Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?
Posted 05 August 2011 - 22:27
Napisz jutro rano smsa do mnie gdzie jedziesz. Ja na pewno jadę na RB bo dawno tam nie byłem a chętnie bym spotkał i pogadał sobie z paroma osobami których dawno nie widziałem.kluseczka85 ja jeżeli się nie zbiorę z samego rana na RB lub do Wilanowa to pewnie wpadnę pod fonntannę. Co RB nie podpasowalo?
Posted 06 August 2011 - 12:35
no właśnie a na rondzie było dzisiaj bardzo przyjemnie, lało przez 10 minut ale szybko wyschło, traska bardzo fajna: http://www.bikemap.net/route/1167465Nestety Panowie dziś nigdzie nie zawitałem, bo zaczęło lać w Pruszkowie :-(
Posted 06 August 2011 - 12:40
Posted 06 August 2011 - 13:01
No nic może i dobrze wyszło, bo jutro ma być sucho, więc swiatek szykuj się na jutro, będzie wesoło
ps. aha, na trasie wilanowskiej nie padało w ogóle, więc wracając dziwiłem się czemu ulice mokre
ps2. bb30 to zakała, kumpel przez to sprzedał cannondale'a i wrócił do colnago
Posted 07 August 2011 - 14:08
Już parę osób ma z tym problem, proponuje przejść na campę Ultra Torque, zero problemów i prosta konstrukcja. Znam też opinie, że bardzo dobrym rozwiązaniem jest wkład suportowy na kwadrat, ale dobrej jakości Record/Chorus super uszczelnienie i żeby nie pogoń za konkurencją to campy nadal były by na kwadrat.bb30 to zakała, kumpel przez to sprzedał cannondale'a i wrócił do colnago
Jestem bliski takiego ruchu i rezygnacji z karbonu.
Ja bym za chiny nie rezygnował z karbonu, ma swoje zalety....choć jak by dorwać porządne aluminium to kto wie :mrgreen:
frixfrot, a wtrącając się do dyskusji o KS Wilanów i ich trasie to ja uważam to za kompletną porażkę, już pomijam, że od takiego kręcenia to...się w głowie kręci
swiatek, z ustawek to gorąco polecam jeszcze trening Ośki Warszawa wtorek lub środa o godzinie 18 start przystanek Rosochata03 przy placu zabaw w Powsinie. Mógłbyś dojeżdżać z Krzyśkiem.
Posted 07 August 2011 - 15:53
Jeżeli chodzi o ośkę to domyślam się, że jest fajnie ale nie mam szans na wyrobienie się do Wilanowa w tygodniu. Do pracy rowerem nie mogę jeździć.
Dobra aluminiowa rama to jaka?
Posted 07 August 2011 - 20:57
Najbardziej mnie śmieszy jak ludzie mówią że rama karbonowa dobrze tłumi... Jeżdżę teraz na pożyczonym rowerze od Pafcia oczywiście rama aluminiowa i nie widzę żadnej różnicy pod względem tłumienia w porównaniu z moim Jamisem karbonowym :-)qqx niestety ja narazie zalet karbonu nie widzę.