na pochwały, chłopak nie odpuszcza pod te pagórki.
Ogólnie dziękować za trening.

#2368 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1,060 posts
  • SkądPruszków

Posted 26 June 2011 - 14:07

My z Łukaszem zaliczyliśmy dzisiaj Szosomanię. Było super i gdyby nie mój wyimaginowany defekt pewnie miałbym szansę na dojazd w zasadniczej grupie. A tak musiałem się zatrzymać i upewnić, że to nie guma i dalej do końca samemu. Łyknąłem po drodze jeszcze kilku gości ale wynik pewnie słaby. No cóż za urojenia trzeba płacić. Trasa super non stop pagórki i teren otwarty, więc wiatr poniewiera jak nie wiem co. Tylko momentami asfalt wyrypany i trzeba bardzo uważać. Za to zdjęć będziemy mieli pewnie dużo bo pani fotograf nas sobie upodobała :mrgreen: Na następną też jadę.

#2369 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1,343 posts
  • SkądWarszawa

Posted 26 June 2011 - 15:53

Kowalski_vp - nawet nie siadam, tylko wklepuję tekst na stojaka i dopiero idę się kąpać :-D . A Sławcio zawsze tak ma jak się zatrzyma i dlatego zwykle jak my stajemy na zakupy to Sławcio cały czas jedzie. A synek - młody jest... Dzięki za kolejny fajny trening.

swiatek To już nie będziesz z nami jeździł :-(. Wrzuć linka do fotek jak będą dostępne.

#2370 S³awek Wieczorek

S³awek Wieczorek
  • Użytkownik
  • 115 posts
  • SkądPruszków

Posted 26 June 2011 - 16:41

Kowalski_vp - nawet nie siadam, tylko wklepuję tekst na stojaka i dopiero idę się kąpać :-D . A Sławcio zawsze tak ma jak się zatrzyma i dlatego zwykle jak my stajemy na zakupy to Sławcio cały czas jedzie. A synek - młody jest... Dzięki za kolejny fajny trening.

swiatek To już nie będziesz z nami jeździł :-(. Wrzuć linka do fotek jak będą dostępne.

ale nigdy nie pekam na odcinku :lol: :lol: :lol: bylo super,wyjachany a nie ujechany, wielkie dzieki.

#2371 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1,060 posts
  • SkądPruszków

Posted 26 June 2011 - 17:05

pafcio oczywiście, że będziemy razem śmigać ale raz na jakiś czas w niedzielę sobie wyskoczę na rozprostowanie nogi. Tymbardziej, że jakoś te nasze niedziele siadły i taka jak dziś to rzadkość.

#2372 Kowalski_vp

Kowalski_vp
  • Użytkownik
  • 234 posts
  • SkądRacibory

Posted 26 June 2011 - 17:33

pafcio - A jak koło? dętka wymieniona?

#2373 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1,343 posts
  • SkądWarszawa

Posted 26 June 2011 - 18:08

pafcio - A jak koło? dętka wymieniona?

- jeszcze nie, ale zaraz idę do garażu ;-) - od razu wywalę resztkę tego Slime zielonego do kosza. No żeby takiej małej dziurki nie załatać :evil: - gówniany towar - nie kupujcie tego! Naleje sprawdzonego Joe's No-Flats albo Stans No Tubes (synkowi dziś załatało pięknie).

swiatek - bummm!...
....to kamień spadł mi z serca:-D

Vortac - Dziś chyba ten odcinek robili:
http://www.firmybudo...arg,155809.html
Może we wtorek uda mi się sprawdzić, czy da się to włączyć do naszych tras ;-)
A pompkę CO2 kupiłem taką: http://www.genuinein...ate-plus-1.html przyjmuje każdy rodzaj nabojów 16 i 12g z gwintem i bez. Miałem wiele innych i leżą popsute albo nieużywane a tu kupujesz naboje po 1,5 zł do wiatrówek i spokój. Nie pamiętam już gdzie kupiłem, ale pełno tego w sieci.

#2374 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1,060 posts
  • SkądPruszków

Posted 26 June 2011 - 18:35

450 m trochę śmiesznie ale zawsze coś. Ja w tym tygodniu będę śmigał traskę 110 więc zobaczę jak to wygląda.
pafcio jak mogłeś pomyśleć, że nie będę z wami jeździć :cry:

#2375 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1,343 posts
  • SkądWarszawa

Posted 26 June 2011 - 19:24

Żartowałem ;-) .

A 450m dobrze zlokalizowane może nam otworzyć jakiś objazd odcinka Kaleń-Żelechów który jest skandalicznej jakości.

#2376 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1,060 posts
  • SkądPruszków

Posted 26 June 2011 - 19:35

jas tez pafcio 8-) . Ty w końcu jedziesz na te Węgry?

#2377 Darco

Darco
  • Użytkownik
  • 27 posts
  • SkądWarszawa-Ursus

Posted 26 June 2011 - 19:42

Żałuję, że nie wybrałem się dziś z Wami. Rano byłem jak dętka i tylko spowalniałbym albo odpadł, a potem nie mogłem wysiedzieć w domu i pojechałem do Sochaczewa, przez Szymanów i powrót przez Leszno. Wyobraźcie sobie, że Płochocinie zatrzymała mnie policja i kazali mi dmuchać :o) To już drugi raz w tym miesiącu. Policjanci z Ożarowa dostali nowe zabawki i testują je na wszystkich, zatem piłeś nie pedałuj :o)

#2378 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1,343 posts
  • SkądWarszawa

Posted 26 June 2011 - 20:17

Ty w końcu jedziesz na te Węgry?

Jadę. Będę dopiero w sobotę 16-lipca. Robimy 200?

Żałuję, że nie wybrałem się dziś z Wami. Rano byłem jak dętka i tylko spowalniałbym albo odpadł,...

No co Ty - tlenik był :-P

#2379 condoor

condoor
  • Użytkownik
  • 361 posts
  • Skądwarszawa

Posted 26 June 2011 - 21:08

Panowie a ja dopiero teraz mam czas przysiąść przy kompie...........trochę zwariowany dzień ale Wielkie dzięki dla Wszystkich za wspólna jazdę :-) Trochę dziś wiało ale myślę, że było tak jak byśmy jechali z Killerem i spółka ale bez wiatru tak więc wszystko się wyrównało ;-) No a teraz czas na wakacje a po powrocie po 15 lipca, trzeba będzie pomyśleć coś o naszej 200ce i jej rozwinięciu do 300tu kilo a przy odpowiednim przygotowaniu myślę że damy radę......co wy na to Panowie :?: Oczywiście wszelkie nadzieje co do planowania naszych działań, pozwolę sobie skierować do Pafcia...... :mrgreen:

#2380 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1,343 posts
  • SkądWarszawa

Posted 27 June 2011 - 16:15

Pomyślimy po powrocie. Dużo planowania tu nie ma- 300 najlepiej nam, turystom, było by chyba zrobić przy okazji 24h w Warce - oczywiście jeśli koledzy się zgodzą, abyśmy się za nimi trochę powozili (bo przed tylko byśmy zawadzali).

Reply to this topic