Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?
Posted 16 July 2011 - 17:15
Myśle, że najpierw 100 km treningu a potem małe "czyco" ;-) .pafcio coś Ty wymiślił z Tą rybką? To ma być trening czy co 8-)
Proponuję taką trasę: http://www.bikemap.net/route/1116293
Nie ma siły - rybka wypada na powrocie. Sumik jest naprawdę wyśmienity. Już dziś miałem smaka. Potem zostaje do przejechania już tylko 8 km.
Kowalski_vp - Siemka Pablo! Doskocz jak zwykle w Przypkach.
Gosc_lukassss3_*
Posted 16 July 2011 - 18:05
I na rybkę jestem cały czas chętny :-)
Posted 16 July 2011 - 18:22
Nie mogę umieścić kropki na mapie, więc będzie opisowo. http://www.bikemap.n...&zoom=13&type=2 Na powrocie jedziemy przez Łazy w kierunku wsi Kajetany lecz skręcamy do trasy S8 a po lewej widzimy stawy mniej więcej w punkcie, gdzie z prawej dochodzi ulica Braci Leśnej. To właśnie tam.pafcio gdzie ta rybka?
To równie dobrze mogliście zostać z nami.W sumie zrobiliśmy około 100. Jutro postaram się być w Komorowie.
No, to jutro będziemy wreszcie mogli odrobić zaległości ;-) .I na rybkę jestem cały czas chętny :-)
Gosc_danger_*
Posted 16 July 2011 - 18:23
Gosc_danger_*
Posted 16 July 2011 - 18:41
Dzięki. Niestety mam tylko słabe 2 godziny jutro między 9:00 a 11:00 - obowiązki rodzinne...Będę kręcił z Piaseczna (gdzie mieszkam) na Kalwarię po okolicy. Byle do przodu!
Posted 16 July 2011 - 20:14
Popatrzyłem na proponowaną trasę i;
1.)Na odcinku Czekaj- Bikówek jeśli nic się nie zmieniło to droga jest tam kiepskiej jakości.
2.) Jak ty chcesz dojechać z Głuchowa do Lesznowoli bezpośrednio? Z tego co pamiętam to tam przez krótki okres jest szutr, bo zaznaczyłeś tą drogę od krzyżówki z światłami ! Chyba że chodzi ci o drogę przez Kośmin obok tych stawów, tylko się pomyliłeś, to wtedy tak jak najbardziej.
Ja będę czekał w Przypkach na was tak od ok.10.30h, będę się tam kręcił.
Posted 16 July 2011 - 20:28
Wiem, dlatego najgorszy odcinek ominiemy nowym, równolegle biegnącym, asfaltem.1.)Na odcinku Czekaj- Bikówek jeśli nic się nie zmieniło to droga jest tam kiepskiej jakości.
Zobaczysz sam ;-). Szutru jest dosłownie 160 m (obok stacji LPG) a potem nowy, nowiutki, nowiusieńki asfalcik do samej Lesznowoli. W dodatku spory odcinek w lesie.2.) Jak ty chcesz dojechać z Głuchowa do Lesznowoli bezpośrednio? Z tego co pamiętam to tam przez krótki okres jest szutr, bo zaznaczyłeś tą drogę od krzyżówki z światłami !
Do zobaczenia! Synek też się ucieszy, bo chciał się dowiedzieć więcej o podjazdach. Nie on jeden jest zresztą zainteresowany ;-) .Ja będę czekał w Przypkach na was tak od ok.10.30h, będę się tam kręcił.
Posted 16 July 2011 - 20:45
Zobaczysz sam . Szutru jest dosłownie 160 m (obok stacji LPG) a potem nowy, nowiutki, nowiusieńki asfalcik do samej Lesznowoli. W dodatku spory odcinek w lesie.
No własnie o to mi chodziło, o asfalcie wiem jechałem nim
He he, jakich podjazdach? Bo ja sobie nic nie przypominam?